DITMD 1 310 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 9 minut temu, znaFca napisał(a): Embargo na recki dziś pęka? Tak, u nas gdzieś o 23-24.
Reddzik 3 840 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Jak trzeba grindować, to nasz kolega Odin nie zrobi speedruna. Zresztą dobrze, bo gra ma bawić, a nie uprawiać speedruny, które zazwyczaj robi się po skończeniu gry. 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca I tak mam miesiąc do Pragmaty na przejście tego 2
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Pod kogo oni ustawili te idiotyczne godziny. Recki 23, gra 23. Od razu mogli 3 w nocy walnąć. 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ej to ilu ma tu być bohaterów i czemu nie jeden?
Reddzik 3 840 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Jest 3 bohaterów jak widziałem w trailerach. Zmieniamy sobie ale czy jest jakaś zależność, jak to działa to nie wiem, niby porównują do GTA5 ale nie grałem, więc ciężko mi to osobiście porównać.
JeanPepin 482 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Miało pęknąć na 24 h przed premierą niby, czyli po 23:00, dziwna godzina na recki
AndrzejTrg 3 405 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 24 minuty temu, znaFca napisał(a): Pod kogo oni ustawili te idiotyczne godziny. Recki 23, gra 23. Od razu mogli 3 w nocy walnąć. Gra powstała w Korei, więc ustawili pod siebie, to jest logiczne i całkiem normalne. Napisz do nich że Tobie nie pasuje i nie jest to odpowiednia pora...borok rozum.
aureumchaos 713 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, Reddzik napisał(a): https://www.ppe.pl/news/404269/wyciekla-recenzja-crimson-desert-to-gta-5-w-swiecie-fantasy-ale-z-przymusowym-grindem.html Czyli taka valhalla czy tam AC shadow ktory po 30h teraz dogrywam jak nie mam w co grac bo motywacji nie mam zeby skonczyc, ot tak wpadam, assasynuje troche, konikiem pojezdza bo ladna grafa (tu akurat sztos jest), pozbieram troche czajnikow i potem znow do jakiejs dobrej gry 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 54 minuty temu, Reddzik napisał(a): Jest 3 bohaterów jak widziałem w trailerach. Zmieniamy sobie ale czy jest jakaś zależność, jak to działa to nie wiem, niby porównują do GTA5 ale nie grałem, więc ciężko mi to osobiście porównać. To lipa. Mogłem oglądać te trailery
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ta gra będzie miała na meta albo okolice 65-70 albo 90-95. Innej drogi nie ma...
bbandi 590 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ciekawe ilu ludzi bedzie siedziało w tym kanale z dziurą i rurą gdzie RT jest najbardziej widoczne bo wszędzie się tym chwalą
skypan 2 061 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Gra powstała w Korei, więc ustawili pod siebie, to jest logiczne i całkiem normalne. Przecież Ziemia jest płaska 2
Reddzik 3 840 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Tylko, że to nie jest coś na podstawie drużyny składającej się w 3 osobowe party, tylko gramy jednym bohaterem z 3, ale na jakiej zasadzie działa zmiana? Nie wiem czy zmieniamy w obozowisku, czy to jakieś główne zadania albo poboczne, które wymagają umiejętności/skilla dalej postaci? Tego nie wiem, pewnie się dowiemy w swoim czasie.
AndrzejTrg 3 405 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 8 minut temu, skypan napisał(a): Przecież Ziemia jest płaska A ja myślałem że żyjemy w środku ziemi
userKAMIL 1 231 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ktoś tu niby pisał, że zmiana postaci jest w locie jak w GTA ostatnim.
ODIN85 4 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Sztuczne wydłużenie gry bo pewnie każdą będzie trzeba grindować 2
MaxaM 1 959 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Od kiedy nie można robić speed runa w grze z grindem?
caleb59 2 334 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Najpierw to trzeba będzie sobie odblokować te 2 postacie grywalne robiąc zadania. Poza tym z tego co słyszałem przedpremierowo w zapowiedziach to będą postacie opcjonalne, ze swoimi zadaniami pobocznymi i możesz nimi grać ale też nie musisz. Edytowane 18 Marca przez caleb59
znaFca 244 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 18 minut temu, caleb59 napisał(a): możesz nimi grać ale też nie musisz. @ODIN85 uratowany 1 2
Rekomendowane odpowiedzi