Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Ciekawe czy próba traw też jej wypaliła PMS bo jednak comiesięczne krawienie może wabić niektóre potwory

Może po przejściu prób wyrósł jej siurak ? W obecnych realiach "miało by to sens".

• Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ciri. Hmm... mialem nadzieje ze to bedzie zupelnie nowa historia. No coz, zobaczy sie, po CP2077 i tak nie zamierzam kupowac na premiere. 

Premiera w 2028 jak dobrze pojdzie, wiec 2029-2030, wyjdzie wczesniej niz beta star citizen;a :E 

1 minutę temu, skypan napisał(a):

Może po przejściu prób wyrósł jej siurak ? W obecnych realiach "miało by to sens".

Czyli bedzie Wiedzmio a jej przyimki to ono/oni? 

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Tylko panowie, nie łudźmy się że cokolwiek przebije W3 pod kątem klimatu, bo to chyba nigdy nie wystąpi w tym uniwersum. Do tej pory jak usłyszę ścieżkę dźwiękową z W3 to mam wspomnienia i ciary, chce się odpalić grę jeszcze raz (a ja nigdy nie przechodzę gier ponownie, poza W3 właśnie).

To duża zasługa Percivala. Zespół się trochę posypał, ale mam nadzieję, że będą kontynuowali współpracę.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale morda :lol2: może to jednak jakiś Wiedźmin? z twarzy ciężko powiedzieć :lol2:
Niczego innego się nie spodziewałem po CDPR.

Edytowane przez GTM
Opublikowano
4 minuty temu, Badalamann napisał(a):

Jak ma na poważnie walczyć mieczami to nie może być delikatna.

P.S. Dostaliśmy dobry filmik/trailer. Do kolejnej części doskonałej gry.

Człowiek się od rana cieszy.

Natomiast polski net zapluty jadem.

taka mentalność %-) cebulorzom nie dogodzisz , to be , tamto be.  Dobrze że wychowałem się na bajkach z projektora :D 
Czekam z niecierpliwością na Wiesia 4 :)

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano

No tak, jak komuś się coś nie podoba, to jest cebularz i pluje jadem. Taka mentalność jest już w porządku, dobrze rozumiem?

Wiadomo, że hiperbolizacja będzie wchodzić ostro w takim wątku, ktoś miał jakieś wątpliwości? Dla mnie twarz Ciri to temat na granicy obojętności. Wyobrażałem sobie inaczej, ale płakać z tego tytułu nie będzie. Moje obawy co do tej gry, mają podłoże w całkiem innym miejscu.

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Vulc napisał(a):

Dla mnie twarz Ciri to temat na granicy obojętności. Wyobrażałem sobie inaczej, ale płakać z tego tytułu nie będzie. Moje obawy co do tej gry, mają podłoże w całkiem innym miejscu.

Tym bardziej, że to tylko CGI. Twarz Geralta w Wiedźminie 3 też się różniła względem CGI

2 minuty temu, azgan napisał(a):

Sam kupiłem GTX780Ti zanim wyszedł Wiedźmin 3 po to żeby spokojnie w niego pograć :E

Ja grałem na GTX 970 pierwszy raz, jaka to była piękna przygoda :) 

Edytowane przez Pavel87
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pavel87 napisał(a):

Tym bardziej, że to tylko CGI. Twarz Geralta w Wiedźminie 3 też się różniła względem CGI

Yep. Zresztą widać, że jest tutaj wyraźnie starsza. Nie wiem czy pozostawienie tego samego głosu to dobry pomysł. Ja bym się jednak nieco bardziej odciął.

Opublikowano
8 minut temu, Vulc napisał(a):

Yep. Zresztą widać, że jest tutaj wyraźnie starsza. Nie wiem czy pozostawienie tego samego głosu to dobry pomysł. Ja bym się jednak nieco bardziej odciął.

Ale ta pani, co podkłada głos też się zestarzała o 10 lat.

Opublikowano (edytowane)

Jestem w szoku! TAKI CZAD! Taka zajawka! Ciri... agresywniejsza, doroślejsza.
JESTEM OCZAROWANY i podniecony nowym W4, zajawką, ogólnie WOW!

I co tu widzę? Samo sapanie (?!?)
NIE WIERZĘ ! :(

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ludzie grają kobietami w TLOU, TR, ME, itd. i jakoś nie mają problemów. Redzi robią teraz zupełnie nową trylogię (?), w każdym bądź razie nową historię, grane będzie dobrze znaną postacią z poprzedniej części i wielkie halo nagle.

Już się w d**ach przewraca. Nie ma kobiet - źle. Dadzą - też źle. W czym wam ta Ciri przeszkadza? Takie pro elo koksy jesteście, że kulturystą musicie grać, a kobieta to do garów w kuchni tylko? Jakiś iście skrajny tok myślenia macie? Żal czytać co się dzieje w necie po tym pokazie. Jakby tam było przemycane jakieś woke czy inne cuda, jeszcze ok, ale Ciri ludziom nie pasuje? Serio? To nowa historia ma być.

Edytowane przez Pawelek6
  • Like 3
Opublikowano
3 minuty temu, tgolik napisał(a):

Ale ta pani, co podkłada głos też się zestarzała o 10 lat.

Tak, ale kompletnie tego nie słychać. Cały czas widziałem w tym trailerze Ciri z W3. W sumie nie wiem, może to i dobrze. 😉

Opublikowano
Godzinę temu, zozolek napisał(a):

Woke zawitał i tu ....

Gdzie to widać?

Godzinę temu, zozolek napisał(a):

Pewnie Ciri  idenyfikuje się jako Geralt.

Jak wkładasz gdzieś słowo "pewnie", to w zasadzie nie musisz zdania kończyć, bo to tylko Twoje dziwne przemyślenia.

Pewnie jutro będę drzewkiem Bonsai, a może jednak nie.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jestem w szoku! TAKI CZAD! Taka zajawka! Cyri... agresywniejsza, doroślejsza.
JESTEM OCZAROWANY i podniecony nowym W4, zajawką, ogólnie WOW!

I co tu widzę? Samo sapanie (?!?)
NIE WIERZĘ ! :(

6447_600x315 (1).jpg

• Haha 3