Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, bergercs napisał(a):

Podobnie robot - przy schodach możesz sobie w d..ę wsadzić robota.

Nie no robot to mistrzostwo świata. Mam od czasu Roomby, gdzie chińczyków jeszcze nie było :E Teraz mam dwa, jeden na dole, drugi na piętrze + bezprzewodowy do schodów i jest to zestaw idealny :D Karcher w garażu do zadań specjalnych też jest w razie czego. Zresztą nawet jakbym miał te schody przetrzeć szmatką to roboty i tak robią ROBOTĘ :E

Edytowane przez LYCONE
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

Ale to jest licytowanie się kto ma większego, a nie o to w tym chodzi :) 

Sam zacząłeś. Tutaj ludzie po prostu nie widzą powodu, żeby dopłacać i nie tam tysiaka. TM kosztuje 4x więcej + chcą hajs w zasadzie za wsparcie urządzenia (aktualizacje).

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, marko napisał(a):

Sam zacząłeś.

Pokaż w którym miejscu? Czy ja kogokolwiek, gdziekolwiek przekonuję? HURRDURRR TERMOMIKS NAJLEPSIEJSZY A WAS BJEDAKI NIE STAĆ HA TFU NA MORDĘ? No bądźmy poważni. Ktoś napisał minusy, ja napisałem subiektywne plusy czy "sprostowania" lub rzeczy które są bez większego znaczenia - a czy się ktoś z tym zgadza czy nie, to już inna sprawa. Ale nie wmawiaj mi, że ja tu jakąkolwiek licytację zacząłem. Bo i po co? I tak mam największego :E  Nie bez powodu mam na awatarze Jana Pawła Adamczewskiego :E 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano

Trzy razy szybciej ugotuję obiad wykorzystując stare metalowe patelnię niż osoba która nie gotuje ale używa TM/Lidlomixa. Tylko ja z kuchni praktycznie nie wychodziłem przez 3 lata :E Doświadczenie ma ogromne znaczenie przy wyborze takiego urządzenia. Wolę zwykły planetarny mieszak. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marko napisał(a):

Tutaj ludzie po prostu nie widzą powodu, żeby dopłacać i nie tam tysiaka. 

Wlaśnie "mój budowlaniec" pokazal mi zdjęcia ich najnowszej roboty - mieszkanie (Katowice) /kupione po to, żeby dzieci nie musialy dojeżdżać spod Siewierza dna studia/ w stanie surowym 5 milionów zeta (250m). Wanna 24 000. Żyrandol 90 000z (tak - 90tys zeta).  Plytki na ścianach 20x20 - po 300zl/szt. Napiwku po skończonej wykończeniówce dostali 4500.  Jednak 7000 za ten garnek to grosze  :E

Opublikowano (edytowane)

20k/mkw? Panie, takie ceny to na warszawskiej woli są. Serio można kupić w Kato za tyle? W sensie, ja wiem że można sobie rzucić cenę z dupy jaką się chce ale że takie mieszkania się sprzedają... Od razu mówię - nie znam Kato w ogóle. 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
15 minut temu, bergercs napisał(a):

Jednak 7000 za ten garnek to grosze  :E

Jak słyszę stawki brata (wykończeniówka) to się nie dziwię, że jak tylko wejdzie to kupuje żonie kolejną wersję garnka a starszą dają komuś gratis :E 

Opublikowano
Godzinę temu, lesiu155 napisał(a):

20k/mkw? Panie, takie ceny to na warszawskiej woli są. Serio można kupić w Kato za tyle? W sensie, ja wiem że można sobie rzucić cenę z dupy jaką się chce ale że takie mieszkania się sprzedają... Od razu mówię - nie znam Kato w ogóle. 

W Szczecinie nawet takie ceny znajdziesz.

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

No z okna widać spodek i Muzeum Śląskie :-)

No to "Pierwsza Dzielnica". Pamiętam, że przed decyzją o budowie patrzyliśmy na mieszkania tam, ale układy były ohydnie głupie, w tym któryś penthouse miał na środku salonu sracz :E