lesiu155 338 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Godzinę temu, Gret napisał(a): najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. Miałem pisać, że kostka droższa od samochodu 😅 4
Katystopej 1 778 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 1 godzinę temu, Gret napisał(a): najeba... się przy tym jak wół, najważniejsze że mróz nie rozwalił. ten grafitowy podjazd robiła firma i już w kilku miejscach się rozjechało... a wzięli grubą kasę. Ja w zeszłym roku kuchnię robiłem, roboty od groma ale też cholernie dumny z siebie jestem że tak dobrze to poszło, aż się przyjemnie na to patrzy rano przy kawie 3
galakty 4 382 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Miałem chwilę będąc w hali, to nagrałem cold start, jestem zdziwiony jak taki mały silniczek pierdzi
galakty 4 382 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Nieeee one tak mają w serii, Autowizja jak testował to brzmiało identycznie. Edytowane 26 Marca przez galakty
dannykay 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 18 minut temu, galakty napisał(a): 1.4 cold start 8
Ogoniasty 17 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) To, że akurat 3 sztuki tej samej marki to akurat czysty przypadek, serio. A4 B5 1.8T quattro. Fabrycznie 150KM obecnie 250KM i idziemy po dużo więcej. A6 C6 2.7TDi 190KM. Prezent dla mojej, że w momencie utraty mojego prawka odważyła się po 8 latach siąść za kółko 😅 A6 C5 2.8 Quattro - mój dupowoz, auto do zadań specjalnych. Edytowane 14 godzin temu przez Ogoniasty 3
KiloKush 837 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 7 godzin temu, Ogoniasty napisał(a): To, że akurat 3 sztuki tej samej marki to akurat czysty przypadek, serio. A4 B5 1.8T quattro. Fabrycznie 150KM obecnie 250KM i idziemy po dużo więcej. A6 C6 2.7TDi 190KM. Prezent dla mojej, że w momencie utraty mojego prawka odważyła się po 8 latach siąść za kółko 😅 A6 C5 2.8 Quattro - mój dupowoz, auto do zadań specjalnych. Czy ja dobrze rozumiem, że masz 3 Audi i zabrane prawo jazdy?
GordonLameman 9 733 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ech, pewnie przypadku w tym nie ma. No, gardzę. 1 2
Katystopej 1 778 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, dannykay napisał(a): kiedyś miał bmw... i też bez lejców z tego co pamiętam Auta fajne tylko kierowca do utylizacji. Edytowane 3 godziny temu przez Katystopej 1
marko 1 060 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Hmm... Audi, wcześniej BMW, zabrane prawo jazdy. Kolega musi być albo z lubelskiego albo z Kaszub. Zgadłem? Edytowane 4 godziny temu przez marko
Ogoniasty 17 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, KiloKush napisał(a): Czy ja dobrze rozumiem, że masz 3 Audi i zabrane prawo jazdy? Nie, to już dawne czasy 34 minuty temu, marko napisał(a): Hmm... Audi, wcześniej BMW, zabrane prawo jazdy. Kolega musi być albo z lubelskiego albo z Kaszub. Zgadłem? Stawiam jednak bardziej na lubelskie Jakoś mam takie doświadczenie, że kierowcy z tych okolic są niewyżyci na drodze Podpowiem, że na rejestracji masz podpowiedź 😉 I nie, nie miałem zabrane za prędkość. Miałem mocną dyskusję ze strażą miejską, która zawsze czekała pod jedną apteką aby się przyczepić no i tak się skończyło.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, Ogoniasty napisał(a): Nie, to już dawne czasy Podpowiem, że na rejestracji masz podpowiedź 😉 I nie, nie miałem zabrane za prędkość. Miałem mocną dyskusję ze strażą miejską, która zawsze czekała pod jedną apteką aby się przyczepić no i tak się skończyło. Straż miejska nie ma uprawnień do zatrzymywania prawa jazdy.
Gret 987 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Straż miejska nie ma uprawnień do zatrzymywania prawa jazdy. Ale pkt za mandaty moze dac? I prawko za pkt zabrali.
lesiu155 338 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, dannykay napisał(a): kiedyś miał bmw... To była Alpina 1
GordonLameman 9 733 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, Gret napisał(a): Ale pkt za mandaty moze dac? I prawko za pkt zabrali. Czyli utrata prawka to wina dwóch punktów od SM, a nie wcześniejszych dwudziestu kilku od Policji? 2
TheMr. 3 020 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W obecnych czasach prawko bardzo łatwo stracić, kiedyś trzeba było się mocno postarać. Ale gratuluje takiej kolekcji Audi. Osobiście wolę A6 C6 w sedanie niż w kombi, co do 1.8T jako użytkownik - nie pchaj się powyżej 250 KM, nie warto. 1
Ogoniasty 17 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Czyli utrata prawka to wina dwóch punktów od SM, a nie wcześniejszych dwudziestu kilku od Policji? Podjazd do tej apteki było możliwy jedynie przez przejście plus te małe stragany. Parkowałem tu gdzie stoją auta na zdjęciu z dostawą do apteki. Utrzymanie łańcucha temperatur, przepisy, niektóre produkty pod ciągłą kontrolą. Nie mogliśmy sobie od tak stawać na środku miasta i na piechotę wszędzie dostarczać. Dzień po dniu 15kt i mamy 30. Nie trzeba być wariatem drogowym, aby kwity zatrzymali naprawdę 😉 Ale to dłuższy temat przechodzący w kłótnie między komendą w Siedlcach a komendą w Lublinie, którzy stanęli po mojej stronie. Koniec końców bardziej opłacało mi się na nowo podejść do egzaminu niż kierować sprawę do sądu i walczyć latami.
Gret 987 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): Czyli utrata prawka to wina dwóch punktów od SM, a nie wcześniejszych dwudziestu kilku od Policji? Tak to sobie moze tlumaczy 😉
marko 1 060 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 49 minut temu, Ogoniasty napisał(a): Nie, to już dawne czasy Podpowiem, że na rejestracji masz podpowiedź 😉 Fakt Co do reszty - w takich sytuacjach załatwia się po prostu zezwolenia, a nie jeździ na krzywy ryj. Śmieszne jest tłumaczenie, że policja stanęła po Twojej stronie. Jak mieli stanąć po Twojej stronie, skoro złamałeś przepisy? Edytowane 3 godziny temu przez marko
Ogoniasty 17 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jakie tu zezwolenia miałbym zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi