Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Zaprzestalem.

Jak już niejednokrotnie pisałem, RPG, magia i potwory to nie moje klimaty, więc niespecjalnie ciągnie mnie do tego typu gier.
Niemniej sam tytuł jest tak dobrze zrobiony, a klimat tak fajny, że lubię sobie czasem włączyć i po prostu trochę pobiegać. :E

https://gg.deals/game/the-witcher-3-wild-hunt/

image.thumb.png.4eaf0b99d80d12eadb612ea1fda4ed0f.png

Ale rośnie, jeszcze dosłownie 30 minut temu była po 35 zł.

każdy chce się nachapać 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Za droga była do tej pory. 

Jak Polak cebulak, na polskim forum, oficjalnie informuje, że nie ma, po 10 latach, tego co ma cały świat (i jeszcze sapie na cenę, która dobiła do paczki fajek) - powinien dostać z automatu bana!
i kopa w... podudzie! ;)

Ja nie mam żadnego Wiedźmina 🙂 Ale nie sapię, że drogo. Tylko to nie jest mój gatunek. A kupować i wiedzieć, że i tak w to nie zagram to dla mnie bez sensu. 

Opublikowano (edytowane)

11 letnia gra i sprzedają drożej niż na premierę :E

Choć raz opłacało się być "stałym" klientem i mieć grę w bibliotece.

P.S. Smuci fakt, że w nowym DLC pewnie będzie inne brzmienie, bo skład Percivala mocno się zmienił :( 

Edytowane przez slafec
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Necronom napisał(a):

Ja nie mam żadnego Wiedźmina 🙂 Ale nie sapię, że drogo. Tylko to nie jest mój gatunek. A kupować i wiedzieć, że i tak w to nie zagram to dla mnie bez sensu. 

Spoko. To nie było do Ciebie, a do reszty, też półżart - sarkazm - uśmieszek.
I w pełni to rozumiem. Też mam kilka gatunków, przez które, mimo swojej "kultowości" przebićsię nie mogę (soulsy albo BG3).

Ale W3 !?  :o 
Przemyśl, to jeszcze.  ;)

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Co wam nie pasuje że ZA DARMO dostaniecie remaster :hihot:

... tup, tup, tup
... słychać kroki @caleb59 ;) 

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Spoko. To nie było do Ciebie, a do reszty, też półżart - sarkazm - uśmieszek.
I w pełni to rozumiem. Też mam kilka gatunków, przez które, mimo swojej "kultowości" przebićsię nie mogę (soulsy albo BG3).

... tup, tup, tup
|... słychać kroki @caleb59 ;) 

pewnie dlatego szuka nowej karty  :D

Opublikowano
42 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ja myślę, że zobaczą. Szczególnie na SW2 - skoro Cyberpunk 2077 potrafi tam wyglądać i działać sensownie, to Wiedźmin 3 Remastered tym bardziej powinien zrobić różnicę względem wersji pierwszego Pstryczka. No, ale oczywiście nie będzie to PC z RT na max.

W szczególności na tym skopanym IPS.....

Ale tak czy siak pisząc konsole myślałem o PS5/Pro, a nie handheldach, granie na tym w Wieśka to jakieś kuriozum. 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, musichunter1x napisał(a):

W sumie mało kto kupił W3 na S1, bo chodził jak Wiedźmin 2 na biurowym laptopie 7 generacji. :E 

Wiedźmin sobie bardzo dobrze radzi na Switchu.

nT8mCj.png

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, slafec napisał(a):

nT8mCj.png

ja tez mam typa u siebie który ciągle to mi mowi jak granie w W3 na sticzu jest okej, a ja sobie nie wyobrażam grania w takie gry na takim czymś, to jakies kuriozum zaiste 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Nie mam nic przeciwko remasterowi tylko boję się o jego warstwę techniczną. Co mi z nowej lokacji czy fabuły jak gra będzie miała bugi albo będzie niestabilna.

Logika.

dlatego do noiwej wersji tylko karty z 16 GB VRAM... niestety to już ten czas 

:krejzol:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, slafec napisał(a):

nT8mCj.png

Tam jest zarobek ze sprzedaży, a nie ilość sprzedanych. Na Switch chyba kosztował znacznie więcej, niż na innych w promocjach.

Tak czy inaczej... Kto miał Switcha to może kupił z ciekawości, ale specjalnie i świadomie to raczej niewielu... Znam studenta który przeszedł wiedźmina 2 na laptopie słabszym od ps3 poza ramem  :E Wyłączenie trawy, zwierząt, cieni i czego tam jeszcze.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie mam nic przeciwko remasterowi tylko boję się o jego warstwę techniczną. Co mi z nowej lokacji czy fabuły jak gra będzie miała bugi albo będzie niestabilna.

Logika.

Dostajesz to za friko a nie jak np. u Sony musisz za takie "pierdoły" dopłacać. Jak będą błędy to będzie się punktowało i tyle ale nie będzie to tak bolało bo za darmo to dobra cena.

• Like 1
Opublikowano

Tak patrzę jak sobie chodzą po tym Letten na streamie i chyba zatęsknię za modem z nexusa do animacji Geralta, bo widzę nadal biega jakby worki ziemniaków nosił :E zobaczymy

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Po przejściu Gothica Remake nawet zastanawiałem się czy nie spróbować. Ale jak się dowiedziałem ile to trzeba godzin poświęcić to jakoś ochota przeszła 😁 Ja jeszcze CP77 nie skończyłem :E

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, skypan napisał(a):

Dostajesz to za friko a nie jak np. u Sony musisz za takie "pierdoły" dopłacać. Jak będą błędy to będzie się punktowało i tyle ale nie będzie to tak bolało bo za darmo to dobra cena.

Co z tego, że za darmo. Racja - zobaczymy ale znając dzisiejszy gamedev spodziewać się przede wszystkim najgorszego technicznie by być miło zaskoczonym jeśli będzie OK.