skunRace 798 Opublikowano 3 Czerwca Autor Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, Vulc napisał(a): 4K 60 FPS i RT na zwykłym PS5? To muszę swojemu egzemplarzowi powiedzieć, żeby już rozpoczął modlitwę, bo w dniu premiery będzie musiał czynić cuda. Za 10 lat w wersji Wiedźmin 4 Next Gen na PS7 Pro
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Skrypty, nie skrypty, ustawka, nie ustawka... stoi mi i napalonym, jak arab na kurs pilotażu. Dla mnie sztos! 1 7
Nigher92 54 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 32 minuty temu, Phoenix. napisał(a): w 4k: Doszlo u mnie do wzmożonej perystaltyki jelit w zwiazku z czym nastapilo zwolnienie miesni zwieracza odbytu i oddalem stolec w sposob niekontrolowany Wtb preorder 2
musichunter1x 1 323 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Najpierw myślałem, że to jakiś kolejny fałszywy film z AI Skoro osiągnęli 60fps na konsoli to będzie latało u mnie w lepszej ostrości, jedynie tekstury polecą w dół przez Vram. Pytanie czy będzie warto oraz kiedy, bo Cyberbuga ukończyłem długi czas po wydaniu dodatku. Edytowane 3 Czerwca przez musichunter1x
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 22 minuty temu, Nigher92 napisał(a): Doszlo u mnie do wzmożonej perystaltyki jelit w zwiazku z czym nastapilo zwolnienie miesni zwieracza odbytu i oddalem stolec w sposob niekontrolowany Wtb preorder Innymi słowy, rzekłbym, że wystąpił nieoczekiwany incydent kałowy. Zdarza się w gamingu przy pokazach. Edytowane 3 Czerwca przez JeRRyF3D 2
Kadajo 7 418 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca JA myślę ze ta gra powinna się po prostu nazywać "The Bitcher" 1
Marvf 69 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Piękny kontrastowy Kovir, ten "korytarzowy" sposób eksploracji mam nadzieję że to tylko w ramach pokazu lub po prostu tak wygląda tylko przedstawiona część regionu. Nic nie wiem na temat tej części świata, ktoś zadowolony? Edytowane 3 Czerwca przez Marvf
DITMD 790 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Oszukali mnie raz, drugi raz na ten ich pr bełkot się nie nabiorę. Ta gra na PS5 będzie chodzić jak ich wcześniejsze tytuły na PS4. 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ale świat się zesrał na miętowo. Fajnie to wygląda, jak ktoś ogląda wszelkie www przez agregator RSS. Ściana newsów i... tylko ikony z Ciri. Scrol, scrol... a tu Ciri i Ciri. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca 7 godzin temu, slafec napisał(a): Demko w 60 fps na standardowym PS5. Tego się nie spodziewałem 1
Frog67 389 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca A tam gadacie o PS5, a zapominacie o ważniejszym: TO MA RUSZYĆ NA XSS!
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Ruszy na bank. Pytanie, jak długo po starcie spłonie.
Gothic 120 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Obejrzałem cały ten pokaz i okropny jest angielski tzn. klimat gry wtedy mocno ucieka chyba jeden z gorszych języków do tego typu gier, ktoś kto się posługuje ten językiem od urodzenia to nigdy się nie dowie ile traci. Edytowane 3 Czerwca przez Gothic
PaVLo 921 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) Krótko i na temat Demo technologiczne, ale na PC będzie wyglądać pewnie bardzo podobnie, więc jestem spokojny o jakość. Zauważyłem też nową rasę, Krasnoludów, albo już tak dawno grałem, że nie pamiętam czy były Edytowane 3 Czerwca przez PaVLo
musichunter1x 1 323 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, DITMD napisał(a): Oszukali mnie raz, drugi raz na ten ich pr bełkot się nie nabiorę. Ta gra na PS5 będzie chodzić jak ich wcześniejsze tytuły na PS4. Bez przesady... Po prostu durny zarząd wymusił na nich wersję na PS4. Teraz to jedynie kwestia czy 60fps osiągnęli z FG. Na dodatek firma od zgłaszania bugów zrobiła ich w ciula, bo robiła to na ilość, więc zgłaszali masę dupereli, zamiast istotnych, dużych baboli. Jest tam jakiś fałszywy marketing, ale nie aż taki. Pytanie czy to nie będzie kupa fabularna i rozrywkowa. @PaVLoPrzecież od zawsze są krasnale Edytowane 3 Czerwca przez musichunter1x 1
Nigher92 54 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Godzinę temu, Gothic napisał(a): Obejrzałem cały ten pokaz i okropny jest angielski tzn. klimat gry wtedy mocno ucieka chyba jeden z gorszych języków do tego typu gier, ktoś kto się posługuje ten językiem od urodzenia to nigdy się nie dowie ile traci. Cos w tym jest pamietam jak kiedys na forum pclaba koles uwazal ze ten beznadziejny dubbing angielski u geralta brzmial lepiej niz Polski ale sa ludzie i taborety
Frog67 389 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca Niektorym chyba hype całkiem odpalił wrotki powstają takie memy, może 60fps swoje zrobiło bo GTAVI już wiemy będzie chodzić w 30fps 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca I tak się skończy na liście że celowali w 60 ale się nie udało 1
reddy 152 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Jak ps5 zobaczy tę grę, to z wrażenia popuści ciekłym metalem. zanim W4 wyjdzie ze wszystkimi obsuwami, to znając konsolowe dokonania redow nie liczę na komfortową rozgrywkę.
galakty 3 340 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 11 godzin temu, Nigher92 napisał(a): Wtb preorder Oh sh... here we go again
tgolik 548 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Nie rajcują mnie obecne gry. Biorę więc preordera od Redów, choćbym musiał grać od patcha do patcha i kupić kompa o wartości samochodu. Edytowane 4 Czerwca przez tgolik
Brolly 765 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 13 godzin temu, Phoenix. napisał(a): w 4k: Już widzę wersję na pc i jak moderzy się jeszcze dorwą RIP rtx 5090/6090 Edytowane 4 Czerwca przez Brolly
Rekomendowane odpowiedzi