Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Drogo w cholerę niestety. Na enebie chyba około 190zł. Pograłem troszkę dalej, podmieniłem DLSS, pomieszałem z presetami i ze wszystkim na max z DLSSQ i FGx2 mam około 150fps w 1440p. Da się grać płynnie. Zaczęło mi się nawet podobać i od razu po tym zaczęły się schody w stylu głupie niepotrzebne zagadki i łamigłówki do zrobienia by przejść dalej. Zaczynam bawić się jak w Doomie, napierdalanka z ładnymi kolorami i nagle zacinam się bo muszę połączyć to z tamtym ze sramtym i radość z gry znika -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jakie koszty? Do tej pory poniosłem 0,00 zł kosztów systemu kaucyjnego. Wątpię. A to bzdura. Mój automat jeszcze nie miał awarii. Regularnie co tydzień sobie oddaje butelki. -
Przez VRman · Opublikowano
Tylko naturalne trunki z polskich jagód! Polecam Dr. Adam Dynks -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Cieżko powiedzieć, ten sterownik jest szybki, ale to jest preview. W sensie do testowania dla dev. Ogólnie fajny sterownik szybki, zdecydowanie szybszy od tego co jest teraz. Ale ma swoje bolączki. Jak wlaczysz RDR2 dla przykladu, to usuwa niektore cienie, albo daje taki shadow trail i ogolnie masakra jest czesto wlasnie z cieniami na tym sterowniku, mozesz sam odpalic i potestowac
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi