-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Może też tak być że do H510 PRO nie ma po prostu softu i podczas instalacji nie znajduje kompatybilnych słuchawek, na stronie producenta w sekcji download masz tylko zwykłe H510 to samo jak wpiszesz w google 510 Pro to nie wyszukuje w grafice obrazów wersji pro z zainstalowanym softem Podobnie piszą ludzie w temacie który ci podlinkowałem z reddita że nie pod każdy model wypuszczali soft. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak coś to wersje z połączonymi łopatkami nie mają tej przypadłości czyli - max czy argb -
Przez cherbi · Opublikowano
Test jest dobry widziałem go już żebym coś z niego wyciągnął to musiałbym mieć większe obycie/doświadczenie z wentylatorami a mam mizerne. Jak dla mnie 1500 rpm na P12 to już dużo i słyszalne jeszcze do przyjęcia choć bardziej bym powiedział że hałas z 1250rpm jest bardziej "satysfakcjonujący" i wystarcza w codziennym użytkowaniu nie pamiętam teraz dokładnie ale p12 też mają na niektórych wartościach %rpm tendencje do lekkiego wycia. Najlepiej jak ma się porównanie jeden obok drugiego na żywo dla przykładu TL c12c vs TL c14c obydwa mają podobne przypadłości w 12 słyszalne tylko z bliska w 14 są wyraźnie słyszalne i niosą się na większą odległość. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Nieaktualne. Nabyłem gruzika z sygnatury.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi