Spychcio 802 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 3 godziny temu, daerragh napisał: Bardzo nie podobaja mi sie te wszystkie czarne emotki, najlepiej zmienic na wersje zoltawe... Co myslicie? Dokładnie tak, są nieczytelne i kiepskie z wyglądu.
Pawelek6 253 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) @tomcug przełącz sobie na ciemny motyw i wstaw tego emota Są białe piksele w rogach, jakby nie był do końca wycięty. @Isharoth Może dopiszesz do listy: - może bloczek z forum na głównej dałoby się wrzucić wyżej? Tak aby był na widoku od razu po wejściu na stronę. I przynajmniej u mnie jest zacofany o około godzinę z postami; - podgląd aktywnych użytkowników w temacie/na forum ogólnie, na dole strony; - opcję edycji swojego postu wyciągnąć na wierzch. Wydaje mi się to niepotrzebnie zakopane w menu "trzech kropek" obecnie. Edytowane 30 Października 2024 przez Pawelek6
TheMr. 2 606 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Zdjąć limit reakcji. Przy okazji. Dark Mode w powiadomieniach średnio działa i widać.
Isharoth 597 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 @Pawelek6 Ten podpunkt o podglądzie czytających/piszących userów już był. Pozostałe 2 wrzuciłem. Wyjaśnisz jeszcze o co chodzi z tym bloczkiem cofniętym o godzinę? Chciałem to sprawdzić u siebie.
wrobel_krk 851 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Za wąskie to forum na 21:9 ekranie 1
skunRace 798 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Rozumiem, że tutaj za PcLabowe ChatGPT będzie robił ODIN85 ?
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 11 minut temu, wrobel_krk napisał: Za wąskie to forum na 21:9 ekranie ekran o 90' obróć - wtedy siądzie. ;) 1
Pawelek6 253 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 @Isharoth na głównej jest bloczek forumowy z kilkoma tematami, gdzie dodano najświeższe posty. Takie coś było i na PCL na głównej. Teraz kiedy piszę ten post, to bloczek wyświetla mi dopiero posty z 19:59. Gdzie po wejściu na forum już wszystko jest ok, gdzie po prawej mamy najnowsze posty. Po prostu bloczek jest spóźniony albo się tak odświeża, nie wiem, nie znam się na tym. Po prostu zgłaszam, że nie działa.
Fatality 656 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Wu70 napisał: Przywróćcie reakcje confused (to ludzi lekko irytuje ale zwiększa aktywność), jakiś limit reakcji też widziałem bez sensu, suma reakcji(reputacji?) pod avatarem, lista osób przeglądających temat/dział, to są kwestie tylko do przełączenia bez żadnej programistycznej ingerencji. Znasz laba więc wystarczy przejrzeć i porównać. A akurat limit reakcji na dobę jest okej, bo pozniej mamy spamowanie jakimś confused pod każdym postem. Dać limit 20 dziennie i git Ogólnie to mam pewien nowy pomysł, którego nie było na żadnym PCLabie. Dać możliwość wrzucenia tematu jako "ulubiony" i wtedy wyświetli nam się z boku gdzieś przypięty ten temat tylko dla nas. Dla kogoś kto odwiedza forum dla 5-6 tematów to może być spoko opcja bo nie trzeba się przeklikiwać. Edytowane 30 Października 2024 przez Fatality 2
Spychcio 802 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Dział Gadżety i Programy Multimedialne do usunięcia, tego nie przywróci do życia nawet nasza ekipa. Tematy w nich zawarte i tak są poruszane w dziale ze smartfonami.
Isharoth 597 Opublikowano 30 Października 2024 Autor Opublikowano 30 Października 2024 @Pawelek6 O, u mnie jest ok. W razie co dodam to do listy.
Wu70 739 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 7 minut temu, Fatality napisał: A akurat limit reakcji na dobę jest okej, bo pozniej mamy spamowanie jakimś confused pod każdym postem. Dać limit 20 dziennie i git Nie jest, jak forum ma rosnąć to nie może ograniczać ludzi wyjątkowo aktywnych którzy będą napędzać rozwój. Wojenki confused... No cóż, to część życia na wielkim forum
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Chatbox - wprowadzenie ograniczenia widoczności osób znajdujących się na liście ignorowanych. Dzięki.
Pawelek6 253 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 @Isharoth Tylko mi chodzi o główną stronę portalu ITH. Tam jest problem. Na głównej stronie forum dobrze się wyświetla.
SebastianFM 344 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Bez przesady, na PCLab chyba tylko @SebastianFM trzaskał "confused". Więc bez tragedii. A takie sztuczne ograniczanie jest trochę słabe... Głównie tobie. 😋 Nie wiedziałem, że cię to tak bardzo boli. 😁 Już nie będę.
Lameismyname 2 341 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 @Ramzes Pytanie za dwa złote (może pięć nawet - mam nadzieję, że nie dubuje). Moglibyście wgrać opcjonalną skórkę forum z PCLaba - jakby ktoś z sentymentu chciał sobie widok zmienić? ;)
Raiven 2 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 @jagular również się pojawił, to może jakiś dział fotograficzny?
jagular 669 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Hehe, cóż, to już zależy od lokalnych włodarzy - na ile czują potrzebę utworzenia osobnego działu, oraz (co może ważniejsze) zainteresowania takim działem
Wu70 739 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Moderatorów rozdajecie dużo szybciej niż potrzeby a jedyny który powinien dostać to nie dostał @RyszardGTS 1
ryba 1 246 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Zbiorcze tematy dla dwoch kwestii: pomoc hardware i co kupic. To byla jedyna przewaga forum PPC nad PCL w dawnych latach, kiedy byla jeszcze konkurencja. Tylko to mnie mega draznilo na labie - pierdylion tematow zakladanych przez nowe osoby, ktorych pozniej nie bylo wcale.
PrzemeeK 14 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Może warto rozważyć, regulamin, jakiś próg posiadanych postów w dziale sprzedam, bo zaraz zacznie się tutaj roić od ekstra okazji
kamilos69 316 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Połowa forum po angielsku a druga połowa po polsku. 1
Kabor 460 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Ja zawsze przeglądam forum przez "nieprzeczytana zawartość" - czy jest możliwość aby dodać tematy do ignorowanych. Są takie do których nie mam ochoty zaglądać a na tej liście ciągle się wyświetlają. Wczoraj na telefonie zauważyłem, że ikonka upvote się nie wyświetla. Teraz patrzę przez kompa jest to samo. Tylko u mnie czy globalny problem? Edytowane 31 Października 2024 przez Kabor
Rekomendowane odpowiedzi