Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, PaVLo napisał(a):

Połączyłem Twitcha z kontem CDP Red, ale fanty pewnie dostanę na GOG, a jak to zrobić aby było na Steam?

Czy apka odpalająca się przed grą to zsynchronizuje?

Musisz w launcherze redów (po odpaleniu gry na steam) zalogować się tym kontem (cdp red), które masz połączone z twitchem. Jak odpalisz grę to możesz pod klawiszem chyba "3" wywołać menu konta cdp i zobaczyć nagrody.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, zozolek napisał(a):

Fikołki nadal czy walka lepsza ?

No to mnie głęboko zastanawia, dlaczego REDzi zostawili ten żenujący i archaiczny nawet 11 lat temu fikołek... z mieczami na plecach.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano
50 minut temu, Kadajo napisał(a):

Nie wiem, panowie, jak dla mnie gra wygląda gorzej, Wszystko jest nagle super jasne, jakby drzewa i ogólnie roślinność prawie światła nie zatrzymywały, a i same świecą jak napromieniowane.

Ewidetnie ten PT tej grze nie służy.

Tak działa PT i wszysko wygląda jak powinno, tylko ty i inni się przyzwyczailiście do jakiś nienaturalnych ciemnych miejsc i tak to później wygląda ;) Doskonale widać w pomieszczeniach jak PT działa i jak powinno to wyglądała, a jak nie wyglądać. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, samsung70 napisał(a):

jest już mod na udzwig może??? najlepiej nexus, nie chce laczyc konta z cdpr

A nie miały być w remasterze dodane dodatkowe opcje ? Miedzyinnym wyłączenie limitu udźwigu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Tak działa PT i wszysko wygląda jak powinno, tylko ty i inni się przyzwyczailiście do jakiś nienaturalnych ciemnych miejsc i tak to później wygląda ;) Doskonale widać w pomieszczeniach jak PT działa i jak powinno to wyglądała, a jak nie wyglądać. 

Ale już pisałem że w słońcu jest jasno a w cieniu ciemno czyli dokładnie tak jak powinno być czyli naturalnie. Jak zwykle team antyPT nie słucha :P

Jutro sprawdzę jeszcze na Młodego 5500X3D/RTX4060 bo dostał ode mnie w prezencie, szkoda takie fajne graty było mi sprzedać.

Edytowane przez Grolshek
  • Upvote 2