@Phoenix.
Tak taaak. I wszystkie inne przypierdolki też są w przyjacielskim tonie. I zawsze na temat wątka w ogóle
Poza tym wszyscy zdrowi?
Obrażasz, drwisz i oczerniasz ludzi nagminnie, dostawałeś za to nie raz już Bieszczady i nie zgrywaj głupa teraz. Nawet nie 24h minęły od momentu jak się do mnie przypierdzieliłeś, obrażając i obrzucając oszczerstwami na podstawie swoich urojeń, zdecydowanie nie w przyjacielskim tonie, a tylko po to aby obrzucić błotem, wesoły człowieku (klaunie nie napiszę, bo jesteś mało zabawny)
Jesteś żałosny i zawsze taki będziesz. A fakt czy masz jakąś wiedzę, czy nie, tego niestety nie zmieni.
Może jakieś kompleksy też, nie wnikam, mało mnie to interesuje, szczerze mówiąc. Zajmij się sobą i odpieprz się od innych może, taka dobra rada.
A ja myślę, że już się odbijamy od ściany
Mi zawsze zostaje RTX 5080/5090 gdzie ta pierwsza jest dla mnie bezsensem przy 5070ti, a ta druga to overkill do 1440p. Kto wie
Słyszałem, że w hondach stosuje się wzór korekcyjny momentu obrotowego:
Moment obrotowy x (ilość decybeli / średnica końcówki wydechu w calach). Z obserwacji wynika, że ten wzór po lekkich modyfikacjach stosuje się do osób montujących przelot bądź przepustnice omijające tłumiki i "prezentują" to na osiedlach, tylko tam zamiast średnicy końcówki wydechu jest długość członka właściciela podana w mm.
Rekomendowane odpowiedzi