W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
@Mistrz zakonu Paladynów 6070/6070Ti/6080 dostaną więcej VRAM za sprawą kości 3GB. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Kurde to ja mam do ramu 3 lewe ręce Ale moja strategia opiera się zawsze na zakupie najtańszego ramu i to był Corsair Vengeance LPX 3200MHz CL16 . I jak się coś zawiesza raz na miesiąc to dla mnie jest niestabilne i zrzucam takty aż znikną problemy. Na Ryzenie 2600 max szedł na 2933MHz. Spędziłem dużo godzin aby ustabilizować 3066 i kończyło się fiaskiem. dopiero na Ryzenie 5600X odpalał XMP 3200MHz bez problemu. I tak samo kupiłem najtańszy ram DDR5 6000 CL30 i obecnie odpalam EXPO 5600MHz bo szybciej nie jest stabilnie. Bogowie ramu mnie karają Ale ja też dosłownie nigdy nie miałem karty graficznej która by się undervoltowała stabilnie. No 3 lewe ręce -
Przez miro · Opublikowano
ale Tygrys to też właściwie 4 pancerni tyle że bez psa, o dobrych niemcach którzy wygrali wojnę może to i sen dowódcy, są w czyśccu.. ale wykonanie słabe strasznie, i nie o zakończenie chodzi a całość jest po prostu słaba, ruskie t34 jest lepiej zrobione za to jest o nim głośno, wystarczy zobaczyć ile tematów/postów na samym filmweb sisu przynajmniej nawet się nie sili na powagę, po jedynce, niczego innego się w zakręconej dwójce nie spodziewałem " na zachodzie bez zmian" w tej nowej wersji to majstersztyk, tam czuć błoto wchodzące do gęby, wszystko od początku do końca jest takie jak ma być... "furia" dokładnie jak mówisz, to hollywood, niby powaznie, ale musiało się w juesej sprzedać 1917 mnie nie kupił, realizacyjnie mistrzostwo, ale kurde jakoś mi nie siadł ale niemcy też potrafili pokazać bardzo dobrze 2w św oczywiscie wszyscy tu widzieli "Das boot " ale pewnie nie wszycy miniserial "nasze matki, nasi ojcowie " może uda wam się znaleźc gdzieś w odmętach neta, a obraz wojny na wschodzie, to co pokazuje m in własnie ten "czołg rosyjski klasyk " idź i patrz" odświeżyłem sobie całkiem niedawno, nadal robi piorunujące wrażenie, tylko uprzedzam.. to nie jest bohatersko-przygodowa "9 kompania " -
Przez areczek1987 · Opublikowano
jak komuś umknęło to można chyba podkręcać przez przeglądarkę? UV też możliwy? Czy dalej z afterburmerem biegamy?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi