Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Tak, ale wiadomo 5.4 też nie jest optymalne jak ktoś szuka lepszej wydajności na wat. Jak ktoś gra na limicie GPU to nadal to będzie przepalanie watów, ale to każdy indywidualnie ustawia pod siebie i wie czy mu brakuje wydajności od strony CPU czy nie. -
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Skoro nas nazywasz dinozaurami, to ich tam na głównej pasowałoby jakoś mniej inteligentnymi istotami nazwać w takim wypadku. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Zapraszam osoby, które tutaj się wypowiadały do wzięcia udziału w ankiecie na temat układów napędowych w Waszych samochodach -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Czyli zauważyłeś podobnie jak ja, że na siłę obrzydza się ludziom IPSy LCD? Przeczytaj dokładnie cały temat. Nie chcę OLEDa, ani WOLEDa który uszkodzi się od byle czego podczas podróży. Niestety Europa z jakiegoś powodu została kompletnie odcięta zarówno od tanich monitorów LCD, jak i nowych mini-ledów IPS, aby można była wciskać ludziom uszkadzające się od pierdnięcia OLEDy z planowanym postarzanim. W mojej opinii OLED nie jest gotową technologią, tylko sponsorowanym przez konsumentów R&D. Szczególnie patrząc na to jakie problemy ma nowy WOLED Gigabyte MO27Q28G. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Tak Po pierwsze masz Plug-Iny Mercedesa z dieslem (Volvo też takie kiedyś miało). Peugeot też miał kiedyś hybrydę z dieslem (mocno nieudaną, ale to inna sprawa). Teraz też Audi ma 2.0 TDI z MHEV plus, który w praktyce jest pełnoprawnym HEV, tyle tylko że silnik elektryczny jest słabszy niż np. w Toyotach. Dziękuję za wyręczenie Z tym MHEV (Mild Hybrid) to w ogóle spore zamieszanie, bo np. taka Mazda CX-60, ta z silnikiem 3.3l R6 też potrafi jechać w trybie elektrycznym, ale naprawdę baaaaaardzo, bardzo delikatnie, no i nie ma elektrycznej sprężarki klimy (choć to nie jest warunek):
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi