Lypton 1 253 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Do premiery jeszcze kupa czasu, będą i gameplaye z innymi elementami rozgrywki. A to, co teraz zaprezentowali, to jednak jest coś, co wyróżnia tę serię spośród setek innych erpegów. Nie dziwota, że promują swój trademarkowy gimmick. Edytowane 12 Czerwca przez Lypton
Pavel87 870 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Oczywiście że dla mnie. Jak się dowiedziałem że można brać śluby, rozwody, zdradzać, odbijać partnerów, pozostawiać na pastwę losu itd - od razu wpadła na listę. @Element Wojny po tygodniu w Fable Edytowane 12 Czerwca przez Pavel87 1 9
Vulc 2 729 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Spokojnie, wszystko jest jeszcze do zrobienia. 7
Element Wojny 5 295 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Oj bedzie sie dzialo, male elementy wojny beda w co drugim domu. 3
Kris194 5 038 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Mi zdecydowanie nie pasuje ten brak konsekwencji w kwestii designu. Na przykład w grze jest dość "rozbudowany" system zatrudniania pracowników ale jednocześnie gdy my chcemy wykonać jakąś pracę to po prostu podchodzimy i ją wykonujemy, nikt nas nie zatrudnia. Do tego widać, że gra nie ma jakiegoś sensownego systemu progresji przez co może się szybko nudzić. Edytowane 13 Czerwca przez Kris194
Rekomendowane odpowiedzi