Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Hard Reset napisał(a):

Ale po co fotki?  Nie rozumiem twojego podniecenia tą technologią. Jak chcesz fotki to możesz zatrudnić AI żeby Ci screenshoty przerobił. ;D Będzie lepszy efekt. :yuppie:

Wszystko na nie, nie ma co z Tobą gadać. Nowe technologie, ciekawe, ładne efekty, a tu widzę stagnacja. Dobra co mi tam.

1 minutę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@leven Kup 5090, to sobie sensownie pograsz z NR. 

Już lecę do sklepu.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, leven napisał(a):

Wszystko na nie, nie ma co z Tobą gadać. Nowe technologie, ciekawe, ładne efekty, a tu widzę stagnacja. Dobra co mi tam.

Już lecę do sklepu.

O ile Optiscalera używałem na RDNA3 i RDNA4 aby odpalić FSR4 bo jest sens, ale tu naprawdę póki co nie widzę sensu tracić czas aby oglądać pokaz slajdów .

Jeśli to co wrzuciłem wyżej działać będzie , to jest szansa że będę z tym grał a nie robił screenshoty. Podjadałeś się jak murzyn z lusterka ;) 

"60+ FPS in 4K! DLSS 5 Neural Rendering Is Now Running on AMD Radeon RX 9070 XT & RX 9060 XT with OptiScaler!!"

Opublikowano
9 godzin temu, Doamdor napisał(a):

@lukadd Szkoda byłoby jednej karty, a co dopiero 8. :E Teraz mam przezroczystą szybę, więc wszystko widzę. :hihot:

Kurcze ... zawsze byłem przeciwnikiem "akwarium PC" i przezroczystych szyb w obudowie, ale w przypadku 12VHPWR ma to "patrzenie na wnętrze" kurcze sens. Tylko przepuszczalność światła musi być dobra (nie przyciemnione szkło), żeby dobrze było dym widać :smiech:

• Haha 2
Opublikowano
10 godzin temu, lukadd napisał(a):

Niektórzy to chyba na zawał zejdą widząc tyle wtyczków w jednym "kompie" :hihot:

I to takich, które nie dają człowiekowi spać.

Zwykły user może się zastanawiać czy 12V-2x6 nie spali mu się przy np. RTX 5090. 
Tutaj może być zbiorowa "odpowiedzialność" :D Ech te zielone "innowacje".

Opublikowano
8 godzin temu, Kyle napisał(a):

Kurcze ... zawsze byłem przeciwnikiem "akwarium PC" i przezroczystych szyb w obudowie, ale w przypadku 12VHPWR ma to "patrzenie na wnętrze" kurcze sens. Tylko przepuszczalność światła musi być dobra (nie przyciemnione szkło), żeby dobrze było dym widać :smiech:

Czujnik dymu, gaśnica, termowizja i można spać spokojnie. :hihot:

• Upvote 1