Gość Petru23 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Wystawiłem ją pierwotnie za 18, co miesiąc w dół aż przy 13tys posypały się wiadomości i telefony, każdy - za dyche biere Bez oglądania, bez dzień dobry, bez ch c w d. Pełna kulturka 😎
MJRegul 585 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Kuń mi dziś dał w nocy tyle frajdy, że szok. Nie ma -10C i tony soli na drogach więc przewietrzyłem go 80km jazdy w nocy wokół Warszawy. Zatankowany pod korek + jakiś STP formuła dla benzyny Spalanie przy 90-100km/h w deszczu pod wiatr 7,9-8,2 litra Parking IKEA na Targówku, noc, cisza, spokój, 2C na plusie, przy ziemi przymrozek, wyłączona kontrola trakcji, skrzynia w S, skręcone koła i lekki gaz. Banan na twarzy. I teraz tak, chcę coś dla niego zrobić na wiosnę. Może ktoś polecić studio detailingu w WWA, by zrobić korektę lakieru na 2 etapy bo prawy bok lakierowany a reszta auta nałożona powłoka bez polerki wcześniej (!), idiota jakiś to robił i szukam kogoś kto się zna, ogarnie ale nie wyceni na 10k pln i nie bedzie nachalnie wciskał folii na lakier itd jak to miałem juz przyjemność w dwóch studiach przejść i zrezygnowałem. Oprócz tego celuje w nowy wał napędowy bo wibracje duże dość między 80 a 120 km/h a tak najczęściej jeżdżę. Wada fabryczna w 3.7 niestety, fora w USA pełne info o tym.
dannykay 792 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W pasztecie 2 termostaty, kilka tulejek w zawiasie (nadal coś skrzypi jak stary tapczan), drążek kierowniczy lewy, geometrię, olej i filtry.
MadDog 393 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Bezdotykowe badziewie Śpieszyłem się odebrać dzieciaka z przedszkola i już nie zdążyłem przelecieć ścierą 1
GordonLameman 9 522 Opublikowano Sobota o 12:20 Opublikowano Sobota o 12:20 Umyłem na podjeździe. Ale tak na szybko 1
Krzysiak 2 317 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wrzuciłem letnie do 508 😆 Uprzedzając mam jeszcze dwa auta ciągle gotowe na zimę, więc w razie co mnie nie zaskoczy :p 1
Rekomendowane odpowiedzi