Katystopej 1 585 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta
Gret 858 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Katystopej napisał(a): Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta A duzo ludzi?
marko 999 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, Katystopej napisał(a): Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta Przynajmniej pracują, a nie kupują jajka Edytowane 6 godzin temu przez marko 1
Katystopej 1 585 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 minut temu, Gret napisał(a): A duzo ludzi? Jeden chłop od tego właśnie wniosku. Znalazla się jeszcze jakaś jedna uprzejma pani i leci z tematem, tamte obok jedna właśnie wyciągnęła jogurt 2
trepek 1 714 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 17 minut temu, Katystopej napisał(a): wyciągnęła jogurt A jaki smak? 1
KiloKush 803 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 53 minuty temu, Katystopej napisał(a): Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta Zawsze lepsze to niż w Szczecinie brak możliwości rejestracji na wizytę. Rzucają numerki wieczorem na dzień kolejny i kto pierwszy ten lepszy. Później w robocie bierzesz wolne z dnia na dzień bo zaplanować wizyty nie idzie. No ale przynajmniej byli urzędnicy prowadzą firmy rejestrujące auta za opłatą od ręki i się im biznes spina. Edytowane 5 godzin temu przez KiloKush 1
Cappucino 325 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta Wchodzisz z ulicy czy rezerwujesz audiencje jak u mnie na kilka dni naprzód jak za covida? 2 godziny temu, marko napisał(a): Przynajmniej pracują, a nie kupują jajka Reszta poleciała po jajka.
Katystopej 1 585 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, Cappucino napisał(a): Wchodzisz z ulicy czy rezerwujesz audiencje jak u mnie na kilka dni naprzód jak za covida? Na szczęście małe miasto-gmina 60k mieszkańców więc z ulicy załatwiłem w pół godziny wszystko
baQus 25 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Stoje w wydziale komunikacji u mnie we wsi, 5 stanowisk, tylko jedno czynne przy którym siedzą 2 babki i rejestrują jedno auta W Gliwicach UM działa nadzwyczajnie sprawnie, nie ma możliwości rezerwacji kolejki online, ale przez ostatnie 5 lat nie spędziłem tam podczas wizyty dłużej niż 20 min. A dla rejestracji pojazdów utworzyli nawet wydział zamiejscowy w drugiej części miasta, o którym mało kto wie.
marko 999 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 34 minuty temu, Cappucino napisał(a): Reszta poleciała po jajka. I mleko! Mleko też było!
Cappucino 325 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 36 minut temu, Katystopej napisał(a): Na szczęście małe miasto-gmina 60k mieszkańców więc z ulicy załatwiłem w pół godziny wszystko Panie, u mnie też mała mieścina, ale urzędnicza szlachta przyzwyczaiła się do lenistwa. Pewno juz myślą o 4 dniowym tygodniu pracy.
Cappucino 325 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę.
Krzysiak 2 334 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Cappucinopo co mają obniżać, jeśli nadal leją do wszystkiego co mają? U mnie w pracy jest stacja paliw, to chłopaki się śmieją że zaraz do foliowych reklamówek ludzie będą lać Edytowane 2 godziny temu przez Krzysiak 1
AudRob 303 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Grunt że diesel zawsze połowę mniej pali od benz. 5
KiloKush 803 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Cappucino napisał(a): Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę. Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze.
GordonLameman 9 548 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, AudRob napisał(a): Grunt że diesel zawsze połowę mniej pali od benz. No chyba jak się jeździ tylko 30-letnimi gruzami. 11 minut temu, Cappucino napisał(a): Ropa pędzi w dół, baryłka spadła już do 82$, czyli tylko 15$ więcej niż przed atakiem na Iran. Na stacjach obniżek nie widać tak jak błyskawicznych podwyżek. U mnie dzisiaj znowu paliwo poszło w górę. 1
Cappucino 325 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, KiloKush napisał(a): Co by się nie działo i nas ceny na stacjach zawsze szybko idą w górę, a później długo nie mogą zejść w dół. Tak jest zawsze. Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju .
KiloKush 803 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, Cappucino napisał(a): Idealny temat do poruszenia w mediach przez "rzetelnych i niezależnych" dziennikarzy jakich mamy w tym kraju . Gadałem z kumplem z Niemiec. U nich na stacjach poszło w górę o 25 centów, u nas o 2 zł
bergercs 2 057 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu I tak oto wpierdzielanie się zabiło dyskusję. Brawo. Nic nie zrozumiał z ostatniej g..burzy sprzed kilku dni. Trudno - z każdego wydzielonego będę usuwał swoje posty. 2
AudRob 303 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu 4 minuty temu, bergercs napisał(a): I tak oto wpierdzielanie się zabiło dyskusję. Brawo. Nic nie zrozumiał z ostatniej g..burzy sprzed kilku dni. Trudno - z każdego wydzielonego będę usuwał swoje posty. BRAWO wiadomo kto jest kim.
galakty 4 186 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Odechciewa się dyskutować, bo zaraz osobny wątek zrobi... 1
Kyle 375 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 3 minuty temu, galakty napisał(a): Odechciewa się dyskutować, bo zaraz osobny wątek zrobi... Może jest to metoda na segregację wiedzy. Później łatwiej dokopać się do konkretów. 1
galakty 4 186 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 2 minuty temu, Kyle napisał(a): Może jest to metoda na segregację wiedzy. Później łatwiej dokopać się do konkretów. Blabla nie służy do wiedzy tylko luźnej dyskusji. Jak tak dalej pójdzie to przestanę się udzielać, dział moto ubity od kiedy tu dostał moda.
Tomasz Niechaj 76 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 2 minuty temu, Kyle napisał(a): Może jest to metoda na segregację wiedzy. Później łatwiej dokopać się do konkretów. Nie inaczej. tutaj przelatały się przynajmniej trzy różne wątki, a ten o hamulcach był całkiem rzeczowy, zasługiwał na osobny temat. Użytkownicy doceniają możliwość łatwiejszego wyszukania pewnej treści i szybszej możliwości odniesienia się do konkretnego posta.
bergercs 2 057 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu Jeśli ktoś ma do mnie temat - to jestem na PurePC.
Rekomendowane odpowiedzi