Katystopej 1 444 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gordon, robota jest Chłop mnie straszy za jego publicznie dostępne dane 6
dannykay 768 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Za to forum bmw czy mnie coś ominęło?
Katystopej 1 444 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, dannykay napisał(a): Za to forum bmw czy mnie coś ominęło? Za to, i to drugie kogo tam szuka do kopulacji 2
trepek 1 657 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Jak prawilne to tylko USA, a nie jakieś wypierdki z Niemiec Nie jest to co prawda amerykański small block ale ma swoją duszę, zanim ją zabili FSI przez "overengineering" ;-)
Totek 919 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie no, VR6 to zupełnie inny temat, to coś więcej niż silnik. Ijo ijo wezwijcie bagiety na forum 3
Gret 758 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Katystopej uuu szkoda chlopa. Daj namiar gdzie paczki wysyłać. 2
dannykay 768 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dobra już sam znalazłem. Trzeba być odważnym, żeby w takich miejscach używać tego samego nicku. Edytowane 1 godzinę temu przez dannykay 4
Katystopej 1 444 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, dannykay napisał(a): Dobra już sam znalazłem. Trzeba być odważnym, żeby w takich miejscach używać tego samego nicku. Oho, więc będzie pozew zbiorowy, no to bez Gordona się nie obejdzie, a po wszystkim zaprosimy go na grilla do niego 3
lesiu155 240 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Trzeba się przyzwyczajać do gryzienia mięska, co? Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155 1
GordonLameman 9 445 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Katystopej napisał(a): Gordon, robota jest Chłop mnie straszy za jego publicznie dostępne dane Za 23 i 24 to tylko pozew cywilny A dodatkowo na czym by miało polegać naruszenie dóbr osobistych skoro dane sam udostępnił? 😂😂😂 1
galakty 4 124 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A dodatkowo na czym by miało polegać naruszenie dóbr osobistych skoro dane sam udostępnił? 😂😂😂 Bez kitu Sam udostępnia takie dane pod jednym nickiem, a ktoś to odkrył. Co najwyżej ostrzeżenie się należy tutaj na forum za wrzucanie tego, ale do sądu? Mamo mamo, bo oni mnie obrażajo
KiloKush 781 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wszystkich fanów VW VR6 zapraszam do tematu ciekawostki motoryzacyjne kilokusha, zaraz wrzucę coś ciekawego
larry.bigl 553 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Totek napisał(a): Bo tu już na forum średnia wieku to 40+, wy już stare dziadki żeśta so NIe jesteśmy starzy tylko normalni. Są miejsca do jeżdżenia takimi samochodami a nie publiczne drogi. Najlepiej w mieście, w środku nocy na pełnej wyjechać bo musi sobie postrzelać. Od razu do gazu takich bym dawał. 1 3
KiloKush 781 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, larry.bigl napisał(a): NIe jesteśmy starzy tylko normalni. Są miejsca do jeżdżenia takimi samochodami a nie publiczne drogi. Najlepiej w mieście, w środku nocy na pełnej wyjechać bo musi sobie postrzelać. Od razu do gazu takich bym dawał. Mi to się wydaje, że fanom motoryzacji dalej radość jazda, dłubanie przy aucie, oglądanie ale jeżdżenie po parkingu 30kmh i naparzanie z rury żeby było słychać strzały?
larry.bigl 553 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 minutę temu, KiloKush napisał(a): Mi to się wydaje, że fanom motoryzacji dalej radość jazda, dłubanie przy aucie, oglądanie ale jeżdżenie po parkingu 30kmh i naparzanie z rury żeby było słychać strzały? I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą." Edytowane 1 godzinę temu przez larry.bigl 4
marko 932 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, larry.bigl napisał(a): NIe jesteśmy starzy . Jesteśmy
lesiu155 240 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, larry.bigl napisał(a): To jak z internetem, czego mamy na tym podwórku kilka doskonałych przykładów 1
huudyy 3 240 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu 4 minuty temu, marko napisał(a): Jesteśmy Chyba Ty 1
jarux 115 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu 7 minut temu, marko napisał(a): Jesteśmy Ale przecież Shrek 1 wyszedł 5 lat temu. Prawda? 4
lesiu155 240 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu (edytowane) Widzieliście zwiastun Toy Story 5? To obejrzyjcie i popatrzcie na Chudego... Edytowane 49 minut temu przez lesiu155
galakty 4 124 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu (edytowane) 37 minut temu, larry.bigl napisał(a): I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą." Jeszcze co innego jak to jest serio ładny dźwięk, fajne V8/V10, a nie R4 z turbo i strzałami z wydechu... Tak naprawdę ktoś kto ma fajne auto się nim nie popisuje, tylko dzieciaki w czapce z daszkiem łutututututu. Jak widzę np. Hądę albo Audi przyciemnone, to już na 99% wiem kto siedzi w środku Edytowane 40 minut temu przez galakty
Katystopej 1 444 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu @jarux złomnik będzie w tym roku sprzedawał Lagę V6, nie podpuszczam Cię ale nie masz psychy 2
marko 932 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu (edytowane) 35 minut temu, huudyy napisał(a): Chyba Ty Bujaj się. Właśnie uczę się jeździć na rolkach! 30 minut temu, lesiu155 napisał(a): Widzieliście zwiastun Toy Story 5? To obejrzyjcie i popatrzcie na Chudego... Wyłysiał? Edytowane 22 minuty temu przez marko 1
huudyy 3 240 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Teraz, marko napisał(a): Bujak się. Właśnie uczę się jeździć na rolkach! Dziadku, ostrożnie, w tym wieku to już łatwo o złamania
Rekomendowane odpowiedzi