Mój Garaż / moje Auto.... dodaj swoje
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
Lepiej juz brać 5070ti lub 9070xt -
Przez galakty · Opublikowano
Nie wiem na ile to była prawda, ale ludzie za mycie auta dostawali mandaty, albo zaglądali do siatek czy zakupy były potrzebne. Chore czasy. I jeszcze bzdury typu na ulicy maseczka, a w lesie nie. Wszyscy do lasu chodzili i brak odstępów -
Przez tgolik · Opublikowano
@JeRRyF3D Może wypowiedzą się też inni koledzy ale wydaje mi się że blokujesz sobie RTX 4090 zbyt słabym procesorem. -
Przez galakty · Opublikowano
Ale ja nie mówię że masz szukać perełki, tylko żeby kuchnia/łazienka były względnie OK. Ja w tym roku kupiłem, kuchnia topka 5 lat, łazienka topka 5 lat, ale w salonie podłoga do wymiany, ściany mocno poniszczone i do łatania, trochę elektryki do poprawy bo nie potrafili podłączyć Okna do regulacji i poprawek bo nawiewniki nieszczelne itp. Remont WP i to taki większy mocno pociągnie po kosztach, a wciąż będziesz miał WP... Jeszcze jak dobra lokalizacja w centrum to spoko, ale tylko wtedy. OD dewelopera tak małego mieszkania bym nie brał, to ma sens przy większych... -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Ahhh wspomnienia… i kontrola drogowa w nocy jak ze znajomymi po piwie jechaliśmy na jedzenie. Co Panowie tu robią? Przecież jest zakaz przemieszczania się! My po kebaby bo u Nas pozamykane 😅 Chciał nam mandat wlepić za „przemieszczanie się” ale nie miał podstawy więc zaczął auto sprawdzać i na tym się skończyło. Pojechaliśmy tylko do sąsiedniego miasta oddalonego o 30km.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi