Stacje przede wszystkim nie powinny być w rękach prywatnych...w obecnej sytuacji diagnosta stoi w opozycji nie tylko względem klienta przyjeżdżającego złomem, ale i szefa, bo tamci obydwaj chcą żeby podbił. Także dobrze wykonujący swoją pracę diagnosta dla pracodawcy jest złym pracownikiem. Żeby było śmieszniej nagle gdy jest afera to staje się urzędnikiem państwowym i każdy zapomina, że jest pracownikiem prywaciarza.
Teraz już mniej o tym po grupach publicznie piszą, ale jeszcze kilka lat temu się o tym pisało, że przykładowo w Krakowie na wielu stacjach na koniec miesiąca pracodawca sprawdzał ile który dał negatywów i za każdy -10zł z pensji.
A to inna sprawa. Ja w ogóle nie rozumiem, jak stacje kontroli pojazdów mogą działać na zasadzie wolnej konkurencji. Nie trzeba być żadnym ekspertem, żeby stwierdzić, że takie zasady będą prowadzić do nadużyć
Prze logi Windowsa miałem na myśli logi ogólne(w tym i aplikacji), nieprecyzyjnie się wyraziłem. Najważniejsze, że znalazłeś, problem jest oczywisty, porada powyżej dobra - przestaw na Vulkana i zapomnij o temacie.
Ja już testuje chyba 7 build pod Witch(Blood Mage), z czego 4 zrobiłem sam. "Teraz" jak obniżyli koszt do "prawie nic" za respeca to można się bawić do oporu.
Rekomendowane odpowiedzi