Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Kinguinie świetny walking simulator - Niezwyciężony na podstawie książki Lema o tym samym tytule.

https://www.kinguin.net/category/194654/the-invincible-pc-steam-cd-key

Od siebie mocno polecam, nie tylko fanom polskiego pisarza. Fantastyczna oprawa (w tym wyborny retro design), dobrze poprowadzona historia w klimacie mystery. Jest też jakiś szczątkowy gameplay.

Opublikowano
11 godzin temu, zgreg napisał(a):

Ok, dzięki. Co daje połączenie z kontem np. epic, gog? Czy to, że gry z innych platform można uruchomić wirtualnie po luną? Jak luna się sprawdza?

U mnie Luna nie działa. Gry niby się uruchamiają ale takie Split/Second jest niegrywalne (w chmurze Sony na PS4 hula), Fortnite nawet menu nie odpalił bo komunikat o problemach z siecią. Dziwne rzeczy...

Opublikowano

Jak działa ten GamePass to ja nie wiem. W listopadzie zakupiłem 3-miesięczny dostęp na premierę Stalker 2. Więc gdzieś pod koniec stycznia powinna mi się skończyć subskrypcja nie? Tymczasem wchodzę na apkę Xboxa, a tam mam napisane, że aktualna subskrypcja jest do 20 marca. :E 

Opublikowano

Po wykupieniu od razu anulowałeś suba? Nie zabrało Ci przypadkiem kasy z automatu? Może jakiś miesiąc darmowy, na maila nic nie dostałeś?

Choć oni z tym passem to mają różne dziwne rzeczy, więc logiki w tym nie ma sensu szukać :) 

Opublikowano

Właśnie to jest najdziwniejsze. Z kasy nic nie zeszło i w historii rozliczeń na stronie MS też nic nie widnieje. Zero powiadomień. :E Dostęp do passa zakupiłem "jednorazowy" na 3 msc tylko. 

No, ale hej, jak mam jeszcze przez 3 msc. to trzeba będzie wykorzystać, jak tacy są hojni. :E 

Opublikowano (edytowane)

Chce ktoś parę gier za darmo? 

BioShock 2 Remastered - GOG - MPLL0AA85AC353D5D1

The Town of Light - GOG - S8LP3B0AE802F970E1

The Outer Worlds - GOG - G5JMDADC92E4C718B1

Planet Of Lana - GOG - KS8DBD20A109140C3D

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 5
Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.01.2025 o 17:37, Element Wojny napisał(a):

Chce ktoś parę gier za darmo?

Planet Of Lana - GOG - KS8DBD20A109140C3D

Grałem w demo kiedyś, przygarnąłem. Wielkie Dzięki :D

Edytowane przez Ryszawy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sklepie Ubisoftu (jak kogoś ten DRM nie brzydzi) w dobrych cenach:

• South Park: The Stick of Truth - 3,99 zł (wcześniejsza najniższa 11.99 zł na Steamie, standardowo ~30 zł) <- było to moje pierwsze spotkanie z Southparkowym humorem i gry ostatecznie nie ukończyłem, ale podobno najlepsza z całego cyklu

• Valiant Hearts: The Great War / Soldats Inconnus : Mémoires de la Grande Guerre - 3,66 zł (wcześniej najniższa 5,49 zł też Ubistore, standardowo ~16-17 zł) <- 2D puzzle/akcji, przejście zajęło mi niecałe 7h, polecam