Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobione 400km na nowych oponkach Quadrarex 3, różnica po 4 letnich Quadrarex 2 dość spora... Ciszej, stabilniej, mniej zrywa trakcję, lepiej kleją w zakrętach. 

Śniegu nie było jak sprawdzić, ale cały weekend padało więc całkiem fajny test wyszedł. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Katystopej napisał(a):

Dobrze że młodemu w zeszłym roku kompa złożyłem i ramu wziąłem 2x16gb przyszłościowo, teraz te same kości Lexar Ares 7200mhz stoją za ponad 2k zł xD dyski tak samo odfrunęły cenowo :E

heh moje podrożały o zaledwie ~2200zł 

Edytowane przez Gret
Opublikowano

Zauważacie że tych baniek na jakiś towar jest coraz więcej ? 

Zawsze to samo tłumaczenie, że koszty produkcji bla bla bla, potem bańka pęka i jednak ceny spadają. 

Samochody, olej, GPU, cukier, masło, itd 

• Upvote 1
Opublikowano

Rok do roku prawie :E

3 minuty temu, Gang napisał(a):

Zauważacie że tych baniek na jakiś towar jest coraz więcej ? 

Zawsze to samo tłumaczenie, że koszty produkcji bla bla bla, potem bańka pęka i jednak ceny spadają. 

Samochody, olej, GPU, cukier, masło, itd 

Te spożywcze art. są w regularnej promo, masło, mleko, cukier w zasadzie połowa tej wywindowanej ceny z metki. Cukier teraz widziałem w lidlu 5+5, mleko stale kupuje po 1,50-1,80, biorę wtedy 2 kartony żeby przez miesiąc był spokój, masło to samo po 4zł cały czas.

Screenshot_20251208-210710.png

Screenshot_20251208-210644.png

Opublikowano (edytowane)

Dobrze że komp jakoś sensownie się spina sprzętowo, to nie muszę inwestować obecnie w nic :D Łebki w sumie też mają dobre sprzęty, także można spokojnie czekać aż się wszystko unormuje. 

2 godziny temu, wallec napisał(a):

Jutro stuknie 200k w furze.

Jaki prezent lepszy, chip tuning czy nowe fele?

Chip...ale przy opcji że w razie co masz na sprzęgło od razu :E 

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ja dziś jeszcze dokonałem ostatniego zakupu do kompa...niby budżetowy qd-oled, ale za 1900 grzechem było nie wziąć 34" :E 

Ostatniego w tym roku...niestety jest to mój nałóg z którego nigdy nie wyrosłem :rotfl2:

Edytowane przez Krzysiak
  • Like 2