Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PaVLo napisał(a):

Zanim ogarnę Tainted, to akurat zleci :wariat:

Miałem brać Baldur`s Gate 3, ale on też strasznie powoli tanieje, więc zabiję czas w Tainted i czymś innym z 💩 wstydu :E

No może i tak, szczególnie że w marcu ma wyjść wersja finalna Avowed. Ale znając ich podziw do gamepassa strzelam że przecenią -25% i będą się cieszyć. A potem znowu czekanie na święta grudniowe by było 150zł lub może te 120. Bezsens. Z kolei gra jak ktoś lubi te klimaty jest wciągająca od walki, po fabułę pillarsową, po muzykę, po eksplorację i nic nie zmienią jęki tych co mówią że to wszystko jest woke a realnie to mniej jest woke niż w wiedźminie 3. No i naprawdę jest wiele klimatycznych lokacji na wiele godzin gry jak się robi misje poboczne, szuka lepszych broni i rozwija postać, by ta walka była jeszcze lepsza.

Edytowane przez Keller
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, PaVLo napisał(a):

Zanim ogarnę Tainted, to akurat zleci :wariat:

Miałem brać Baldur`s Gate 3, ale on też strasznie powoli tanieje, więc zabiję czas w Tainted i czymś innym z 💩 wstydu :E

Avowed za 150 zł? xD .

Baldur jest z milion razy lepszy - bierz teraz, bo ta cena długo nie pożyje. Gra ma ponad 2 lata, a taka promocja to święto lasu. :D 
;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem BG3 na GOGu za 199zł przed podwyżką, bo na steamie ona nastąpiła i nie zdążyłem zakupić, przeszedłem grę, do dziś gra chodzi prawie po tyle samo co ja dałem. 

Jak dla mnie to jedna z nielicznych gier gdzie te 200zł nie boli i jest warte, o ile lubimy takie klimaty, mi zajęło przejście z 200 godzin, niewiele mniej niż Pathfinder WotR.  

Edytowane przez Reddzik
  • Like 2
  • Upvote 1