Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, galakty napisał(a):

Przez tę muzykę aż chce się kolejny raz przejść... 

Powiesz pewnie że chciał byś poczuć znowu to samo kiedy przeszedłeś wieśka 3 pierwszy raz?

To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę :D

e79d458e-0292-4da7-a02b-5ac853dd1841.jpe

Edytowane przez Brolly
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, galakty napisał(a):

... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć :D

Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. 

(nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać)

9 minut temu, Brolly napisał(a):

To teraz wyobraź sobie że nigdy nie grałem w niego dłużej niż 2h, po zmianie gpu i monitora wypcham modami po sufit i przejdę całą grę :D

Mniejsza z  modami. W 3D sobie być pograł to dopiero byś zobaczył "MODA". W VR się chyba da na emulatorze 3D Vision czy jakoś inaczej. Grałem tak trochę (90% gry jeszcze przede mną) w 3D Vision 2 i wygląda (jak wszystko w 3D)  super. Ale trochę brakuje geometrii. W 3D widać odstępy między obiektami bardziej, widać "sprity'y udające gałęzie itp. Ciekawe czy mody na to też są. Na pewno ogram w VR po zakupie mocnego kompa. Jeszcze nie teraz. W3 jak wino - im dłużej leży tym będzie lepszy (mam nadzieję :D - ale gorszy być nie może, bo lepszego RPGa raczej branża już nie wypluje patrząc na zjazd jakości w ostatnich latach)

Edytowane przez VRman
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, VRman napisał(a):

... do sklepu po wiertarkę, aby móc przewiercić uszy, żeby tego więcej nie słyszeć :D

Nie no, muzyka "bitewna" bywa kijowa, ale tawerny bardzo zachęcają do gry ;)
Jeszcze o tyle fajnie, że zespół grał na instrumentach z tej epoki, choć na pewno nie każdy utwór w grze jest na nich oparty.

I miasteczko:

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Ja właśnie przechodzę całość czwarty raz 🙂 co prawda gram już rok z przerwami na inne gry, ale jakoś idzie. Płynę teraz na Wyspę Mgieł 😀

Opublikowano
1 godzinę temu, VRman napisał(a):

Niesamowite jak ludzie mogą mieć skrajnie różne gusta. Ja nie dałbym rady tego słuchać dłużej niż 10s, a większość fanów gry chyba wręcz uwielbia to rzępolenie i jakieś zawodzenie baby z Zespołu Pieśni i Tańca Ludowego w Pcimiu. 

(nie, to nie jest trolling, mi na serio trudno uwierzyć jak to może się Wam podobać)

Wszyscy już wiedzą na tym forum, że ty jesteś inny, taki wyjątkowy. :) 

• Haha 1
  • Upvote 2