DjXbeat 727 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) 10 minut temu, galakty napisał(a): Leasing kuszący, pewnie to przeważyło szalę, bo można mieć "normalnego" elektryka. 2.9% maja przez Santander ale jak przyjdziesz z ulicy z dogadanym leasingiem z zewnątrz /gotowką to masz jeszcze rabat 18.5 tys zł. Edytowane 31 Marca przez DjXbeat
Gret 987 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca no i też te 5 salonów powoduje że cały region się zjeżdża
jarux 198 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Wrzuciłem letnie Edytowane 1 Kwietnia przez jarux 2
GordonLameman 9 733 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 6 minut temu, jarux napisał(a): Wrzuciłem letnie O, to mi przypomniało że jestem umówiony na 7 jutro 3
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Ja jutro też zmieniam...na zimowe Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła Edytowane 2 Kwietnia przez Krzysiak 2
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Umówiłem się na strojenie perełeczki, będzie więcej niuta 2
lesiu155 338 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Przecież niut jest bez znaczenia, liczy się moc
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nie wiem czy żart czy na serio, ale zobacz wzór na moc
Gret 987 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 18 minut temu, galakty napisał(a): Umówiłem się na strojenie perełeczki, będzie więcej niuta Box?
lesiu155 338 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, galakty napisał(a): Nie wiem czy żart czy na serio, ale zobacz wzór na moc Piłem do niedawnej "dyskusji" tutaj na ith w sumie to chyba jedna z pierwszych takich dyspót za czasów "nowych porządków" Edytowane 2 Kwietnia przez lesiu155
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 12 minut temu, Gret napisał(a): Box? Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. 10 minut temu, lesiu155 napisał(a): Piłem do niedawnej "dyskusji" tutaj na ith w sumie to chyba jedna z pierwszych takich dyspót za czasów "nowych porządków" Ah to o BMW benzyna vs diesel?
lesiu155 338 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, galakty napisał(a): Ah to o BMW benzyna vs diesel? Nieee, jeszcze wcześniejsza - właśnie o niutach, jak już było, że dlaczego passat nie pociągnie przyczepy, a traktor już tak. I to ode mnie się zaczęło, kiedy stwierdziłem, że niut ma większe znaczenie dla przyspieszania/elastyczności jak moc. Czy coś takiego, już nie pamiętam dokładnie. Swoją drogą - zauważyliście, że jak berg się wyniósł to i tematy przestały się pojawiać? Jakby to on był triggerem Edytowane 2 Kwietnia przez lesiu155 2 1
Gret 987 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, galakty napisał(a): Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. Ah to o BMW benzyna vs diesel?
trepek 1 801 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 7 minut temu, galakty napisał(a): Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy?
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, trepek napisał(a): Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy? Stacjonarnie Umawiałem się z dwoma którzy mają stacjonarną i obydwaj olali, zadzwoniłem w trzecie i od razu mnie umówił, cena ta sama.
trepek 1 801 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Spox. Ile teraz taka przyjemność? Z własnego doświadczenia wiem, że samochód strojony indywidualnie prowadzi się mega płynnie i przyjemnie a te z patentami "uniwersalnymi" to zawsze takie narwańce.
Gret 987 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Tak po za wszystkim, brakowuje Ci mocy? Czy taki kaprys po prostu?
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Wokół komina zdecydowanie wystarcza, ale jak wpadnę na S5/A4 to chcę mieć zapas pod stopą i tyle. Skoro można nieco podnieść (a robią te silniki na 170-180KM) to czemu nie Jakbym miał 2.0 200KM to też bym soft robił, zawsze robię 1 2
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Też muszę w końcu jechać ogarnąć program na ~200/450 w 508...zbieram się już od 1,5 roku do tego 1
lesiu155 338 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Jak to mówią - a przynajmniej ja z takiego założenia wychodzę - mocy może być tylko za mało 1
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Tym bardziej że nie używając jej spalanie zostaje podobne, czasem spadnie. A jak trzeba - to jest. Musisz wyprzedzić TIRa czy koparkę, wciskasz i jedziesz. 2
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Z nie wiem na nie wiem, poczekajcie na hamownię 1
Rekomendowane odpowiedzi