Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czy siak nowe auto jest po prostu pewniejsze. Owszem, są jakieś bolączki, ale to leci wszystko z gwarancji. 

Mając już kilka nowych aut (czy to prywatnych czy służbowych) żadne nie zepsuło się tak, żeby stanęło na drodze. Bardziej drobnostki z osprzętem. Choć mam też kolegów, których holowano. No ale oni to albo niemieckie albo francuskie wynalazki :P :E

Opublikowano
2 minuty temu, lesiu155 napisał(a):

No, nabiorą aut, a za dwa lata będą się zastanawiać co dalej, bo większości nie będzie stać na wykup więc masa aut pójdzie w odstawkę. I taka to "ekologia". 

Standardowo. "Ekologia" ma napędzić sprzedaż samochodów Europejskim producentom. Kosztem ludzi uczciwie płacących podatki.

Opublikowano
8 minut temu, lesiu155 napisał(a):

No, nabiorą aut, a za dwa lata będą się zastanawiać co dalej, bo większości nie będzie stać na wykup więc masa aut pójdzie w odstawkę. I taka to "ekologia". 

No ciekawe ilu będzie chętnych na używanego elektryka którego użytkował wynajmujący który miał wywalone na stan baterii bo i tak po 24 miesiącach odda :E

Opublikowano
11 minut temu, michaelius33 napisał(a):

No ciekawe ilu będzie chętnych na używanego elektryka którego użytkował wynajmujący który miał wywalone na stan baterii bo i tak po 24 miesiącach odda :E

Na pewno nie ja :E dalej będę zastanawiał się nad MLem za dwa lata :E 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, KiloKush napisał(a):

Dlatego uważam, że wszystkie te dopłaty to patologia.

Ta sama patologia co ławka za 200tys. zł. No ale, publiczne pieniądze czyli "niczyje". Państwo ma, państwo da. 

Opublikowano
5 minut temu, marko napisał(a):

Ta sama patologia co ławka za 200tys. zł. No ale, publiczne pieniądze czyli "niczyje". Państwo ma, państwo da. 

Jaka ławka za 200 tysięcy? Mówisz o tych patriotycznych? 

Opublikowano

ale papugi sebastiana m go wytrenowali. 

przeciek do mediów, ze sie popłakał i żałuje....

ALE nic ny sie nie stało jakby nie zajechali drogi) 

dwie pieczenie ja jednym ogniu. ocieplenie wizerunki i zasada, że to co przed ALE sie nie liczy ;p

Opublikowano
Godzinę temu, Gang napisał(a):

ale papugi sebastiana m go wytrenowali. 

przeciek do mediów, ze sie popłakał i żałuje....

ALE nic ny sie nie stało jakby nie zajechali drogi) 

dwie pieczenie ja jednym ogniu. ocieplenie wizerunki i zasada, że to co przed ALE sie nie liczy ;p

Taka robota :E 

Opublikowano
4 godziny temu, huudyy napisał(a):

Jaka ławka za 200 tysięcy? Mówisz o tych patriotycznych? 

Nie. Była jakaś tam w Krakowie czy gdzieś. To jest mało istotne, bo ogólnie przetargi publiczne, to przepalanie pieniędzy. 

Tak samo jak kiedyś dotacje do JDG. Ludzie sobie kupowali sprzęty do domu i każdy miał w dvpie tą działalność 

Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Taka robota :E 

Ale, że ludzie tego nie widzą....

Na bank już ziarenko u masy ludzi zasiane, że tamci może pas zmieniali...a że przecież w PL każdy jeździ szybciej niż ograniczenie...

Tylko jest różnica jechać 10-20 szybciej, a 150+ ;p

Opublikowano (edytowane)

Godne rozpowszechniania. Od dłuższego czasu walczę z przeciekającym kibelkiem. Aż dziś, przy wqurvie i rozpruciu ściany i zakręceniu zaworów wody (wymienionych jakiś czas temu przy okazji zmiany liczników) znalazłem źródło przecieku.

Zawory wody sprezentowane przez administrację osiedla. Zakręcone na max...

Edytowane przez Petru23
  • Like 1
Opublikowano

Dobra dobra my tu pitu pitu ale ciekawostka bo u nas w mediach tylko Nawrocki. W styczniu tego roku odtajniono akta o zamachu na Kennediego. W ostatnim tygodniu odbyły się przesłuchania w Kongresie np. lekarza, który widział Kennediego w szpitalu od razu po zamachu. Nikt po zamachu nie chciał od niego zeznań.

I w ostatnich dniach odbyły się też przesłuchania w Senacie odnośnie COVID 19. \

I zgadnijcie co? ----> Spoiler

[spoiler]

IRSKD5WdeDfz0EOW.thumb.jpg.3c0306e8af000d97f97a6c3b2640f9a2.jpg

[/spoiler]

• Haha 3
Opublikowano

Podróżnik w czasie "leci” do jakiegoś roku.  

Zaraz po wylądowaniu łapie go FBI. 

Podróżnik: Który mamy rok? 

FBI: 1963

P: przed cz po zamachu na Kennedyego? 

F: przed 

;d;d

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A w czym konkretnie miały rację? :) 

Oficjalna wersja, którą ustaliła komisja Warrena jest kompletnie wyssana z palca. A Oswald był tylko kozłem ofiarnym. Prezydenta USA zabiły jego własne służby wraz z grupami interesów, którym nie był na rękę.

A co do COVID no to w końcu dano dojść do głosu ludziom, którzy mówili o negatywnym wpływie szczepionek. Ostrzegali przed faktem, a teraz pokazują wyniki badań, które są przerażające. Szczepionki uszkadzały między innymi serce, powodowały poronienia u kobiet głównie będących w pierwszym trymestrze ciąży.

• Haha 1
Opublikowano

Z którego dokumentu w sprawie to wynika? 
Bo ja widziałem tylko, że to są kolejne domysły dot. udziału CIA w sprawie, ale żadnych twardych dowodów. 

Co do Covid - ja tam nie widziałem wyników badań, a jedynie twierdzenia pewnych osób. Czy coś mnie ominęło? 

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Z którego dokumentu w sprawie to wynika? 
Bo ja widziałem tylko, że to są kolejne domysły dot. udziału CIA w sprawie, ale żadnych twardych dowodów. 

Co do Covid - ja tam nie widziałem wyników badań, a jedynie twierdzenia pewnych osób. Czy coś mnie ominęło? 

Z zeznań świadków między innymi to wynika. Z resztą to co mówi lekarz, też zgadza się z relacjami świadków. Polecam pooglądać wywiady z świadkami z miejsca zdarzenia. Są na YouTube.

Ile obstawiacie, że Majtczak posiedzi? 

Coś tu trzeba pisać do póki ML nie wjedzie. Na grilla też się nie zapowiada.