lukadd 2 917 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Mój c2 42" ma już jakoś blisko 10k godzin nabite i jeszcze się nie chce wypalić 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 7 minut temu, MJRegul napisał(a): @Element Wojny daj znać jak wrażenia bo ja siedzę na IPSie i myślę o OLEDzie od dawna Tylko u mnie w grę wchodzi 21:9 raczej. Spoko. Dlatego też kolejny powód zakupu na Amazonie, coś mi się nie spodoba, to monitor wraca do nich a kasa na konto.
Necronom 431 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, michaelius33 napisał(a): To nie jest wysyłane przez pomyłkę. Platformy raportują każdego kto sprzedał więcej niż wspomniane kwoty. Zgadza się, ale są i błędnie wysyłane. To co ja dostałem na początku i po mojej odpowiedzi do allegro.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/scalper-bots-said-to-be-responsible-for-majority-of-geforce-rtx-50-founders-edition-sales-in-europe Fajnie, wszystkie FE5090 i FE5080 rzucone na Europę poszły do scalperów? Super im się udały te zabezpieczenia. Jeden typ opracował bota, który poradził sobie z wszystkim - adresem IP, adresem wysyłki, danymi kupującego, danymi kart itd. Piszą że wszystkie zamówienia należy anulować? Za późno, Scan wczoraj wszystkie wysłał. Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny
lukadd 2 917 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/scalper-bots-said-to-be-responsible-for-majority-of-geforce-rtx-50-founders-edition-sales-in-europe Ta wczoraj wrzucałem nawet tą fakturkę na forum u nas. O 15:00 było zero sztuk. Wszystko boty wywaliły i to sporo przed oficjalnym startem A proshop dał ciała totalnie.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Oto gdzie są Wasze 5090! Na pieprzonych allegro, ebay'ach i FB marketplace! Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny 4
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Swoją drogą, jako, że wywaliłem Stalkera 2 z dysku to nie wiem, jest już może oficjalnie DLSS Transformer w S2? Ktoś wie?
Morv 9 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale serio nie ma co płakać tym co się nie udało. Gdyby premiera był na jesień jak zawsze to wtedy tak bo jest masa nowości do ogrania. A tak macie masę czasu do września bo nic wymagającego nie wyjdzie w tym półroczu. W wakacje będzie do wyboru do koloru kart w dużo niższych cenach. To ktoś kupuje te karty do grania w gry? Przecież od dawna nie ma nic ciekawego.
VRman 2 642 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jeszcze bym się nie dziwił, żeby skalpowali te za MSRP albo +100$. Ale żeby dowalać +50% do tego i tak skalperskiego +30% producentów, to już jest wyższa klasa inwencji i optymizmu
Zachy 590 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Morv napisał(a): To ktoś kupuje te karty do grania w gry? Przecież od dawna nie ma nic ciekawego. Mozna pograc w Speed Way albo Nomada
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Morv napisał(a): To ktoś kupuje te karty do grania w gry? Przecież od dawna nie ma nic ciekawego. dodatkowe fpsy z RT i PT w takiej jednej grze sprzed 4 lat
areczek1987 917 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Oto gdzie są Wasze 5090! Na pieprzonych allegro, ebay'ach i FB marketplace! Gdzie w Polsce ogłoszenie z fe?
baster 8 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Kurcze. Tyle o burakach piszecie co kupują i wystawiają za drugie tyle. To ja, szary człowieczek oddałem wczoraj tutaj komuś z forum zamówienie w x-kom na Astrala 5090. Mam jeszcze w drugim zamówieniu Tuf’a OC. Jakieś propozycje? 😂 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Morv napisał(a): To ktoś kupuje te karty do grania w gry? Przecież od dawna nie ma nic ciekawego. Ja tylko do grania 1
Waynerek 16 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia morele dowiozło, wczoraj zamówiona dziś już hula w obudowie. 9 3
Zachy 590 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, baster napisał(a): Kurcze. Tyle o burakach piszecie co kupują i wystawiają za drugie tyle. To ja, szary człowieczek oddałem wczoraj tutaj komuś z forum zamówienie w x-kom na Astrala 5090. Mam jeszcze w drugim zamówieniu Tuf’a OC. Jakieś propozycje? 😂 I jaki jest status tego zamowienia "wysylka 03.02...ekhm....05/06.02"? Teraz, Waynerek napisał(a): morele dowiozło, wczoraj zamówiona dziś już hula w obudowie. 5080?
Morv 9 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, MJRegul napisał(a): dodatkowe fpsy z RT i PT w takiej jednej grze sprzed 4 lat Cyberpunk? No w sumie tak, tylko to ma sens tak jak kiedyś przy okazji Crysisa.
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a): Elegancko 👍 na kiedy ma wysyłkę? Też go trafiłem w wersji OC i mam wysyłkę między 14.02-18.02. ta sama data 1
Waynerek 16 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Zachy napisał(a): 5080? tak jest 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, baster napisał(a): Kurcze. Tyle o burakach piszecie co kupują i wystawiają za drugie tyle. To ja, szary człowieczek oddałem wczoraj tutaj komuś z forum zamówienie w x-kom na Astrala 5090. Mam jeszcze w drugim zamówieniu Tuf’a OC. Jakieś propozycje? 😂
wallec 826 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Tez dostałem z allegro. Przekroczyłem limit o tysiaka. 2 procki, płyta, jakieś bzdety. Przecież to jest chore. A nie, euro 4.20. To przekroczyłem nawet nie o tysiaka. To nie ma znaczenia. Sprzedałeś coś co kupiłes wcześniej, używałeś i poszło taniej. To nie jest działalność gospodarcza, nie generuje zysku od którego należny byłby podatek.
lukadd 2 917 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Narzekacie na xkoma A zobaczcie oficjalny sklep Asusa w Niemczech. Jedyny dostępny model i jaka cena https://webshop.asus.com/de/Grafikkarten/Nvidia-RTX-5090-RTX-5080/ASUS-TUF-Gaming-GeForce-RTX-5080-OC-Edition-16GB-GDDR7-Gaming-Grafikkarte/90YV0M30-M0NA00 2
Mpro 21 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Najgorsza premiera zielonych od lat... tragiczne ceny plus bliski zeru przyrost wydajności. AMD ma wielkie pole do popisu teraz. Mam nadzieję, że wykorzstają to. 1 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, areczek1987 napisał(a): Gdzie w Polsce ogłoszenie z fe? Edytowane 31 Stycznia przez Element Wojny
Rekomendowane odpowiedzi