galakty 3 563 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Ja chciałem ubezpieczenie szyb do OC bo była skaza jak kupowałem, ale AC wyszło taniej
lesiu155 178 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) Tylko ac Ci podrożeje jak zgłosisz szkodę, ubezpieczenie szyb nie Poza tym - ubezpieczenie szyb kosztuje 150 ziko jakieś, serio AC wyszło taniej? Jakoś średnio w to wierzę Edytowane 10 Grudnia przez lesiu155
lesiu155 178 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia (edytowane) No to mnie oświeć proszę, gdzie AC dają za półdarmo EDIT: Tak myślałem Edytowane 11 Grudnia przez lesiu155
Gret 624 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zacisk tył mi się rozje... leci z pod uszczelki ręcznego i z samego tłoczka. Wszystko obrzygane od płynu w zbiorniczku susza. Cholera wie od kiedy tak jeździłem. 1
KiloKush 667 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Niezły cyrk. Odebrałam auto od gazownika. Wymieniał butlę, przewody i reduktor. Po odbiorze auto przerywa na LPG i na benzynie przy depnieciu. Przy depnieciu są też bąbelki w płynie chłodniczym. Czujnik gazu wtedy piszczy. Gaz też ulatnia się przy przewodach z przodu auta. Robiłem test na upg ale nie wykrył CO. Przy włączeniu auta jest chwilę normalnie, później coś hałasuje pod maską i chwilę auto dymi, a po chwili jest już normalnie - chat twierdzi, że to uszkodzony reduktor właśnie takie daje objawy podczas nagrzewania się. Bąbelki w płynie chłodniczym też mogą być przez uszkodzony reduktor. Płynu nie ubywa ale co chwilę odkręcam korek i strzela ze zbiornika powietrze albo gaz bo trochę śmierdzi. Co o tym sądzicie? Edytowane 1 godzinę temu przez KiloKush
huudyy 3 006 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, KiloKush napisał(a): Co o tym sądzicie? że natychmiast powinieneś wrócić do gazownika, niech to ogarnie.
marko 801 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu 53 minuty temu, KiloKush napisał(a): Co o tym sądzicie? LPG psuje silniki! Jedź z reklamacją, jeju... BTW. klamki dalej nie działają 1
KiloKush 667 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 30 minut temu, huudyy napisał(a): że natychmiast powinieneś wrócić do gazownika, niech to ogarnie. 2 minuty temu, marko napisał(a): LPG psuje silniki! Jedź z reklamacją, jeju... BTW. klamki dalej nie działają To to wiem ale zastanawiam się co mógł odwalić, że gaz dostaje się do układu chłodzenia no ale raczej nie pomylił przewodów tylko membrana w reduktorze przepuszcza. Teraz, bergercs napisał(a): Fordy owszem. Ecoboosta to i nawet benzyna pasuje
marko 801 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Zapewne wada fabryczna reduktora, ale sprawdź dla bezpieczeństwa, czy ten reduktor nie jest regenerowany 2
galakty 3 563 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu Pokarało za jeżdżenie paliwem do zapalniczek 1
Rekomendowane odpowiedzi