Kyle 332 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, galakty napisał(a): Ale ja mówię o halogenie. Aha ... w takim razie z powodu większej mocy (oddawanej w postaci ciepła) bym nie wkładał
galakty Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Już wyjęte, dobrze że drugie pudełko miałem na wymianę i spojrzałem, a tam OFF ROAD only. A komentarze na Allegro jakie cudowne i super świecą, super...
kapcer Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Częściowo dla auta, częściowo dla siebie: posprzątałem garaż (ogrzewany...) i wjechałem autem, żeby rano wsiadać do ciepłego. Edytowane 7 godzin temu przez kapcer
Arczevski Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wymienione dziś w aso olej i filtr, w końcu można używać całego zakresu obrotomierza. Przy okazji poprosiłem też o weryfikację geometrii bo coś mi lekko uciekało na prawo auto i okazało się, że faktycznie było co poprawiać, to w ramach gwarancji zrobili.
Gret Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No laski nie robią po 1tys wymieniałeś 1 raz?
Arczevski Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak się umawiałem to było z 1,5k przebiegu, a zanim doszło do wymiany to było 2600 bo się wyjazdowy weekend trafił Chciałem przed 3k zmienić tak czy tak. Niby łaski nie robią, ale mówi że jakby na maszynie wyszło że jest git - a potrafi tak wyjść i mimo tego dalej ściąga, to płać pan za sprawdzenie 3 stówy
Rekomendowane odpowiedzi