Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Błąd językowy z mojej strony. Nie wszystkie a większość. 

Wpłynęło ogólnie 233 ustaw.

6 z 233 to większość?

Edytowane przez Lypton
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Camis napisał(a):

Teraz to sobie mogą sprzątać :rotfl2: 

Pierdolone debile z koalicji przegrywów. 

Teraz? 1,5 roku im mówiliśmy, żeby się wzięli chociażby za rozliczenia w służbach a zamiast tego widzieliśmy podgryzanie się nawzajem. Szczególne tutaj gratulacje dla Hołowni...

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Strasznie nieprzyjemnie sie tutaj zrobilo, sporo osob dalo sie poniesc emocjom, na ten moment dam sobie spokoj z tym tematem, zajrze wieczorem by sprawdzic czy emocje troche opadly. 

Do wieczora to temat się zamknie i z głowy ;)

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano
39 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To jak jestescie podzieleni w tym temacie, pokazuje do czego doprowadzilo ponad 20 lat nienawisci.

Zle sie to czyta, powiedzialbym nawet ze kurewsko zle. 

Nie wystarczy odsunąć od władzy POPiSu żeby to zakończyć. Przyjdą następni i będzie to samo, bo szczucie jednych na drugich jest skuteczne. Widziałeś jak Kwaśniewski wypowiadał się w Kanale Zero w ostatni piątek? Nie obraził nikogo, poprosili go żeby powiedział coś dobrego o Kaczyńskim to ten nie mógł przestać go chwalić, tak samo o Tusku. Oczywiście krytykował tam gdzie było to sensowne a chwalił za to za co można realnie pochwalić. Debata polityczna by musiała wrócić do takiego poziomu - jesteście z innych ugrupowań, nie lubicie się ale nie nazywacie się nawzajem zdrajcami, agentami (czy to rosyjskimi czy niemieckimi), nie mówicie, że "tamci" zniszczą polskę i już niczego nie będzie (bo to nie jest prawda). Jak nie wróci kultura to nie wróci normalnosć a jak nie wróci normalność to podziały będą coraz większe. Na początek rzeczywiście trzeba odsunąć od władzy POPiS ale to jest na tę chwilę niemożliwe. Niech nawet konfederacja dostanie te 30% w 2027 to i tak będzie potrzebowała koalicjanta i będzie nim ktoś (najpewniej PiS) z tej znienawidzonej dwójki. Jedyna nadzieja w tym, że powstanie jakaś nowa partia i osiągnie przyzwoity wynik, w innym wypadku większych zmian nie będzie. 

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Całkiem niezły pomysł. 

Przynajmniej nie będę musiał czytać, że powinienem trafić "do gazu" bo w drugiej głosowałem na Trzaskowskiego.

No, ale to ja mam pogardę do wyborców innych polityków :) 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kris194 napisał(a):

Teraz? 1,5 roku im mówiliśmy, żeby się wzięli chociażby za rozliczenia w służbach a zamiast tego widzieliśmy podgryzanie się nawzajem.

Za to winni są Bodnar z Siemoniakiem, oni też są jednymi z twarzy tej wczorajszej porażki.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, huudyy napisał(a):

Mieliście wywrócić stolik, a się przy nim rozsiedliście, tak ogólnie.

A czy to nie hamowania, któremu hołdował @Camis twierdził, że to nie sztuka być w wiecznej opozycji, a to, żeby mieć wpływ na politykę nawet w rządzie, którego się nie popiera?

I później cyk... bierz Rafał moich wyborców za darmoszkę :smiech:

Edytowane przez Umpero
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Zwyczajnie sadze, ze ludzie musza na spokojnie przetrawic to, co sie wydarzylo, a nie w emocjach obwiniac okreslone grupy spoleczne o wynik wyborow. 

Demokracja polega na tym, ze kazdy ma prawo do glosu, i kazdy jest rowny przy urnie wyborczej, bez wzgledu na to czy jest szefem korporacji, czy gosciem zbierajacym truskawki. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Całkiem niezły pomysł. 

Przynajmniej nie będę musiał czytać, że powinienem trafić "do gazu" bo w drugiej głosowałem na Trzaskowskiego.

No, ale to ja mam pogardę do wyborców innych polityków :) 

To ja tez do gazu, DWA RAZY :smiech:

1 minutę temu, voltq napisał(a):

Trochę szacunku dla forumowiczów , nawet jak mają inne poglądy to należy im się szacunek 

Wybacz ale ja tu szacunku mało widzę, niestety :)

Opublikowano
4 minuty temu, Pentium D napisał(a):

Z tych 100 obietnic na 100 dni to głównie bzdety jakieś a jeszcze im się nazbierało innych rzeczy których ludzie nie chcą. 

Doszło do tak paradoksalnej sytuacji, że szef kampanii Nawrockiego powiedział, że Prezydent zagna do roboty rząd aby zrealizował własne obietnice wyborcze :) Nie chodzi oczywiście o ustawy dot. aborcji czy sądownictwa tylko gospodarcze....

Można się z PiS śmiać, ale zauważcie, że oni w 1 kolejności wzięli się właśnie za kwestie gospodarcze jak skokowe podwyższanie minimalnej czy 500+. Natomiast niestety KO kontynuacja polityki cieplej wody w kranie za czasów Komorowskiego...

No niestety taki typ rządzenia znany do 2015r czyli jak udawać, że się coś zmienia i nic nie robić przeszedł do historii i wyborcy na takie coś się nie zgodzą. I moim zdaniem bardzo dużo ludzi oficjalnie i na wpół oficjalnie ma serdecznie dość tego, że Ukraińcy zarabiają tyle samo co Polacy. Śrubują normy dla korpo. Panoszą się w drogich samochodach. Wykupują nieruchomości itp. Czy taka zazdrość jest czymś złym? Może i tak, ale POLSKI obywatel powinien się w Polsce zawsze czuć lepiej i od tego jest polskie państwo aby o to zadbać.

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, Spl97 napisał(a):

prawdopodobnie wydaliście dla waszej ulubionej Konfederacji wyrok śmierci

Jak wejdą w koalicję z PiSem to na 100% skończą jak Lepper, każdy kto kolaboruje z PiSem źle kończy, tak samo było np z Tuskiem, wtedy gdy nie zgodził się współrządzić z Jarkiem, od tamtego czasu go wyzywają od najgorszych i jest "gorszym sortem". 

Tutaj Konfa może mieć przewalone i to dobrze zostało ujęte.:thumbup:

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Za to winni są Bodnar z Siemoniakiem, oni też są jednymi z twarzy tej wczorajszej porażki.

Siemoniak za te dwa audyty w służbach (ABW i CBA) powinien wylecieć w trybie natychmiastowym, również z partii.

Edytowane przez Kris194
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

To ja tez do gazu, DWA RAZY :smiech:

Nie kreujcie czegoś co nie miało miejsca. 
Nikt tu nikogo nie wysyłał do gazu.

Na razie się spotkałem tutaj z pogardą wyborców Trzaskowskiego do tych co głosowali na drugą stronę.

Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Zwyczajnie sadze, ze ludzie musza na spokojnie przetrawic to, co sie wydarzylo, a nie w emocjach obwiniac okreslone grupy spoleczne o wynik wyborow. 

Demokracja polega na tym, ze kazdy ma prawo do glosu, i kazdy jest rowny przy urnie wyborczej, bez wzgledu na to czy jest szefem korporacji, czy gosciem zbierajacym truskawki. 

Gdyby można było ufać polityka to ostatecznie nie miało by to znaczenia kto wygra. I gdyby ci Politycy działali dla kraju a nie własnego interesu i interesu swojej partii. No ale co ja tam wiem, jestem tylko głupim modem co go do gazu chcą wrzucić czy jakoś tak :hihot:

Opublikowano
Teraz, Umpero napisał(a):

Na razie się spotkałem tutaj z pogardą wyborców Trzaskowskiego do tych co głosowali na drugą stronę.

Chociaż raz mógłbyś nie łżeć. Ale, nie to za trudne. Za bardzo się przyzwyczaiłeś. 

Masz: 

IMG_2912.jpeg

• Thanks 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Jak wejdą w koalicję z PiSem to na 100% skończą jak Lepper, każdy kto kolaboruje z PiSem źle kończy, tak samo było np z Tuskiem, wtedy gdy nie zgodził się współrządzić z Jarkiem, od tamtego czasu go wyzywają od najgorszych i jest "gorszym sortem". 

Tutaj Konfa może mieć przewalone i to dobrze zostało ujęte.:thumbup:

Jako wyborca konfy moge powiedziec - nam juz przewiduja smierc od 10lat. A idziemy tylko w gore :)

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Umpero napisał(a):

Wyborców Trzaskowskiego łagodnie nazywa się tęczowymi, a agresywniej "pedały do gazu".

To wasz typ wyborcy.

poziomm.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Hipokrytą jestes.

• Upvote 2