galakty 3 986 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść...
Mistrz zakonu Paladynów 842 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 (edytowane) 10 minut temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... Powiesz pewnie że chciał byś poczuć znowu to samo kiedy przeszedłeś wieśka 3 pierwszy raz? To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę Edytowane 8 Listopada 2025 przez Brolly 1
galakty 3 986 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 3 razy ukończyłem, niestety już nie dam się zaskoczyć, ale jak pomyślę jaki tam klimat był, ta muzyka, fabuła, bohaterowie, zadania... Łezka się w oku kręci 1
VRman 3 078 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 (edytowane) 18 minut temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. (nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać) 9 minut temu, Brolly napisał(a): To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę Mniejsza z modami. W 3D sobie być pograł to dopiero byś zobaczył "MODA". W VR się chyba da na emulatorze 3D Vision czy jakoś inaczej. Grałem tak trochę (90% gry jeszcze przede mną) w 3D Vision 2 i wygląda (jak wszystko w 3D) super. Ale trochę brakuje geometrii. W 3D widać odstępy między obiektami bardziej, widać "sprity'y udające gałęzie itp. Ciekawe czy mody na to też są. Na pewno ogram w VR po zakupie mocnego kompa. Jeszcze nie teraz. W3 jak wino - im dłużej leży tym będzie lepszy (mam nadzieję - ale gorszy być nie może, bo lepszego RPGa raczej branża już nie wypluje patrząc na zjazd jakości w ostatnich latach) Edytowane 8 Listopada 2025 przez VRman 1 1
musichunter1x 1 428 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 (edytowane) 11 minut temu, VRman napisał(a): ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Nie no, muzyka "bitewna" bywa kijowa, ale tawerny bardzo zachęcają do gry Jeszcze o tyle fajnie, że zespół grał na instrumentach z tej epoki, choć na pewno nie każdy utwór w grze jest na nich oparty. I miasteczko: Edytowane 8 Listopada 2025 przez musichunter1x
Pavel87 746 Opublikowano 8 Listopada 2025 Autor Opublikowano 8 Listopada 2025 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... Ja właśnie przechodzę całość czwarty raz 🙂 co prawda gram już rok z przerwami na inne gry, ale jakoś idzie. Płynę teraz na Wyspę Mgieł 😀
SebastianFM 394 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 1 godzinę temu, VRman napisał(a): ... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. (nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać) Wszyscy już wiedzą na tym forum, że ty jesteś inny, taki wyjątkowy. 1 2
tgolik 607 Opublikowano 15 Listopada 2025 Opublikowano 15 Listopada 2025 A co to chodzi z tą kolaboracją?
Lypton 1 005 Opublikowano 15 Listopada 2025 Opublikowano 15 Listopada 2025 Że Geralt trafi jako grywalna postać do darmowego, taktycznego joterpega. https://cdaction.pl/newsy/geralt-w-grze-xd-wspolpraca-wiedzmina-3-z-pixel-artowym-sword-of-convallaria/ 1
tgolik 607 Opublikowano 15 Listopada 2025 Opublikowano 15 Listopada 2025 (edytowane) Ach, już myślałem, że REDzi zrobili jakąś animację na bazie gry. Edytowane 23 Listopada 2025 przez tgolik
JeRRyF3D 1 793 Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 IMO fajne. https://vm.tiktok.com/ZNR1tbFo3/ 2 1
tgolik 607 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Edytowane 5 Grudnia 2025 przez tgolik
bleidd 694 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 W dniu 22.11.2025 o 22:13, JeRRyF3D napisał(a): IMO fajne. https://vm.tiktok.com/ZNR1tbFo3/ Vernon się w grobie przewraca
oldfashioned 650 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 58 minut temu, tgolik napisał(a): Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Kurde ale to dobrze wyglada, godzin w dniu brakuje zeby sprawdzic...
Merqus4 46 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Godzinę temu, tgolik napisał(a): Ktoś zagrał w alfę moda Mniejsze Zło z polskim dubbingiem (aktorski, amatorski)? Wg mnie całkiem spoko sposób poznania opowiadań Sapkowskiego. Dubbing tam dodali?
tgolik 607 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 (edytowane) Tak, jest polski dubbing i niektórzy aktorzy brzmią fajnie. Ponieważ projekt jest amatorski, dużo można wybaczyć, przez co odbiór jest lepszy. Edytowane 5 Grudnia 2025 przez tgolik
Pavel87 746 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2025 Poczekam aż wyjdzie z alphy i pewnie zagram, ale wygląda fajnie 1 1
tgolik 607 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Małe ostrzeżenie dla planujących testowanie Wiedźmina 3: Ostatnie życzenie. Mod nakłada filtr ziarno filmowe, którego nie ma potem jak zdjąć, musiałem przeinstalować Wiedźmina 3 żeby się tego dziadostwa pozbyć. Warto skopiować sobie oryginalne pliki te, które modyfikuje mod, przed jego instalacją. Edytowane 6 Grudnia 2025 przez tgolik 2
Pavel87 746 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2025 No ciekawe, ciekawe, to by było coś, wydać dodatek po 10 latach od wydania gry https://www.ppe.pl/news/392208/wiedzmin-3-z-nowym-dodatkiem-to-jest-pewniak-mozemy-liczyc-na-zapowiedz-na-the-game-awards.html 1
tgolik 607 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Aż trudno uwierzyć. Trzymam kciuki za ten trzeci dodatek - choćby jak połowa Serca z Kamienia.
Dudzio 7 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Jakie Serce z Kamienia... Dadzą kilka(naście?) nowych skórek dla Geralta, jego dziewczyn i może Jaskra, do tego jedna misja i tyle będzie z tego dodatku. DLC Netflix bis, na pewno nic większego. 1
tgolik 607 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Misja z bossem z DLC Netflix była całkiem spoko. Ze 2 -3 takie misje i masz połowę Serca z Kamienia. Mimo wszystko pracuje nad tym 100 osób. Jeśli to wszystko prawda oczywiście. Bo na razie opieramy się na plotkach.
Marvf 117 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 pichcą już od niemal roku. Przy 100 osobach zaangażowanych w projekt spodziewam się raczej czegoś więcej niż jeden quest, coś wielkości Serc Z Kamienia (nieco mniej) bardziej by pasowało. Wierzę że odpowiedź CEO w ostatnim raporcie kwartalnym "nie planujemy pokazania nowego contentu na TGA" była conajmniej wymijająca
Vulc 2 292 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Bardzo dobra informacja. Nie tylko ze względu na dodatkową zawartość do świetnej gry. Można będzie też przekonać się w jakiej formie jest team i czy nadal mają "to coś".
Rekomendowane odpowiedzi