Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, Kyle napisał(a):

Ty to wymyśliłeś :) Ja się z tym absolutnie nie zgadzam.

Jeszcze niedawno twierdziłeś, że nie ma silników z turbo i wyższymi przebiegami, wskazałeś bodajże małe silniki VW. Cały czas jęczysz o bezpośredni wtrysk, turbiny, GPF-y i inne, bo na YT jest bardzo popularne takie narzekanie. Serio, nie wypieraj się. 

21 minut temu, Kyle napisał(a):

To też wymyśliłeś :lol2: Nic takiego nie napisałem :) No ale nie pierwszy raz już kłamiesz.

Przed chwilą dosłownie zarzucałeś, że ekologia nie działa bo wymaga większego spalania zanieczyszczeń, czym pokazałeś, że nie masz o temacie pojęcia. No, może coś tam u łysego czy innego głupinfluencera zoabczyłeś ;) 

22 minuty temu, Gret napisał(a):

Niee sam powiedział ze szkoda mu czasu na forum i sie wylogował na wieczność. 

Borze, świeć mu nad kontem. :E 

Opublikowano
8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Jeszcze niedawno twierdziłeś, że nie ma silników z turbo i wyższymi przebiegami,

Nic takiego nie twierdziłem. Zmyślasz.

8 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Przed chwilą dosłownie zarzucałeś, że ekologia nie działa

To że żartem jest wymuszona jazda na przejażdżkę po autostradzie, zamiast skręt na parking przy domu, w czasie której to wymuszonej przejażdżki wyemitujemy zanieczyszczenia, których byśmy nie wyemitowali, gdyby GPF tego nie wymagał, nie oznacza, że "ekologia nie działa".

10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

pokazałeś, że nie masz o temacie pojęcia.

Tak, zgadzam się z Tobą, że nie masz pojęcia :)

Miłego dnia.

Opublikowano
5 minut temu, Kyle napisał(a):

Nic takiego nie twierdziłem. Zmyślasz.

Oczywiście, że twierdziłeś. Udowadniałem Ci linkami, że istnieją małolitrażowe auta z dużymi przebiegami. Nie odpowiedziałeś wtedy, bo wstyd do błędu się przyznać, ale jeszcze tak bardzo się wypierać? Posty zaraz znowu będziesz edytował? :lol2: 

To że żartem jest wymuszona jazda na przejażdżkę po autostradzie, zamiast skręt na parking przy domu, w czasie której to wymuszonej przejażdżki wyemitujemy zanieczyszczenia, których byśmy nie wyemitowali, gdyby GPF tego nie wymagał, nie oznacza, że "ekologia nie działa".

Oznacza, że nie wiesz jak działa i co robi, skoro na nią narzekasz. Lepsze to niż rak płuc ;) 

Tak, zgadzam się z Tobą, że nie masz pojęcia :)

Miłego dnia.

To musisz jeszcze nauczyć się czytać i wtedy będziesz wiedział kto nie ma pojęcia. Miłego! Jak tam chińczyk się spisuje? :) 

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Oczywiście, że twierdziłeś.

Nie twierdziłem, że "nie istnieją silniki turbo z dużymi przebiegami", więc nie kłam.

1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Nie odpowiedziałeś wtedy,

Nie było powodu, skoro większa zawodność silników Turbo generalnie, nie oznacza że nie istnieją takie, które są stosunkowo niezawodne.

2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Oznacza, że nie wiesz jak działa i co robi, skoro na nią narzekasz. Lepsze to niż rak płuc ;)

Raczej oznacza to, że wymyślasz sobie teorię do tego co ktoś napisał, tak jak teraz ten tekst z rakiem ;) 

3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jak tam chińczyk się spisuje? :) 

Doskonale :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Kyle napisał(a):

Nie twierdziłem, że "nie istnieją silniki turbo z dużymi przebiegami", więc nie kłam.

Twierdziłeś coś podobnego. 

Nie było powodu, skoro większa zawodność silników Turbo generalnie, nie oznacza że nie istnieją takie, które są stosunkowo niezawodne.

Ale pisałeś konkretnie o tych, które pokazałem, że robią duże przebiegi. NO, kolejna wtopa. Podwójna ;) 

Raczej oznacza to, że wymyślasz sobie teorię do tego co ktoś napisał, tak jak teraz ten tekst z rakiem ;) 

Nope. Po prostu już wiesz, że nie możesz ciagle pwotarzać głupot głupinfluencerów ;) 

Doskonale :) 

No mimo wszystko bezawaryjności z nim :) 

Opublikowano
4 godziny temu, Totek napisał(a):

B5 gniła pod listwami na drzwiach

Do tego błotniki przód i często ten nieszczęsny wielowahacz tył bo 90% użytkowników ma to w d bo po co robić remont równowartości auta...

Opublikowano
Godzinę temu, trepek napisał(a):

w drodze do Bieszczad minęli ale nie jestem pewien :p 

E no, jak bylem na prawdziwych feriach z rodziną a nie wymuszonych :-) Zwiedzanie, drinki, relaksik - bez komputerów, telefonów itd. Plus przegonienie Renaty przez 1150 kilosów - też relaksujące doznanie.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
5 godzin temu, trepek napisał(a):

IMHO najlepsze Audi to B5 w Q przed pierwszym liftem. 

Miałeś? Miałem 1x 95r, 1x 97r, 2x 00r, pomijając fakt że wszystkie miały mniejsze czy większe wżery to nigdy już nie kupie przedlifta

Opublikowano
9 godzin temu, SuLac0 napisał(a):

jedz do norwegii na przeglad :E

Chodzi mi o co innego. Skoda Kamiq kosztuje tyle co Tesla model Y i jeszcze pali więcej więc ludzie wolą wziąć Teslę. Bo przez podatki ma to uzasadnienie ekonomiczne. Ale zapominają lub w d mają, że to premium więc z wymianą tarcz w ASO za 5000 zł vs 800 zł w Skodzie ( takie niby ceny w Polsce w Norwegii więc pewnie jest jeszcze drożej niż tego co słyszałem to mechanicy tam są strasznie drodzy). Jak auto w najmem czy w leasing to wolą zajechać auto i wziąć kolejne. 

Opublikowano
5 godzin temu, kubon napisał(a):

Miałeś? Miałem 1x 95r, 1x 97r, 2x 00r, pomijając fakt że wszystkie miały mniejsze czy większe wżery to nigdy już nie kupie przedlifta

Mialem kilkanascie roznych audi, z czego kilka pocialem na zyletki :) w tym A4 przed i polifty. Najlepsza blacha w A4 byla IMHO w przedlifcie. 
Do tego robilem kolo pomp wtryskowych i w dziesiatkach a4 (a moze i w ponad setce?) zdejmowalem pas przedni wiec troche na slabe punkty w przednich blotnikach sie napatrzylem.