Zas 287 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia TLoU Ii wygląda kapitalnie, ale dawno doszedłem do wniosku, że chyba nie chcę w nie zgrać, wiedząc, jak negatywne jest zakończenie i jak odpychająca jest cała historia... Wiem, że happy-endy są mało ambitne, nie prowokują do myślenia itp., historie bohaterów z immunitetem tak samo, ale... w tym wypadku jakoś wyjątkowo nie mam ochoty się dołować, choć generalnie lubię filmy w podobnym tonie. A nowej gry tego typu jakoś na horyzoncie nie widać...
bbandi 452 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Edytowane 28 Kwietnia przez bbandi 9
MrKetiw 128 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja O kurde wygląda jak fotki strzelone aparatem 😵💫 2 1
Zas 287 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) Wszyscy grają w ekspedisją thrą thła, więc postanowiłem wrócić do pewnej gry, która też kojarzy się z Francją i ciekawą fabułą Edytowane 2 Maja przez Zas 7
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Remember Me ? Tego remake (!) mógłby zrobić niezły bajzel. Fajne to było na tamte czasy. Edytowane 3 Maja przez JeRRyF3D
sideband 1 772 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Nie namieszałby tak samo jak oryginał, który sprzedał się mizernie.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Niestety, niektóre gry nie biorą, choć nie potrafię wytłumaczyć dlaczego. Days Gone też nie sprzedał się, jak powinien. IMO świetny tytuł. 1
Ryszawy 401 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Zakupiłem kiedyś, bo widziałem fajne screeny ale z trochę podrasowanej wersji (edytowane pliki silnika UE) ale dalej czeka w kolejce gier do ogrania. Może jak skończę CP2077 to będzie właściwy moment i odpowiedni nastrój? Edytowane 3 Maja przez Ryszawy
Zas 287 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) Dokładnie, Remember Me. Jakby tak nieco powiększyć lokacje (nie, że zaraz otwarty świat, jedynie mniej liniowo i klaustrofobicznie... a'la Geras 5 czy Crysis 3), rozbudować odrobinkę sekcje parkourowe, zachować system walki, mieszanie w pamięci i stylistykę... Ech, jaka to by była perełka. Zresztą i tak jest. Oczywiście nikt by nie kupił, bo liniowe, bo za łatwe itp. A grafika nadal ładna, nawet jeśli nie robi już takiego wrażenia, jak wtedy, gdy grałem po raz pierwszy, bodaj dziewięć (sic!) lat temu... Edytowane 3 Maja przez Zas
Phoenix. 4 714 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Days Gone też nie sprzedał się, Sprzedal sie w wiekszej ilosci niz GOT, ktory w 2022r zanotowal ponad 8mln sprzedaz na konsoli a do days gone dochodzi jeszcze ersja PC Od dawna wiadomo ,ze to nie sprzedaz byla powodem braku kontynuacji. Edytowane 3 Maja przez Phoenix. 1 1
j4z 937 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Remeber Me to był elegancki tytuł. Gameplaye i jakieś opisu nie przekonywały mnie, ale na forum wszyscy chwalili, więc spróbowałem i nie żałowałem. PS ładnie to wygląda na tych screenach. 1
Lypton 953 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja (edytowane) Parę zdjęć z majóweczki autem. W dziwne miejsca mnie wywiało. Lekko nie było. Edytowane 4 Maja przez Lypton 2
Kakarotto 727 Opublikowano 5 Maja Autor Opublikowano 5 Maja (edytowane) Indiana Jones i Wielki Krąg. Edytowane 5 Maja przez Kakarotto 9
VRman 2 635 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Fajnie ten KCD2 wygląda i do tego chodzi na wszystkim. Kingdom Come to nie moja bajka. Realistycznie ciachanie mieczem, rycerze i średniowiecze - eee. Ale trzeba przyznać, że dawno żadna gra tak dużo dobrego dla branży nie zrobiła, wywołując dyskusje na temat stanu branży, optymalizacji priorytetów. Wygląda fajnie, a nie ma ani stutteru, ani raytracingu. Autorów gry i silnika należy wysłać na przymusową re-edukację w postaci oglądania zapętlonych filmów Digital Foundry, aż zrozumieją, że są głupi i zacofani i że nie ma Silnika nad Unreal Engine, a światłość raytracingu niechaj nam świeci. 2 1 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Jeden w jeden sztos! Nie pałam jakąś sympatią do tej gry, ale... fiu fiu.
maras2574 890 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ja GTA bardzo lubię, już od pierwszej części na PSX
Pawelek6 252 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Czy to aby już nie przesada by wrzucać screeny z trailera gry, która wyjdzie za rok, do tematu z waszymi własnymi ujęciami? Śmiało można nawet założyć, że pewnie 1:1 gra nie będzie wyglądała jak na trailerze. Nie zaśmiecajcie wątku, bo zaraz inni podłapią i się zacznie masa screenów z trailerów czy też tworzonych przez AI. A nie od tego jest ten temat. Edytowane 6 Maja przez Pawelek6 1
tomek25 52 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja @maras2574 Chłopie, więcej się nie dało screenów z GTA 6 wrzucić? W dniu 3.05.2025 o 01:37, Zas napisał(a): Wszyscy grają w ekspedisją thrą thła, więc postanowiłem wrócić do pewnej gry, która też kojarzy się z Francją i ciekawą fabułą Jaka to gra bo nie kojarzę.
maras2574 890 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Godzinę temu, tomek25 napisał(a): Chłopie, więcej się nie dało screenów z GTA 6 wrzucić? Wszystkie Widziałem że znajdą się marudy Edytowane 7 Maja przez maras2574 1
Rekomendowane odpowiedzi