Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Co konkretnie się dzieje? Sprecyzuj jeszcze o jaki model auta chodzi. (Toyota Yaris Cross Hybrid, czy coś innego) No to faktycznie bubel w programie zrobili, że tego nie przewidzieli. Co na to serwis? To znaczy jak długo? Czy mowa już o sytuacji po wymianie akumulatorów? Co konkretnie się dzieje? Czym się to objawia? No właśnie chciałbym się coś dowiedzieć o konkretach, a nie bicie piany jak w przypadku hudego i jego klakiera w postaci Gamonia. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Trochę razy mi zemdlała czyli tak jakby umarła pierwszy raz, ale bardziej irytujące było to jak mi ją kradli gdy walczyłem z wrogami. Po prostu były w grze trudniejsze momenty na poziomie Standardowym. Potem jakoś bardziej starałem się ją chronić, bo wiedziałem że trzeba zwracać na to uwagę (sądziłem na początku że będzie automatycznie uciekać od wrogów, a tak nie było). Co prawda ona starała się stać w większej odległości ode mnie (tryb większa odległość), ale jak wrogów było mnóstwo i wychodzili z różnych stron, to ją też atakowali lub zabierali. Nie wiem w ogóle czy ten tryb był lepszy niż ten gdy biegała ciągle tam gdzie Leon krok w krok. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W międzyczasie propagandowe zabawy w bolszewickiej rossji: https://wiadomosci.wp.pl/putin-bohaterem-kreskowki-propagandowej-dzieci-beda-ogladac-go-w-telewizji-7236590469802496a Ktos tam coś sapał o łapanki u russkich śmieci? A proszę bardzo, kolejny dowód: No i rocznica dziś podobno jakaś, powodująca wśród ruskich trolli smutek: -
Przez MrKetiw · Opublikowano
No wiadomo ale przy monitorze to zawsze się siedzi blisko i wtedy zakrzywienie pomaga przy 34 calach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi