Gret 800 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, trepek napisał(a): A nie zdjęli już? Mi Tauron przysłał nowy cennik w styczniu, tragedii nie ma. +10-15% do zamrożonych cen. Indukcja jest najtańsza. Ogólnie kuchnie prezentują się tak: indukcja < gaz < płyta ceramiczna. "Kolega" wyzej policzyl
SuLac0 554 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 22 minuty temu, Gret napisał(a): To ze to jest najtańsze to wiem ale ile w skali roku będzie drożej? 200-300zl? Instalacja to nie problem. zeby sie nie okazalo, ze po przejsciu na indukcje, ciocia nie bedzie musiala wiekszosci garnkow/patelni wymienc
trepek 1 675 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Za szybki jest Kiedyś zgłębiałem temat co jak wychodzi. Ale krzemowy kolega dał jedną mądrą uwagę - piekarnik elektryczny będzie droższy niż piekarnik gazowy.
Gret 800 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Piekarnik to w ogole chyba odpada bo jest maniaczką air frajera
bleidd 767 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 52 minuty temu, trepek napisał(a): A nadkola miałeś plastikowe czy szmaciane? Bo ile do plastiku to bez problemu przyklei się pianka to co ze szmacianymi? Z przodu plastik także tu bez problemu, z tyłu filcowe i tam też się dość dobrze klei, co prawda nie trzyma jak skała (od plastikowych prawie się nie da oderwać przyklejonej już pianki) ale trzymają się wystarczająco mocno, żeby nie było ryzyka że się coś zsunie czy przemieści, nadkole i tak się potem dość ciasno montuje. Edytowane 9 godzin temu przez bleidd 1
galakty 4 133 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 godzin temu, Gret napisał(a): To ze to jest najtańsze to wiem ale ile w skali roku będzie drożej? 200-300zl? Instalacja to nie problem. Ja indukcji używam i płacę za prąd tyle co rodzice mając gazówkę Jedyny minus indukcji to utrata prądu w mieszkaniu, gaz popłynie i podpalisz. A nie każdy mieszka w "stabilnej" dzielnicy, warto wziąć pod uwagę
marko 948 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Za to indukcja jest po prostu najczystsza. Ja bym najpierw sprawdził, jakie garnki są w kuchni. Żeby nie było, że połowa się nie lubi z indukcją. 1
Gret 800 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, marko napisał(a): Za to indukcja jest po prostu najczystsza. Ja bym najpierw sprawdził, jakie garnki są w kuchni. Żeby nie było, że połowa się nie lubi z indukcją. garnki to żaden problem, wymieni się... Godzinę temu, galakty napisał(a): Ja indukcji używam i płacę za prąd tyle co rodzice mając gazówkę Jedyny minus indukcji to utrata prądu w mieszkaniu, gaz popłynie i podpalisz. A nie każdy mieszka w "stabilnej" dzielnicy, warto wziąć pod uwagę no kolega wyliczył że to to samo
galakty 4 133 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, marko napisał(a): Za to indukcja jest po prostu najczystsza. Ja bym najpierw sprawdził, jakie garnki są w kuchni. Żeby nie było, że połowa się nie lubi z indukcją. I garnki też najczystsze. Od kiedy mam indukcję to zero przypaleń i brudu, czyściutkie wszystko, chce się gotować. I polecam wziąć taką co ma moc na skali, a nie plus/minus bo oszaleć można Ja mam po poprzednikach Electrolux Whirlpool i spoko jest, ale brak porównania do innych. Edytowane 1 godzinę temu przez galakty
huudyy 3 258 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam 1
Gret 800 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, huudyy napisał(a): Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam jaki model?
Katystopej 1 489 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, galakty napisał(a): Ja mam po poprzednikach Whirlpool i spoko jest 20 minut temu, huudyy napisał(a): Ja mam płytę Whirlpoola I BARDZO NIE polecam Jeden rabin powie tak, drugi powie nie
lesiu155 263 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Mi się ostatnio spodobała matowa Electroluxa. To jest nowość, ciekawe jak z upływem czasu to będzie wyglądało. Jak przyjdzie mi wymienić to na pewno przechodzę na 80 i pewnie pójdę w tę matową jeśli to się sprawdzi. Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155
galakty 4 133 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Katystopej napisał(a): Jeden rabin powie tak, drugi powie nie Sorry, mam Electrolux jednak, sprawdziłem w necie po obrazkach bo znowu w delegacji jestem
marko 948 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Masakra... z kim ja tutaj się zadaję?! Stare pryki jarają się kuchenkami. Jutro co? Przegląd aktualnych trendów w meblach kuchennych? Chociaż nie, to też już było 3
GordonLameman 9 474 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja niezmiennie polecam siemensa z ta ich ceramiką, ale jak już przepłaciłem to muszę polecać 1
Totek 926 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu Zamiast pisać kto na wiosnę wypruje wydech i wstawi pustą rurę to piszą o kuchenkach. Geriatria tu już na całego Ktoś wybiera się na jakiś zlot w tym roku?
Katystopej 1 489 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu 2 minuty temu, Totek napisał(a): Ktoś wybiera się na jakiś zlot w tym roku? Tak, ja w maju i czerwcu na wędkarski
marko 948 Opublikowano 4 minuty temu Opublikowano 4 minuty temu 16 minut temu, Katystopej napisał(a): Tak, ja w maju i czerwcu na wędkarski Dwa miesiące będziecie gapić się w spławik?
Rekomendowane odpowiedzi