Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Moje zainteresowanie autkami RC niestety napotkało pewien opór - młoda się ich boi :E 

Najgorzej :E Kuzyna syn się bał na początku ale przeszło. Za to ja ostatnio wziąłem MJX 12212 na pierwszą przejażdżkę na zewnątrz, był czysty asfalt, ale mroźno i pękło mi mocowanie amortyzatorów z przodu - dostępność części żadna póki co, potrytkowałem i czeka na cieplejszy czas, a w razie niedostępności to już znalazłem projekt do druku 3d i kogoś w okolicy kto mi to druknie :D 

Z tymi loteriami, to u Profesora próbowałem nawet ostatnio znaleźć filmy z tym powiązane i coś kurde zniknęły, dziwne... 

Opublikowano
4 godziny temu, Arczevski napisał(a):

Najgorzej :E Kuzyna syn się bał na początku ale przeszło. Za to ja ostatnio wziąłem MJX 12212 na pierwszą przejażdżkę na zewnątrz, był czysty asfalt, ale mroźno i pękło mi mocowanie amortyzatorów z przodu - dostępność części żadna póki co, potrytkowałem i czeka na cieplejszy czas, a w razie niedostępności to już znalazłem projekt do druku 3d i kogoś w okolicy kto mi to druknie :D 

Z tymi loteriami, to u Profesora próbowałem nawet ostatnio znaleźć filmy z tym powiązane i coś kurde zniknęły, dziwne... 

Z Ali albo Banggood 

MJX P12170 Front Shock Tower

• Upvote 1
Opublikowano

To ja wiem, ale nie są dostępne - przynajmniej nigdzie ich nie było jak szukałem, nawet na zagranicznych sklepach. Dogadałem się z gościem z rctrax że jak im przyjdzie dostawa to mi da znać. W ostateczności zrobi się na drukarce 3d - podobno nawet jest mocniejsze niż ori.

Opublikowano

Aż tak w temacie nie siedzę, ale chyba kwestia z czego to się wydrukuje. Natomiast sama konstrukcja tamtego jest pełniejsza niż to co daje producent i pewnie dlatego miałoby być mocniejsze wg autora. W domowych warunkach to i trytki są super, a na użycie pełnej mocy na bateriach 3S w tym wariacie i tak nie ma tu miejsca :E