Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Necronom napisał(a):

Po przejściu Gothica Remake nawet zastanawiałem się czy nie spróbować. Ale jak się dowiedziałem ile to trzeba godzin poświęcić to jakoś ochota przeszła 😁 

Oj i tu bardzo mnie... nie przekonałeś. :) 
Nie kupuję tej argumentacji. :) 

Spoiler

Przecież to sama radość, wiedzieć, że przede mną SUPER przygoda, która trwa... długo!
To trochę tak, jak byś w realu trafił na nimfomankę i narzekał: "jak się mam z nią całą noc szarpać, to podziękuję".  ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

@Element Wojny

Dopowiedziano również, że w Wiedźmin 3 Pieśni Przeszłości znajdą się opcje romansowe. Jak stwierdzono: "Geralt na to zasłużył". Nie będą to jednak krótkie sceny miłosne, a takie, które "mają sens".

https://www.ppe.pl/news/423812/wiedzmin-3-piesni-przeszlosci-z-gameplayem-tak-wyglada-songs-of-the-past.html

Cytat

Podana kwota obejmuje gadżet oraz rozszerzenie, co pozwala dość precyzyjnie oszacować cenę tego drugiego. Biorąc pod uwagę niską wartość torby, dodatek w dniu premiery będzie kosztować prawdopodobnie w granicach 29,99 – 34,99 euro.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 2
Opublikowano
45 minut temu, Reddzik napisał(a):

@Element Wojny

Dopowiedziano również, że w Wiedźmin 3 Pieśni Przeszłości znajdą się opcje romansowe. Jak stwierdzono: "Geralt na to zasłużył". Nie będą to jednak krótkie sceny miłosne, a takie, które "mają sens".

Romans z babcią Jaskra :E 

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Tragedia... We wrzesniu wychodzi dałnłolker, Silent hill miasteczko i wiedzmin 3 remaster.... i co teraz? jak zyc... pewnie W3 wygra i 3 raz trzeba bedzie przejsc no bo jak to tak... A tak w ogole to dałnłolkera niezle załatwili xD Wydawac remaster w3 w tym samym czasie lol

Edytowane przez aureumchaos
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Już to każdy ograł z modami i można olać ten remaster.

Nie każdy jak się zatrzymałem na podstawce a potem gwint tylko w grze i potem gwint poza w3

Zresztą nowe pokolenie może ograć np mój dzieciak lvl8 za rok dwa będzie mógł ograć;(

• Like 1
Opublikowano

Z gryonline:

"W CD Projekt RED wierzymy, że kiedy już kupicie naszą grę, to jesteście upoważnieni do ciągłego, darmowego wsparcia – aktualizacji, patchy oraz nowej i niesamowitej zawartości. Jesteśmy wam to winni za wiarę w nas oraz za zakup naszej gry."

• Like 4