Kowal_ Opublikowano Piątek o 10:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:53 No cześć 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dresiq Opublikowano Piątek o 12:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:13 Macie jakiegoś magika od audio w Warszawie ? Bo do octavi 2, cchę wrzucić głośnika bose + wzmaczniacz z audi B6. W końcu to grupa VAG, liczę że taka podmiana będzie bezproblemowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Piątek o 17:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:02 Dostalim osobny dział to jeszcze by się przydał osobny regulamin 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copyname Opublikowano Piątek o 17:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:33 O nie, osobny dział moto. Wymusili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Piątek o 17:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:46 12 minut temu, copyname napisał: Wymusili Pokojowy, dobrowolny abordaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry.bigl Opublikowano Piątek o 18:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:09 1 godzinę temu, Katystopej napisał: Dostalim osobny dział to jeszcze by się przydał osobny regulamin Dla wyjetych spod prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano Piątek o 18:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:45 Dnia 31.10.2024 o 07:54, TheMr. napisał: Jak wielosezonowe to Goodyear. Zimówki brałbym WinterContact TS. Trzeba jednak przygotować się na to że wielosezonowe opony będziesz musiał zmienić częściej. mam TS870P - naprawdę fajne zimówki z niskimi oporami toczenia. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petru23 Opublikowano Piątek o 19:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:40 (edytowane) Możecie polecić owiewki poza Heko? W przypadku mojej mazdy każda opinia sprowadza się do podpiłowania owiewki czego bym nie chciał. Co do poruszonego wątku wielosezonowych opon to jako prowodyr całej dyskusji pozwolę sobie wtrącić... Zakupiłem Yokohama BluEarth-4S AW21 w oparciu o opinie z m.in. pclab a później netu. W sklepie też wskazano, że to dobry wybór, nawet lepszy niż CC. I pytanie jako użytkownik CC i Quadraxer 2, czyli właśnie czołówki (top 4) ze swoich lat. Owszem, super ale przez pierwszy sezon. Później radykalna zmiana in minus. W wysokich temp bardzo szybko się zużywają. Opony kupiłem stacjonarnie, wskazując na nie konkretnie. Q mojemu zdziwieniu pochwalono wybór, twierdząc że lepszy niż właśnie CC. Cenę też negocjowałem do internetowej, także nie mieli interesu w sciemnianiu. Chyba... Edytowane Piątek o 19:49 przez Petru23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano Piątek o 22:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 22:40 Jeśli chodzi o wielosezony, to polecam GY gen3. To, co prawda, moje pierwsze całoroczniaki (245/45 R18), ale przetestował je sobie uczciwie w ciągu 1,5 roku posiadania i mam pewność pewnej jazdy w każdej pogodzie. W ojca aucie są założone wielosezony kumho (195/55 R16), ale dopiero od marca siedzą i w śniegu nie miały testu jako takiego, tylko raz w błocie pośniegowym się pokulały. Generalnie ojciec chwali, że lepiej się jeździ i ciszej, a że dużo nie jeździ, to premium sort nie musiał to być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiloKush Opublikowano Piątek o 23:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:03 (edytowane) Przebieg 142 000 km. Edytowane Piątek o 23:16 przez KiloKush 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Sobota o 10:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:12 (edytowane) Zmieniam teraz rodzicom koła w C5 Aircrossie, ori 3 letnia felga. Auto ma 35kkm więc te zimówki może 15kkm zrobione Po wyczyszczeniu wżery na całej powierzchni. Edytowane Sobota o 10:13 przez Katystopej 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano Sobota o 14:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 14:24 (edytowane) Pany jakie opinie ma ten benzynowy 1.3 163KM siedzący w Mercedesie? Chodzi mi o kwestię awaryjności. Pytam bo brachol ma na oku cła z 2021 roku z tą kosiarką 😁 Edytowane Sobota o 14:25 przez Krzysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Sobota o 15:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:06 Silnik z Renault, chyba całkiem udany bo nie słychać o nich nic złego, i spalanie ma dobre jak na moce które osiąga w Mercu. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry.bigl Opublikowano Sobota o 15:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:42 Znajomy ma w CLA i nie narzeka. Chociaż się śmieje że z ducha mercedesa to ma niewiele. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunzdun Opublikowano Sobota o 16:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:33 Przy obecnej motoryzacji, koncernowych molochach, jak największej unifikacji, braku poszanowania nawet do genezy danego modelu (patrz nowe Capri...) itp to już naprawdę mało co ma pierwotnego ducha marki 😉 Grunt, żeby jako tako znosiło upływ czasu i się nie rypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMr. Opublikowano Sobota o 17:22 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:22 Alfa zachowała ducha marki, po części. I raczej sprzeciwia się elektrykom i do końca będą produkowali spalinówki. Giulia Quadrifoglio bardzo bym chciał mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Sobota o 18:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:12 APU 8600g ciągnie Dooma Eternal w 1440p na Ultranightmare bez RT w stabilnych 60fps włączone EXPO i ram leci na 7200, wykorzystanie gpu 75%, cpu ok 50, z RT spadki są do 20fps., średnio 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zireael7 Opublikowano Sobota o 20:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:32 Ja ostatnio spędziłam sporo czasu na wyborze nowych zimówek - poprzednie kupiłam niby 2 czy 3 lata temu, ale w tym roku zmieniłam samochód i miałam (niestety) do dyspozycji tylko opony letnie i paskudne felgi 16", które moim zdaniem do obecnego wozidła nie pasują kompletnie (więc robię z nich koła zimowe, a wiosną pomyślę, co dalej) . Kupiłam Bridgestone'y Blizzaki LM005, ktoś się może na ich temat wypowiedzieć? Wybór padł na taką markę, bo letnie miałam też właśnie od Bridgestone'a i jakoś wybór padł "naturalnie" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir_14 Opublikowano Sobota o 23:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:52 9 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Pany jakie opinie ma ten benzynowy 1.3 163KM siedzący w Mercedesie? Chodzi mi o kwestię awaryjności. Pytam bo brachol ma na oku cła z 2021 roku z tą kosiarką 😁 Kobita mojego kuzyna jeździ A klasą z tym silnikiem i powiem że sam byłem zaskoczony jak to się przyjemnie odpycha w tej budzie. Do tego jak już wyżej jeden z kolegów pisał całkiem ekonomiczny silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcusfff Opublikowano Niedziela o 10:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:20 13 godzin temu, zireael7 napisał(a): Ja ostatnio spędziłam sporo czasu na wyborze nowych zimówek - poprzednie kupiłam niby 2 czy 3 lata temu, ale w tym roku zmieniłam samochód i miałam (niestety) do dyspozycji tylko opony letnie i paskudne felgi 16", które moim zdaniem do obecnego wozidła nie pasują kompletnie (więc robię z nich koła zimowe, a wiosną pomyślę, co dalej) . Kupiłam Bridgestone'y Blizzaki LM005, ktoś się może na ich temat wypowiedzieć? Wybór padł na taką markę, bo letnie miałam też właśnie od Bridgestone'a i jakoś wybór padł "naturalnie" . Jedna z najlepszych opon zimowych, w zeszłym roku zajęła pierwsze miejsce ex aequo z Miszelką Pilot Alpin 5 w teście porównawczym Tyre Reviews. Bardzo dobra przyczepność na suchym i mokrym, ale zatem pewnie zapłacisz za to szybszym zużyciem. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galakty Opublikowano Niedziela o 10:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:34 10 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a): Kobita mojego kuzyna jeździ A klasą z tym silnikiem i powiem że sam byłem zaskoczony jak to się przyjemnie odpycha w tej budzie. Do tego jak już wyżej jeden z kolegów pisał całkiem ekonomiczny silniczek. Na gwarancji ekonomiczny, na rynku wtórnym już niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano Niedziela o 11:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:34 Ten którego on bierze przynajmniej na liczniku ma niecałe 8k km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry.bigl Opublikowano Niedziela o 11:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:55 Wczoraj kuzyn zrobił mi challange w kwestii zakupienia drugiego pierdka do miasta. Mówi, że stopa/czas zwrotu bezsensu na inwestycje. Clio V to tak do 40k trzeba liczyć. Różnica w spalaniu/koszcie na 100km to ok 65-80zl za diesel w mieście obecny vs 20-25zl za Clio w gazie. Różnica między 40-65pln. Miesięcznie po mieście robimy ok 500-700km. Czyli między 200-455 na paliwo mniej wyjdzie. Rocznie 2400-5400 na paliwie mniej. Czyli no w najlepszym przypadku 7-8 lat żeby różnica w paliwie się zwróciła. Lol. Gdyby uwzględnić potencjalnie drogie naprawy diesla starego to stopa czas zwrotu spada. Dochodzi jedynie kwestia wygody przy dwóch autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiu155 Opublikowano wczoraj o 07:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:55 Dobri :D 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu W dniu 2.11.2024 o 00:03, KiloKush napisał(a): Przebieg 142 000 km. Nie ma to jak zrobić remont za 52 tys zł i sprzedawać po 3 miesiącach samochodów za 60 tys. Ewidentnie coś grubo nie poszło po tym remoncie i samochód ma problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi