KiloKush 87 Opublikowano Poniedziałek o 04:54 Opublikowano Poniedziałek o 04:54 10 godzin temu, SuLac0 napisał(a): tak, ale tylko wtedy gdy na zakretach zapomnisz, ze to nie naped na przod i bedziesz chcial "wyciagac gazem" ogolnie imo AWD>RWD>FWD, wiec moze byc tylko lepiej W AWD nieźle się wyciąga gazem z uślizgu zawsze mi się wtedy słowa Colina McRae przypominają "if in doubt flat out"
Dratwa 10 Opublikowano Poniedziałek o 08:46 Opublikowano Poniedziałek o 08:46 14 godzin temu, Gang napisał(a): wczoraj brat dal mi dwa krążki po 15kg. dzis z nudów pierwszy raz w życiu przez 1h na zmianę robiłem wykroki i przysiady z tymi 30kg... dawno sie tak nie zmordowałem ;p Bardzo fajnie, kibicuje. Grunt tylko żeby się też nie zajeżdżać co trening, lepiej systematycznie, ale mniej niż rzadziej, a na siłę. Powodzenia
huudyy 37 Opublikowano Wtorek o 08:15 Opublikowano Wtorek o 08:15 skoro jeszcze nie było, to może ja zacznę - życzę wam Panowie (i Panie?) zdrowych, spokojnych oraz przede wszystkim wesołych świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych 3
larry.bigl 52 Opublikowano Wtorek o 09:09 Opublikowano Wtorek o 09:09 53 minuty temu, huudyy napisał(a): skoro jeszcze nie było, to może ja zacznę - życzę wam Panowie (i Panie?) zdrowych, spokojnych oraz przede wszystkim wesołych świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych Alleluja itd 😆 przyłączam się do życzeń. Chociaż brak śniegu, temperatury takie sobie...no co się dzieje z tymi świętami od kilku lat? 2
Petru23 33 Opublikowano Wtorek o 09:12 Opublikowano Wtorek o 09:12 56 minut temu, huudyy napisał(a): skoro jeszcze nie było, to może ja zacznę - życzę wam Panowie (i Panie?) zdrowych, spokojnych oraz przede wszystkim wesołych świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych Stówę byś pożyczył a nie... Zatem życzę Ci 100zl 1
trepek 211 Opublikowano Wtorek o 09:15 Opublikowano Wtorek o 09:15 3 minuty temu, larry.bigl napisał(a): no co się dzieje z tymi świętami od kilku lat? Ocieplenie klimatu Białe święta to była masowa iluzja jakiej każdy został poddany. Tak naprawdę śnieg nigdy nie padał a zdjęcia z PRLu wysokich zasp to jedynie komunistyczna propaganda mająca na celu sprawdzenie, czy da się manipulować i zahipnotyzować całe społeczeństwo Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia! 3
larry.bigl 52 Opublikowano Wtorek o 09:18 Opublikowano Wtorek o 09:18 Zapomniałeś dodać, że wina Tuska 1
trepek 211 Opublikowano Wtorek o 09:34 Opublikowano Wtorek o 09:34 Jest Wigilia a w Wigilię nie piję więc winom Tuska mówię dzisiaj stanowcze nie
Gang 23 Opublikowano Wtorek o 10:08 Opublikowano Wtorek o 10:08 Panowie spokoju w święta, żadnej awarii w drodze i zadowolenia z dawanych prezentów! 2
Katystopej 64 Opublikowano Wtorek o 12:03 Opublikowano Wtorek o 12:03 (edytowane) Spokojnego czasu Panowie dla Was Edytowane Wtorek o 12:04 przez Katystopej 1 5
Kowal_ 152 Opublikowano Wtorek o 12:45 Opublikowano Wtorek o 12:45 Wesołych i zdrowych świąt, bez przejedzenia 2
serwal4 27 Opublikowano Wtorek o 12:59 Opublikowano Wtorek o 12:59 (edytowane) Przede wszystkim zdrowych - nie tylko Świąt A przejedzenie nie straszne, wizyta u Babci za chwilę a potem bunkruje się w mieszkaniu do czwartku włącznie i na świat, ludzi oraz laptopa służbowego nie patrzę Edytowane Wtorek o 12:59 przez serwal4 1
Seeba03 31 Opublikowano Wtorek o 13:11 Opublikowano Wtorek o 13:11 19 minut temu, Kowal_ napisał(a): Wesołych i zdrowych świąt, bez przejedzenia To ostatnie mi nie grozi w te Święta - jelitówka Życzę Wam zdrowych i pogodnych, spełnienia wszystkich marzeń ; niekonieczne tylko motoryzacyjnych 🎁🎄 1
MiroMK 12 Opublikowano Wtorek o 13:35 Opublikowano Wtorek o 13:35 Ja już po wizycie u dziadka mojej kobiety i poczęstunku alko dość mocnym także fajnie rozpoczęty dzień.. 😂
Kowal_ 152 Opublikowano Wtorek o 13:37 Opublikowano Wtorek o 13:37 25 minut temu, Seeba03 napisał(a): To ostatnie mi nie grozi w te Święta - jelitówka To niefajnie, ale jako jeden z niewielu schudniesz 1
marko 59 Opublikowano Wtorek o 13:43 Opublikowano Wtorek o 13:43 (edytowane) A ja Wam życzę prostych zakrętów, +30% do trakcji i żeby zawsze było z górki (zawsze to spalanie niższe ) No i żebyście nie złapali gumy w drodze do bliskich! Nażreć i tak się nażrecie. Jak nie dzisiaj, to pojutrze Edytowane Wtorek o 13:45 przez marko 2
GordonLameman 852 Opublikowano Wtorek o 13:56 Opublikowano Wtorek o 13:56 Najlepszego, Parówy! Niech Wam świat lekkim będzie, droga zawsze prosta i z przyczepnością A no i niech każdego będzie stać na nowe Lambo 2
Petru23 33 Opublikowano Wtorek o 14:07 Opublikowano Wtorek o 14:07 (edytowane) A ja życzę Wam tak jak mnie samochodów zastępczych bez udziału własnego w ewentualnej szkodzie Edytowane wczoraj o 00:39 przez Petru23 1
Gang 23 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu sernik to bialko co nie? można jeść do oporu? ;p 2
Seeba03 31 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, Gang napisał(a): można jeść do oporu? ;p Oczywiście! 19 godzin temu, Kowal_ napisał(a): To niefajnie, ale jako jeden z niewielu schudniesz Kiepskie pocieszenie dla osoby, która od roku jest na masie Wyjściowo 58kg przy 178cm. Obecnie, po roku na siłowni, 69kg 1 2
marko 59 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Hmm... Ty się ożeniłeś, co nie? Dziwne, żeś dalej patyczak 2
Katystopej 64 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, Seeba03 napisał(a): Oczywiście! Kiepskie pocieszenie dla osoby, która od roku jest na masie Wyjściowo 58kg przy 178cm. Obecnie, po roku na siłowni, 69kg 2014 na ślubie 69kg przy 176cm, obecnie 87kg 1
serwal4 27 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2014... a nvm W święta dyspensa i pozwoliłem sobie na 2x mały kawałek piernika, pomijając pierogi (które również na co dzień odpadają z racji wysokiego IG); A dzisiaj do 11 w wyrku i teraz siedzę i gram w grę: nie tomb raider 1
Gang 23 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu ja jak sie żeniłem okolo 100, teraz (przynajmniej przed świętami) 70 ;p 1
Rekomendowane odpowiedzi