bourne2008 1 620 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ale, że TechPowerUp nie dostał tego procka. Co oni mają 3 sample na cały świat?
wallec 1 567 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 32 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Ale w czym problem. Jak nie było X3D2 to był ból dupy u ludzi, bo przecież jak się dołoży drugiego CCD z cache to na pewno wydajność poleci w kosmos. Ciekawe jak i skąd zwłaszcza, że ludzie obeznani w temacie tłumaczyli że dodatkowy cache nic nie da w standardowych zastosowaniach. AMD na slajdach wogóle nie wspomniało o grach tylko o "productivity". Poczekaj na testy łysego bo on sprawdza w sytuacjach, w których cache się zapełnia i może okazać się, że dodatkowa jego ilość wystarczy by wyeliminować spadki wydajności tj. jest go na tyle dużo by gry go nie zapchały pod korek.
wrobel_krk 936 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Ale, że TechPowerUp nie dostał tego procka. Co oni mają 3 sample na cały świat? https://www.techpowerup.com/348400/no-ryzen-9950x3d2-for-techpowerup-gamers-nexus-or-computerbase Lecą w kulki jak i GB it'd. Wysłali wybranym. Korporacja jak korporacja jak ma dobrą pozycję na rynku przestaje udawać że jest pro konsumencka Edytowane 2 godziny temu przez wrobel_krk
ShaDow_Pro 837 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @znaFca A kto to powrócił z zaświatów Zamówiłeś na testy X3D2?
znaFca 222 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): A kto to powrócił z zaświatów Jeszcze nie wróciłem, @tomcug musi głosowanie zarządu zrobić 3 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): Zamówiłeś na testy X3D2? Pytasz dzika czy sra w lesie?
Kadajo 9 010 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @znaFca gdzie RTX 5090 dla mnie ? 1
znaFca 222 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Aaaaa... Tak wygląda to głosowanie... Jeden dostaje 9950X3D2, drugi 5090 i głosy są 1
lukadd 3 477 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeszcze kebab dla @caleb59 i możesz zostać
wallec 1 567 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ciekawe czy wyjdzie „refresh”, w którym oba ccd będą mieć takie samo taktowanie? 253w w cb r23… ała Efektywność energetyczna leży:/ 100w wyższe zużycie prądu po OC dla 4% wzrostu wydajności w grach lipa symboliczne lub brak różnic w wydajności a zużycie prądu kosmos nie przekonał mnie do siebie ten cpu, nie kupuję Edytowane 1 godzinę temu przez wallec
bourne2008 1 620 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 21 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): @znaFca A kto to powrócił z zaświatów Zamówiłeś na testy X3D2? Edytowane 1 godzinę temu przez bourne2008 6
Marko852 14 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a): https://www.techpowerup.com/348400/no-ryzen-9950x3d2-for-techpowerup-gamers-nexus-or-computerbase Lecą w kulki jak i GB it'd. Wysłali wybranym. Korporacja jak korporacja jak ma dobrą pozycję na rynku przestaje udawać że jest pro konsumencka oni się już z tym nie kryją, zapowiadają wieczne rdna3.5+ dla am5 dla normalnych jednostek chyba że kupisz model wlutowany prockiem w płytę oraz lutowanym ramem to wtedy może następca rdna4. Nie dokończą przeportowania fsr4 dla rdna2 i 3. Mówienie głośno o porzuceniu wsparcia rdna1 i 2. Co jak co ai strasznie źle odpiło wpłynęło na tą firmę. Nie wiem czy nawet nie gorzej niż na nvidie. 1
tomcug 3 600 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 33 minuty temu, znaFca napisał(a): Pytasz dzika czy sra w lesie? To teraz wiesz, co musisz zrobić jako następny krok. Oczywiście możesz też nie zrobić, ja do niczego nie zmuszam. Wtedy no cóż, zdarzają się takie sytuacje, jak się palec omsknie w panelu admina na przykład. 4 1
ShaDow_Pro 837 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu znaFca, znzcy pipek, dobrze żeby wrócił z kulturką oczywiście, i trochę rozbujał forum, będzie więcej do czytania i dyskutowania
znaFca 222 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ShaDow_Pro napisał(a): dobrze żeby wrócił z kulturką @tomcug Lud przemówił...
Grolshek 963 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, znaFca napisał(a): @tomcug Lud przemówił... Podczas Rewolucji Francuskiej również.
tomcug 3 600 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, znaFca napisał(a): @tomcug Lud przemówił... Ale ja Pipek nie żartuję. Masz idealną okazję na odkupienie win 1 1
lukadd 3 477 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): będzie więcej do czytania i dyskutowania raczej więcej spamu do pomijania 2 1
Kadajo 9 010 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu 11 minut temu, tomcug napisał(a): Ale ja Pipek nie żartuję. Masz idealną okazję na odkupienie win Nie zapomnij o RTX 5090, będę go trzymał w ramach kaucji jakby złamał zasady 2 1
znaFca 222 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Taniej będzie wziąć @wallec, @VRman, @Pentium D i założyć nowe forum 🤣🤣🤣 1
Grolshek 963 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 27 minut temu, lukadd napisał(a): raczej więcej spamu do pomijania Dorzuci się do ignorowanych jak pozostałych pacjentów Tworek i będzie spokój. Kto chce niech czyta.
Kadajo 9 010 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu 10 minut temu, znaFca napisał(a): Taniej będzie wziąć @wallec, @VRman, @Pentium D i założyć nowe forum 🤣🤣🤣 Mam dla was nazwę "Choroszcza Assylum" 3
tomcug 3 600 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu 10 minut temu, znaFca napisał(a): Taniej będzie wziąć @wallec, @VRman, @Pentium D i założyć nowe forum 🤣🤣🤣 Proszę bardzo, 500 dolków za Invision na start i 200 co rok za odnowienie Twój wybór.
Rekomendowane odpowiedzi