galakty 4 123 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 12 minut temu, Gret napisał(a): Nie rozumiem 3
Gret 756 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 6 minut temu, wallec napisał(a): Mam 300Nm. upośledzona honda 2
TheMr. 3 000 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Instrumenty finansowe nie są dla każdego 3
Totek 916 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Kto nie miał hondy i nie piłował ponad 8k obrotów, ten nie zna życia Dlatego choruje na punkcie Miaty ND, zmiana wałka w głowicy i lecimy z obrotami jak w starych hondach. 1
Petru23 382 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Wiecie co? Lab i IT zajmuje mi część własnego życia. Czas spędzony tu mógłbym przeznaczyć dzieciom czy żonie czy sobie czy innym W uciesze co niektórych... Pozdrawiam serdecznie 1
jarux 110 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Słyszałem, że w hondach stosuje się wzór korekcyjny momentu obrotowego: Moment obrotowy x (ilość decybeli / średnica końcówki wydechu w calach). Z obserwacji wynika, że ten wzór po lekkich modyfikacjach stosuje się do osób montujących przelot bądź przepustnice omijające tłumiki i "prezentują" to na osiedlach, tylko tam zamiast średnicy końcówki wydechu jest długość członka właściciela podana w mm. 2
GordonLameman 9 444 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Yyy, czy scyzoryk się obraził bo ktoś kuge obraził i porównał do hądy?
Gret 756 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 7 godzin temu, Petru23 napisał(a): Wiecie co? Lab i IT zajmuje mi część własnego życia. Czas spędzony tu mógłbym przeznaczyć dzieciom czy żonie czy sobie czy innym W uciesze co niektórych... Pozdrawiam serdecznie Pa 1
larry.bigl 545 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. 1 1
KiloKush 779 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Teraz, larry.bigl napisał(a): Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. Najlepsze są te asy z pop and bangs 9 godzin temu, wallec napisał(a): Identycznie brzmią Całkiem dobrze się to zbiera patrząc na gabaryty i spalanie.
larry.bigl 545 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 27 minut temu, larry.bigl napisał(a): Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. Ja miałem takiego jednego typka na osiedlu w czerwonym, a jakże, golfie z pierdzacym do granic możliwości wydechem. Wjeżdżał na parking zawsze na pełnej. Chłopak nie wiem, z dwadzieścia lat. Jeden raz jak tak wjechał na parking kręcąc przy tym bączka miał pecha, że szedłem z córką w wózku. Podszedłem do niego i zapytałem czy lubi swoje auto, a on z dumą, że bardzo. Na to ja do niego, że skoro je lubi to niech nie hałasuje wydechem bo tak się składa, że ja takich nie toleruje i mam sporo gwoździ w garażu niepotrzebnych. Od tamtej pory wjeżdżał z prędkością 10km/h byłem żeby tylko nie pierdział To były dobre czasy, jeszcze miałem czas na siłownię i wyglądałem trochę lepiej i człowieka jakoś tak niektórzy bardziej słuchali lol 1
dannykay 764 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Za nic w świecie bym nie mógł jeździć z tym cvt... Tragedia. 2
trepek 1 657 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 200m odemnie jest Audi A8 D2, wolnossące 4.2 na zrobionym wydechu. Fajnie gulgota, niczym mieszanka starych flatheadów pomieszana ze small blockiem. Bez darcia japy jak szlifierka na przelocie Kiedyś chciałem odkupić ten samochód ale nie - właściciel trzyma i jeździ tylko w ładną pogodę.
KiloKush 779 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 23 minuty temu, trepek napisał(a): 200m odemnie jest Audi A8 D2, wolnossące 4.2 na zrobionym wydechu. Fajnie gulgota, niczym mieszanka starych flatheadów pomieszana ze small blockiem. Bez darcia japy jak szlifierka na przelocie Kiedyś chciałem odkupić ten samochód ale nie - właściciel trzyma i jeździ tylko w ładną pogodę. Chyba ostatnia V8 w Europie która była trwała?
trepek 1 657 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jeszcze w A8 D3 przed liftem siedziało wolnossące V8 na pośrednim wtrysku. Później to już czasy FSI więc wszystkie wady/zalety tej konstrukcji. Nie wiem jak tam w Mercach i BMW, nie siedzę w tych markach. Może któryś z forumowiczów coś powie na temat V8 innych niż VAGowskie?
galakty 4 123 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To zdjęcie mówi wszystko o V8 od VW Prostota i niezawodność.
trepek 1 657 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @galakty Kto jak kto ale myślałem, że się znasz na motoryzacji a pocisnąłeś fejura jak leszcz ;-) Mowa o 4.2 MPI, takim jak niżej. Co tutaj trudnego? 1
Totek 916 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Może za młody i nie pamięta prawilnego V8 na pasku. 2 godziny temu, larry.bigl napisał(a): Sprostujmy, każdy samochód, niezależnie od marki z gównianym pierdzacym wydechem to wstyd a nie powód do dumy. Patologia za którą na dzień dobry powinni zabierać dowód rejestracyjny. Bo tu już na forum średnia wieku to 40+, wy już stare dziadki żeśta so Edytowane 1 godzinę temu przez Totek 1 1
galakty 4 123 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, trepek napisał(a): Kto jak kto ale myślałem, że się znasz na motoryzacji a pocisnąłeś fejura jak leszcz ;-) Mowa o 4.2 MPI, takim jak niżej. Co tutaj trudnego? 1 godzinę temu, trepek napisał(a): Później to już czasy FSI więc wszystkie wady/zalety tej konstrukcji
trepek 1 657 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Temat tyczy się prawilnych V8. 6 minut temu, Totek napisał(a): Może za młody i nie pamięta prawilnego V8 na pasku. Ja mam w domu jeszcze Auto Świat z pierwszą recenzją A8 D2 Ale to był wtedy sztos.
galakty 4 123 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak prawilne to tylko USA, a nie jakieś wypierdki z Niemiec
lesiu155 238 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu (edytowane) No M113 to legenda. Ale jak z trwałością to nie wiem I M156 jako ewolucja. Edytowane 49 minut temu przez lesiu155 1
Rekomendowane odpowiedzi