Motoryzacyjna Blabla.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawcio · Opublikowano
Pojawiły się nowe informacje, zaktualizowałem pierwszy wpis w tym temacie. Źródło, oficjalne konto xboxa na twitterze: -
Przez VRman · Opublikowano
5070ti update Do ataku na Iran przez tydzień były po 3900 Windforce'y na Amazonie. Nikt nie wykupował. Do wczoraj codziennie były promocje. W ciągu następnych 24h zapewne też jakieś będą na ~4000zł. Ale chwilowo pierwszy raz na ceneo nie można znaleźć nic poniżej 4150zł, czego wcześniej nigdy mi się złapać nie udało. Choć teraz dają Rezydentkę, a ta gra też coś warta jest. RAMy 32gb 2x16 6000 CL30 bez zmian. Nadal od 1520 bez promocji (w sensie, że na promocjach bywało i pewnie jeszcze będzie taniej) -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Muszę zwrócić kawałek honoru grze. -Parowanie jednak rozwiązuje część problemów i otwiera drogę do testowania innych możliwości, bo nie musisz polegać na ciągłym trzymaniu dystansu i używaniu wysokich obrażeń lub ogłoszeń... Natomiast jest to nadużywanie jednej mechaniki, przy ograniczonym "moveset" postaci oraz niedomaga różnorodność przeciwników. -Łatwo dostępna skrzynka - sklep pozwala Leonowi skuteczniej eksperymentować. -Najwyższy poziom trudności może ma jakieś przebłyski, ale wątpię że osiągnie poziom sensowności RE7... Smutne że od pierwszej gry na tym silniku dalej nie mogą zrobić dopracowanego projektu, który jednocześnie miałby więcej sensownych możliwości. RE2R był najbliżej, RE3R był tak przycięty że nie ma sensu rozważać, a RE4R wyrzucił do gara różne składniki, ale nie dopracował zawartości, nie mogąc zdecydować się między trzymaniem się oryginału, a stworzeniem czegoś nowego. RE9 już tworzy coś nowego, ale jednocześnie jest ograniczony projektem przeciwników, lokacji do walki oraz chyba wiekiem Leona, aby przypadkiem nie złamał biodra przy uniku. -Projekt bossa z dwoma wysepkami jednak jest ciekawszy niż myślałem, ale trzeba martwić się tym dopiero na wyższym poziomie trudności... Więcej nie mam czasu pisać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi