Alan Wake 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Przecież to Ty zacząłeś od pisania o karetkach... -
Przez VRman · Opublikowano
Takie przerabianie skeczu wykonanego na profesjonalnym poziomie to raczej dla AI łatwizna i wcześniej też to inne ajaje potrafiły. BTW. Niestety im dłużej się bawisz tym bardzo dociera do ciebie, że te AI po prostu kradnie. Czasem piosenka wyjdzie glosem który rozpoznaję i do tego w stylu jego zespołu. Czasem w filmiku z dupy nagle pojawia się głos (ostatnio polityk Senyszyn). A tutaj przy Batmanie no to sorry, ale przecież to ewidentnie jest glos zmarlej legendy voic-actingu -
Przez Lameismyname · Opublikowano
W sumie mądrze prawisz odnośnie PCB. Wystarczy przeanalizować co konkretnie tam dał producent. Coś jak kupno auta pod projekt dla silnika. Jeżeli w projekcie użyty będzie tylko silnik, to pod jego kątem powinniśmy dawać ocenę zakupu. Z tego co pamiętam ktoś z forum wodował MSI Ventusa i bardzo pochlebnie wypowiadał się o jakości PCB i głośności cewek. Pamiętam czasy jak popularne były chłodzenia typu Accelero - dzięki temu uratowałem kulturę pracy Gainwarda 9600GT. @AudRob Bawi mnie jak w rolę recenzenta wchodzi ktoś, kto nic nie wnosi, a nawet można powiedzieć, że pasożytuje. Miłego dnia. -
Przez bbandi · Opublikowano
Jak jest nowy blok od dewelopera to trzeba wcześniej rezerwować, później zostają 2, 3 mieszkania które wiszą miesiącami a czemu? ano właśnie bo nad lokalem usługowym, garażem albo na przeciw śmietnika, zawsze schodzą te lepsze w pierwszej kolejności, ja kupiłem pod koniec 2024 i wtedy względnie były ceny ok ponieważ minął szał z kredytem 2% i była informacja że żadnych dopłat już nie będzie więc wtedy prawie nikt kredytu nie brał a DEVi oferowali całkiem fajne ceny i można było w miarę wybierać, teraz znów wystrzeliło bo stopy spadają i ceny w górę, takie mieszkanie jak moje w nowym budynku obok już 50k więcej kosztuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi