Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
To ja też jak używałem RTX 4080 miałem czekać do serii RTX 6XXX , ale trafiła się w dobrej cenie RTX 4090 jeszcze z prawie 2,5 roku gwarancji to kupiłem. I na razie nie mam potrzeby czekania na RTX 6XXX , bo ta co jest daje rady we wszystkich grach nawet w 4K. -
Przez dan254 · Opublikowano
W ustawieniach jest automatyczne podnoszenie waluty,niby pierdoła ale fajna. -
Przez Anakin · Opublikowano
No ja mam na auth2 bo inaczej się chyba nie da bo google wymaga autoryzacji. -
Przez Doamdor · Opublikowano
To już wiadomo dlaczego wentylatory Noctua nie są ładne i nie będą ładne. https://videocardz.com/newz/noctua-has-no-plans-for-rgb-screens-or-white-coolers-engineering-resources-go-elsewhere -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bzdura. TO jest normalne. Każdy kraj przy budżetowaniu zakłada pewną ilość wpływów z tytułu mandatów. Tylko prawactwo jest niestety zbyt rozgarnięte, aby zrozumieć prosty fakt: tak działa prognozowanie budżetu. Wyobraź sobie, że Twoja firma też prognozuje budżety i zakłada np. wzrost sprzedaży o 2,137%. Nie ma w tym nic dziwnego. Każde państwo działa w tym aspekcie tak smao i wpisuje prognozowaną ilość wpływu z mandatów, grzywien, kar etc. To jest bardzo proste. Normalnie wyglądają, ale Ci nie pasują do chłopskiej tezy, więc piszesz znowu brednie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi