Sheenek Opublikowano Piątek o 18:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:21 14 minut temu, DjXbeat napisał: Miss Niemiec. Potwór ale ma otwór Pewny jestes? Zaufasz i znajdziesz niespodzianke. 6 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulc Opublikowano Piątek o 18:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:22 Zacznij od kilku kielichów, to panie z NRD lifting team zaczną nabierać atrakcyjności. Może nie spędzisz w edytorze pół nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Piątek o 18:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:22 (edytowane) Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl. Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. Edytowane Piątek o 18:23 przez userKAMIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 18:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:23 No nie wytrzymie 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 18:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:23 Kurde, zrobiłem jak w filmiku, ale owal twarzy mam inny 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ITH Opublikowano Piątek o 18:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:23 No te cyferki to pierwsze do odstrzału pójdą u mnie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano Piątek o 18:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:26 3 minuty temu, userKAMIL napisał: Aha jak ktoś zaczyna to z marszu wyłączcie glebie ostrości, winiete i rozmycie. Będzie ostrzej. Można tez minimapę wywalić wówczas nie ma takiego poczucia korytarza jednak. No i cyferki obrażeń etc też można wyl. Przy walce też wchodzą inne kombinacje jak zmieniamy broń pod czas ataku. To pierwsza rzecz jaką robię w każdej grze. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Piątek o 18:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:31 (edytowane) A i jeszcze mały tip, że w opcjach napisów można wylaczyc imię mówiącego. Zawsze mega mnie to irytuje. Przejzyjcie sobie dokładnie tam opcje bo jest tego sporo i można wiele rzeczy wylaczyc. Edytowane Piątek o 18:35 przez userKAMIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skunRace Opublikowano Piątek o 18:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:34 (edytowane) Panowie Wasze zdrowie, ja dziś po Grecku w poważną grę gram ze znajomymi i siedzę w czołgu, a Wy się męczcie w kreatorze dalej. Tylko, żebyście jutro po piciu pamiętali, że graliście w grę i przebrnęli dalej niż te podobno dobre pierwsze 3 godziny Będę czekał na opinie. Edytowane Piątek o 18:36 przez skunRace 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Piątek o 18:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:36 Jaki zlot „alkoholików” dzisiaj… 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano Piątek o 18:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:40 (edytowane) Ja nie mogę, niestety ale zdrowie mi nie pozwala na grama alkoholu, więc wypijcie chociaż za moje zdrowie, tak przy okazji. Ja odpalę gierkę ale taką, że jest zjadliwa na trzeźwo. Dziwnie wygląda ten kot, ta jego szyja, nawet kot "oberwał" Ale ten grain- ziarno wali po oczach to screen od znajomej ze steama Edytowane Piątek o 18:43 przez Reddzik 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano Piątek o 18:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:41 @Element Wojny 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano Piątek o 18:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:42 24 minuty temu, copyname napisał: Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? Powiem tak... Niekoniecznie. 🦜⛵ 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crew 900 Opublikowano Piątek o 18:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:43 3 minuty temu, Reddzik napisał: Ja nie mogę, niestety ale zdrowie mi nie pozwala na grama alkoholu, więc wypijcie chociaż za moje zdrowie, tak przy okazji. Ja odpalę gierkę ale taką, że jest zjadliwa na trzeźwo. No to cztery moje kolejki for you my friend! 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 18:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:46 (edytowane) 28 minut temu, copyname napisał: Czemu ludzie lubicie robić sobie krzywdę tą gierką? I jeszcze napychacie kasiorę tym nieudacznikom z Bioware? My gramy na kopiach recenzenckich. Ma się chody gdzie trzeba Edytowane Piątek o 18:46 przez Element Wojny 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano Piątek o 18:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:46 3 minuty temu, Voodoo2 napisał: @Element Wojny Mówiłem, że do rana GOTY będzie! 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skunRace Opublikowano Piątek o 18:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:47 (edytowane) @Element Wojny Dawniej zwane studenckimi Swoją drogą zrobić z Dark Fantasy RPG grę dla 12 latków to tylko na to zasługują. Edytowane Piątek o 18:48 przez skunRace 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 19:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:00 Tylko powoli z tymi flaszkami, bo będzie game over niekoniecznie w grze 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Piątek o 19:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:01 Ta elfetka od magii... no jak bym w Kena grał. Ele od strony estetycznej / wizualnej nawet to dopracowane i miłe dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudabi Opublikowano Piątek o 19:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:02 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 19:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:06 Słabiutko, spodziewałem się dziś dobicia do 100k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano Piątek o 19:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:08 1 minutę temu, Element Wojny napisał: Słabiutko, spodziewałem się dziś dobicia do 100k. Realistycznie wynik z poniedziałku będzie ostateczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Piątek o 19:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:16 Te przełożenie kamyka 3m, żeby się most rozwinął = żenada. "Możemy już iść" = możemy, albo rozejrzyjmy sie tu jeszcze... a jesteś w zamkniętej kanciapie 2 x 2m. Już jest dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuhmunud Opublikowano Piątek o 19:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:18 Swoją drogą ta gra to kolejny przykład tego o czym mówił G.R.R. Martin: scenarzyści/showrunnerzy dostający gotowy materiał źródłowy, uniwersum, postacie postanawiają, że oni podporządkują te historie pod własne widzimisię (przy okazji przekazując odbiorcom słuszne wartości). Ostatnio serial za serialem (mój biedny Silmarillion ), teraz rozumiem nadszedł czas również na gry. Spoiler Very little has changed since then, if anything, things have gotten worse. Everywhere you look, there are more screenwriters and producers eager to take great stories and ‘make them their own.’ It does not seem to matter whether the source material was written by Stan Lee, Charles Dickens, Ian Fleming, Roald Dahl, Ursula K. Le Guin, J.R.R. Tolkien, Mark Twain, Raymond Chandler, Jane Austen, or… well, anyone. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Piątek o 19:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:30 https://www.nexusmods.com/dragonagetheveilguard/mods/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi