Ja
Gordonie, gardzisz każdym kogo uważasz za gorszego od siebie. A że reprezentujesz korporacyjnych prawników każdego, kto jest statusem społecznym niżej niż ty jest przez ciebie traktowany wg własnego poczucia szacunku. Nie tylko mną ale i wieloma tu osobami, którzy niestety nie mogą się chwalić wakacjami w Austrii, Toskanii i innych popularnych nawet z filmów i turystycznie miejscach - wsrod dobrze usytuowanych, dla których głównym w życiu zmartwieniem jest problem z kretem lub, aby jeansy nie odbarwiły karmelowej skóry w aucie za 251k PLN. A Ty jednak to robisz w znanym sobie celu.
Moglbym pomyśleć, że poprzez swoje zachowania w tym czysto hejterskie starasz sobie podbudować ego lub po prostu z racji życiowego doświadczenia masz wypieczone pojęcie szacunku, empatii itp. Emanujesz swą zaje...scia i majętnością a jak się da co chwila podkreślając, jakim to zajefajnym prawnikiem nie jesteś i wszędzie gdzie się da innych potrafisz zwyzywać od debili i nierobów tylko dlatego, że nie zgadzają się z twoim, jakże szanownym zdaniem. Nawet nie musisz czytać treści, do której się odnosisz.
Praca to głównie exel, word i inne takie pierdoły. Ale to robię 2 dni w tygodniu. Głównie chodzi o filmy, piłkę nożna z Canal Plus i gry typu BG3. Format 16:9 wydaje mi się najlepszy. Teraz mam iiyama 32 cale z matrycą VA 1440p. I wcale bym jej nie wymieniał, ale zaczyna się psuć. Szary pasek przez środek monitora i często ekran migocze. Ja nie do końca się znam na tych matrycach. To VA mi pasowała, ale wcale się nie upieram.
Rekomendowane odpowiedzi