galakty 5 169 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ale save nie ma czy jak działają? W KCD1 była afera z tymi sznapsami i zapisywaniem, też tak hardcorowo tu jest?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 7 minut temu, galakty napisał(a): Ale save nie ma czy jak działają? W KCD1 była afera z tymi sznapsami i zapisywaniem, też tak hardcorowo tu jest? Jest nawet quicksave na konsoli, ale odzwyczaiłem się
Sheenek 445 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Nie mam tylko pomysłu na hajs - wy kradniecie, że kupujecie coś ciągle? Kradne, kradne co i gdzie sie da😂 Tutaj jest ciezej niz w oryginale z otwieraniem skrzyn. Ale zarazem bardziej satysfakcjonujace
King Arthas 131 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Drugie miejsce w topie sprzedaży gier na Steamie na cały świat. Nieźle. 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 45 minut temu, King Arthas napisał(a): Drugie miejsce w topie sprzedaży gier na Steamie na cały świat. Nieźle. Lubię gdy polskie gry odnoszą sukces na świecie! Edytowane 6 Czerwca przez GordonLameman 2
zozolek 405 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Są wciry, jest radość z każdego ubitego ścierwojada FG nie działa, wiec DLAA high trzyma 70 fps w 3440:1440 - ale wygląda bardzo ładnie, nie czuje tego drewna co w demie, movement postaci i hitboxy poprawione. Ogólnie pozytywny przeplatają się z minusami - głos Bezia z AI generowany ? Jest chęć grania, wiec pierwiastek dowieziony. Budżet ich ograniczał, ale widzać ten sukces - 2 na pewno za kilka lat dostaniemy 1
j4z 1 873 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, zozolek napisał(a): Ogólnie pozytywny przeplatają się z minusami - głos Bezia z AI generowany ? Coś mi się obiło o uszy, że aktor przeżył ciężki udar, ale nie wiem czy to prawda. Co do sukcesu gry, mam mieszane uczucia. Kolejny powód dla twórców, że nie warto tworzyć nowych IP.
TmK 277 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Chyba jednak odpuszczę, okrutne drewno. Na nostalgii można wiele osiągnąć, ale dla nowego gracza to chyba jednak zbyt surowe danie
jankooo 395 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Okrutne nie może być Nie grałem ale oglądając gameplay wygląda ok. No może walka taka sobie ale w oryginale też szału nie było 1
aureumchaos 717 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 11 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Jakoś mnie to wszystko odpycha i drewno straszne. Narazie wracam do 007 może jak będzie posucha to wrócę i tutaj. Miłej zabawy! Ojoj. Drewno odpycha czy brak znaczników....? To nie mesjasz który prowadzi i mówi jak żyć? W grze Hell is Us też nie ma znaczników ale pamięć sama się wprawia co pamiętać po kilku godzinach 1
TmK 277 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 16 minut temu, jankooo napisał(a): Okrutne nie może być Nie grałem ale oglądając gameplay wygląda ok. No może walka taka sobie ale w oryginale też szału nie było Podjechałem z rana do znajomego, który wczoraj wyrwał płytkę i powiem tak, gierka fajna jak na 2013 rok wracam do teraźniejszości, za dużo mam na kupce wstydu żeby na to tracić czas. 1 1
kptEnter 33 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Ominęły mnie Gothiki, zacząłem od Risena 1 i bardzo mi się podobał. I teraz pytanie. Czy Gothic remake ma mapę wielkościowo porównywalną z Risenem, który uważam za optymalny do eksploracji? Coś mi się zakodowało, że Gothic remake jest mniejszy, co w moim przypadku jest minusem (eksploracja jest bardziej umowna i nie chodzi mi o ilość zadań) i trochę powstrzymuje mnie od kupna. I nie cytujcie mi wypowiedzi "AI" bo ta trochę improwizuje. Edytowane 6 Czerwca przez kptEnter
Kartofel 69 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Nie działą v-sync oraz są czasem fps dropy. Tzn jeśli wejdzie drop na 30fps, pomaga jedynie restart...
Necronom 582 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 12 minut temu, aureumchaos napisał(a): Ojoj. Drewno odpycha czy brak znaczników....? To nie mesjasz który prowadzi i mówi jak żyć? W grze Hell is Us też nie ma znaczników ale pamięć sama się wprawia co pamiętać po kilku godzinach System Shock w 1994 roku nie miał znaczników. Gra była w ciul skomplikowana, ale miała edytowalną mapę, na którą można było własne notatki zapisywać w grze 2
Element Wojny 5 345 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Nowi gracze odpadają tak szybko jak w Squidzie przy Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny 3
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Rzeczywiście rudę zdobywa się dużo ciężej niż w oryginale (czyli super). Gram na najwyższym poziomie trudności bez permanentnej śmierci. Na razie zajmuję się obrabianiem skrzyń w Starym Obozie. Może jakaś lepsza broń się trafi, to dopakuję siłę i będzie szansa naklepać dorosłego ścierwojada. 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Nie wiem jakie to zioło pala, ale: Na pytanie Jak się sprawy mają? Odp: Innos jest z nami. Pozbyłem się Wrzoda, niech spada na drzewo. Można zająć się expem tzn grą. Nie wiem jak się otwiera te zamki. Edytowane 6 Czerwca przez Reddzik
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Nie wiem jak się otwiera te zamki. Największa wada otwierania zamków w Remaku: trzeba myśleć, niestety. Na początku patrz, która płytka jest maksymalnie przesunięta w lewo albo prawo - ją trzeba ruszyć w pierwszej kolejności.
Reddzik 3 899 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dopiero raz sprawdziłem otworzyć skrzynie bo nie było nikogo w pobliżu, nie podchodziłem i nie testowałem kolejnych prób.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Największa wada otwierania zamków w Remaku: trzeba myśleć, niestety. Już nie trzeba. Najdalej za tydzień będą markery i wszystkie te "usprawnienia" których gracze potrzebują Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny
Reddzik 3 899 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ja gram bez modów. Dam radę, powoli przypominam sobie grę z dawnych czasów. Gra ma super klimat i ta grafika. 3
Element Wojny 5 345 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Teraz, Reddzik napisał(a): Ja gram bez modów. Dam radę, powoli przypominam sobie grę z dawnych czasów. Gra ma super klimat i ta grafika. Stara gwardia będzie grać bez modów. Nowym daje max 24h że albo zaczną je instalować albo wrócą do Crimsona. 1
j4z 1 873 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 33 minuty temu, aureumchaos napisał(a): To nie mesjasz który prowadzi i mówi jak żyć? Co Ty pleciesz w ogóle? 🧐
DITMD 1 343 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Ja gram bez modów. Dam radę, powoli przypominam sobie grę z dawnych czasów. Gra ma super klimat i ta grafika. To nie mod tylko zwykły cheat. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź