Skocz do zawartości

Niesamowita oprawa graficzna i artystyczna czyli screeny z najpiękniejszych gier.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@j4z bawi mnie, że ryło opuchnięte i czerwone jak alkoholik po 2 tygodniach z amareną a w niektórych strojach ma brzuch płaski jak atletyczna fitniesiara. Srogie pixy miał ten co ją tworzył, ale ja do horizona wracam chyba tylko dla grafiki :E

• Haha 2
Opublikowano

@Fenrir_14 Afroamerykanie %-)

Ogrywając to pierwszy raz myślałem, że Netflix maczał tam swojego kija, więc nie tylko ilość czarnych jest problemem :E

Mieli robić serial z Horizona, czyli prawdopodobnie główną bohaterka miała być skośnooka czarna ruda z nadwagą i tęczowymi warkoczami po genetycznej modyfikacji. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@JeanPepinDzięki :) Jeśli chodzi o mody graficzne to mam kilka modów na lepsze tekstury, np postaci, terenu (lepsza jakość trawy) czy potworów. Ale największą robotę robi według mnie LM E3 2014 + lepszej jakości niebo + wolumetryczne chmury. No i oczywiście nowa wersja HD Reworked od Halka Hogana, ale to chyba standard

Edytowane przez Pavel87
  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• chciałem zrobić jak człowiek i popatrzyłem w papier, a tam connect  karta prawie nowa, myślałem że instrukcja też świeżynka, niewazne   co mogę powiedzieć... ładnie to gra, inaczej niż xonar, trzeba się przyzwyczaić, pobawić korektorem, tymi sbxami, w sumie najbardziej mi odpowiada włączone dolby głośniki niestety tylko małe edki, ale słychać różnice, jak kolega wyżej pisał, coś je odetkało... nie używam słuchawek, ale pożyczyłem na chwilę od syna zwykłe hyperx cloud i ja pieshjjelę, fajnie to gra, Marillion zabrzmiał na nowo.   generalnie nie ma kosmicznego, wiadomo to za krótko, dopiero 2h się bawię, ale to tez nie przejście z alc892...  ale nie żałuję, od dawna mi chodziła po głowie, żeby wywalić wewnętrzną kupiłem prawie nówkę z gwarancją x-kom na vinted    w sporo niższej cenie niż b-stock.    
    • Ulala, widzę, że to kolejny przejaw "samodzielnego myślenia"!   Brawo! Szkoda, że tego "samodzielnego myślenia" starczyło tylko na przeklejenie fejka z X, a nie na sprawdzenie podstawowych informacji.   1. Premierem UA od lipca 2025 jest jakaś Julka. MOżna to było sprawdzić w dosłownie 5 sekund.  2. https://demagog.org.pl/fake_news/ukraina-sprzeda-nam-wegiel-z-bogdanki-to-przerobka-starego-artykulu/ 3. Tą informację podał "ator" - a to jak wiadomo siewca kłamstw, fejków i ruskkiej propagandy. Postowanie jego fejków to zupełnie odrębna kategoria ignorancji. I żebyś nie myślał - nie ma to nic wspólnego, ani z samodzielnym, ani myśleniem.     Jestem ciekaw czy kiedyś napiszesz coś co nei będzie nośnikiem russkiej proapgandy, fejkiem albo zwykłym żałosnym kłamstwem. Ale wątpię.     Za takie rozsiewanie fejków to w ogóle powinny być nagrody    
    • Nie ma takiej możliwości aby zainstalować system z pliku iso który jest na dysku, musisz utworzyć bootowalny obraz na jakimś nośniku.
    • Wiesz nie pusz się już tak bardzo Paniczyku od excela bo taki posadzkarz to ma przychód=dochód 120k rocznie czyli 10k miesięcznie i nie musi zapie... przy taśmie dla Panów z wysp i robi pożyteczniejszą robotę niż doradzanie jak zwalniać ludzi. I tak - fajnie, że jest pomoc dla właśnie takich ludzi. Słuchając ciebie doskonale wiem dlaczego KO przegrała wybory i straciła władzę na 8 lat. Pogarda takich ludzi dla drobnych przedsiębiorców jest niebywała! Kiedyś mi życzyłeś żebym zbankrutował to i ja ci złożę życzenia: żeby Ai zastąpiło ciebie i tobie podobnych bardzo szybko i pewno masz tyle lat co Gordonik albo mniej i żebyście mocno... pier....li się ze ścianą rzeczywistości bo choć ktoś raz tak się w życiu nie zderzył ze ścianą i ma te 25-40 lat to chodzi pełen pychy i pogardy, a los bywa przekorny. Jak cię kiedyś życie położy na glebie to może docenisz te "ochłapy"   Przez takich ludzi jak ty PO traciła władzę. Przez takich ludzi jak ty do władzy mogą dojść populiści. Oddajesz niestety clue tego co myśli dużo polityków strony liberalnej. Pogarda dla drobnych przedsiębiorców, pogarda dla pracowników zarabiających najniższą krajową, pogarda dla ludzi którzy trzymają całe te je...ne korpo na swoich rękach. Bo jakby wybuchł strajk generalny i stanął cały handel i zakłady to tacy ludzie jak ty byliby całkowicie zbędni.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...