PrzemeeK Napisano wczoraj o 00:00 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 00:00 Może warto rozważyć, regulamin, jakiś próg posiadanych postów w dziale sprzedam, bo zaraz zacznie się tutaj roić od ekstra okazji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos69 Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Połowa forum po angielsku a druga połowa po polsku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabor Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) Ja zawsze przeglądam forum przez "nieprzeczytana zawartość" - czy jest możliwość aby dodać tematy do ignorowanych. Są takie do których nie mam ochoty zaglądać a na tej liście ciągle się wyświetlają. Wczoraj na telefonie zauważyłem, że ikonka upvote się nie wyświetla. Teraz patrzę przez kompa jest to samo. Tylko u mnie czy globalny problem? Edytowano 21 godzin temu przez Kabor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadDog Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) @Kabor u mnie jest tak samo więc jest do do poprawienia. Edytowano 21 godzin temu przez MadDog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the4anoni Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu Brakuje możliwości dokładnego formatowania tekstu w sygnaturce. No i poprawcie wyświetlanie dat na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowany) Czy bylaby mozliwosc wprowadzenia, ze osoby ktore ma sie na czarnej liscie, nie widza Twoich postow i nie moga w zaden sposob na nie reagowac? Na Labie to zawsze wkurzalo, ze sie kogos walnelo w ignora, a potem ludzie pisali PM ze ktos sobie robi totalna szydere z moich postow, o czym nawet nie wiedzialem. Na PPE (nie zebym ich stawial za wzor albo cos) takie cos jest, i dzieki temu jest spokoj - ja nie widze ich postow, oni nie widza moich, peace. Gdybyscie takie cos wprowadzili, to stawiam kawe (prawdziwa, nie wirtualna). Edytowano 20 godzin temu przez Element Wojny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Mnie trochę denerwuje, że szerokość forum nie dostosowuje się do rozdzielczości ekranu i mam puste przestrzenie po bokach. Choćby do tych podstawowych jak 1920 x 1080, 2560 x 1440... itd mogłyby się dostosowywać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelec7 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Witam i ja. Na PcLab konto od 14 lat i 1500 postów. Tutaj większość zaczyna od zera hehe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aerial Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jak już wcześniej pisałem, chłodzenie + obudowy + modyfikacje to powinien być jeden dział, tak jak na pclabie. Nie ma sensu rozdrabniać, i tak ruch będzie stosunkowo mały. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QKi Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Problemy z datami wpisów macie już od dłuższego czasu, czy może dopiero teraz wraz z napływem nowych użytkowników to się "rozjechało"? Tak, czy inaczej liczę na poprawkę bo mega dziwnie przegląda się forum bez dat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Z jakiegoś powodu nie działa wklejenie filmów YT, niby link wchodzi, ale mamy pusty pogląd. Za wąskie jest wyświetlanie forum, nawet na ekranie 16:9. Reszta będzie powoli wychodziła pewnie w praniu Pozdrawiam wszystkich. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musichunter1x Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Kadajo napisał: Z jakiegoś powodu nie działa wklejenie filmów YT, niby link wchodzi, ale mamy pusty pogląd. Wczoraj działało, ale na komputerze. Dziś na telefonie już u mnie nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Na komputerze w przeglądarce Edge link z podglądaem Youtuba działa dobrze. Nie wiem jak jest na mobilnym sprzęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankietka Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dzień dobry, Moja sugestia to zakaz tematów politycznych na forum. Rozwalało (i może rozwaliło) to PClab, tutaj już też powoli zaczynają kiełkować wyzwiska, segregacja i podziały które przynoszą "niesławni imigranci" z PClab. Pozdrawiam, Tankietka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Faktycznie jest wąsko - nawet na 16:9. Takie trochę marnotrawstwo miejsca. Inna sprawa. Zawsze mnie to frapowało i nie dotyczy stricte ITH, ale wszystkich forów (że też nikt na to nie wpadł!?). Fora mają budowę pionową. Przewijamy je... w dół (wow!), to dlaczego silniki forowe wszystkie kluczowe, zmienne, itd. wyświetlają na górze strony? Jak ja przeczytam posta, szpaltę, to często już "nie wracam" na górę i nie widzę dzwoneczka i innych. Już nie mówię, żeby to było wyłącznie na dole (bo to byłby absurd), ale mogłyby się dublować góra z dołem, albo wyświetlać, choć kluczowe rzeczy, jak dzwoneczek / powiadomienia itd. Jakiś "gupawy" znaczek FB siedzi i oczy szczypie, a ważnych rzeczy silniki na dole nie wyświetlają - a szkoda IMO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Zgadzam się z @Tankietka. Wątki polityczne na forum o sprzęcie i gierkach są tak samo potrzebne jak mleko w pubie. @tomcug wyciągnij wnioski z PCLab. Tu nie trzeba wielce głębokich przemyśleń. Żebyś sobie nie pluł w brodę za jakiś czas Edytowano 15 godzin temu przez PiPoLiNiO 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Zgadzam się z @Tankietka. Wątki polityczne na forum o sprzęcie i gierkach są tak samo potrzebne jak mleko w pubie. @tomcug wyciągnij wnioski z PCLab. Tu nie trzeba wielce głębokich przemyśleń. Żebyś sobie nie pluł w brodę za jakiś czas imho zasadnicza roznica jest w jednym: jestes na forum hardware tylko dla tematow politycznych, czy tematy polityczne to tylko dodatek. Jak bramka 1, to tez jestem na nie, przy bramce 2 moze byc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tombycz Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, JeRRyF3D napisał: Faktycznie jest wąsko - nawet na 16:9. Takie trochę marnotrawstwo miejsca. Podpinam również proszę o rozszerzenie forum tyle ile się da, na monitorze 1440p z pół ekranu jest pusto. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, ryba napisał: jestes na forum hardware tylko dla tematow politycznych, czy tematy polityczne to tylko dodatek. Jak bramka 1, to tez jestem na nie, przy bramce 2 moze byc. Nie ustalisz kto jest po co. Dlatego usuwasz politykę i masz spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Wątki polityczne na forum o sprzęcie i gierkach są tak samo potrzebne jak mleko w pubie. @tomcug wyciągnij wnioski z PCLab. Tak naprawdę to zupełnie odwrotnie. Wątki polityczne nie rozwaliły pclabu, można powiedzieć że dołożyły cegiełkę do przeciągania jego aktywności. Ludzie potrzebują takich tematów i zamknięcie tego kwasu w jednym wątku (do którego nie musicie zaglądać) to wzorowo wykonana robota. Ludzie potrzebują -> forum potrzebuje -> @tomcug potrzebuje. Musicie zrozumieć jakimi metodami wielkie media społecznościowe utrzymują aktywność użytkowników i nie patrzeć na to przez swoją wizję for z lat 90, taki temat aktywizujący użytkowników to perełka. Dajcie ludziom pisać, jeśli chcą o polityce to o polityce, jeśli o muzeum lotnictwa to o muzeum lotnictwa. @Zhao radził sobie z utrzymaniem tematu w pewnych ryzach ale jednocześnie ze znacznie większą swobodą bo to są tematy wyzwalające wiele emocji. Dajcie mu ten temat. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu forum zawsze towarzyszył temat hydepark, ale ludzie nie lubili rozmawiać o polityce, społeczeństwo w PL się zmieniło i teraz te tematy nakręcają spirale wojen (dyskusji) , ale czy ograniczanie forum to dobry pomysł? nie wiem, poniekąd wtedy traci część bycia forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Warto zadać sobie pytanie czy wątek polityczny ma jakiś wpływ na inne wątki i działy. Moim zdaniem nie. Ja np. kompletnie tam nie zaglądam i nie odczułem zbyt mocno jakichś wojenek. A przynajmniej nie ponad normę. Obawiam się że jakby usunąć wątek typowo polityczny, to ludzie będą wylewać to z siebie po całym forum przy każdej możliwej okazji. Już nie raz coś takiego widziałem w innych miejscach. No i druga sprawa, że dla wielu osób taki wątek może być dość ważny i nie wiem czy utrzymamy ich tutaj, jeśli zabierzemy im ich miejsce na forum. Edytowano 15 godzin temu przez Isharoth 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Nie wszystkie rzeczy na Labie dzialaly dobrze, temat polityki byl jednym z nich. Wystarczylo choc raz napisac cos negatywnego o Tusku (na serio, zart, cokolwiek)i juz mialo sie na wiecznosc przypieta latke PiSiora, nawet jesli nie mialo sie z nimi absolutnie nic wspolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indexinfio Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Niewątpliwie na PCLabie miał swoje wady, ale uważam, że wątek polityczny powinien istnieć na tym forum. Przyciąga na dłużej użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Też tak uważam. Po czym tam wszedłem 30 sek. temu i... zmieniłem zdanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się