Skocz do zawartości

Wszystkiego najlepszego! Czyli ile nasze auta mają na blacie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, eNeSik napisał(a):

Nie wiem o co chodzi. GT jest autem kobiecym? :E
Chyba, ze czegos nie wiem i Gordon mnie uswiadomi ;)

Nie aż tak jak 147 :E 

Ale troszkę jest. Przy czym to kompletnie nie problem dla mnie, to tak śmiechowi tylko :) 

25 minut temu, marko napisał(a):

BTW. ostatnio spotkałem na drodze Brerę i kurde, to auto bardzo się broni designem. Praktycznie 20 lat na karku i nadal wygląda świeżo. 

Popieram - Brera po dodaniu dobrych ledów wciąż wygląda dość świeżo i wciąż się podoba. Nawet jeśli jestem już za stary na takie wozy :) 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
38 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Pękło 10k:

IMG_2724.jpeg

Chyba pierwszy raz widzę że ktoś użył dwóch oznaczeń do świateł postojowych i mijania. Zazwyczaj jest jedno, często tylko jako postojowe. Zajebiście mnie to irytuję.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bergercs napisał(a):

Albo próbujesz udowodnić ile to da się robić kilometrów elektrykiem , po prostu kłamiąc - albo cię orżnęli na przebiegu. Nie wydaje mi się, żeby komuś chciało się cofać o kilka tys...

IMG_4592.thumb.png.5c593ba55c1a8ed8d7aae37fd7e2a809.png

IMG_4593.thumb.png.133ef19edd7d6e346bab9a1463b71a7b.png

Auto kupiłem 16 września 2024r, nie 18 - tu się pomyliłem. Od następnego dnia biegnie gwarancja na certyfikowany pojazd używany.

Edytowane przez DjXbeat
Opublikowano

Mue Culpa. Ja się machnąłem. Nie wiem skąd mi się utrwaliło że miałem początkowo 30248km. 

IMG_4594.thumb.png.ec85e90e76abc2c5745d5e233a3da265.png

Tesla robiła przegląd 10 września i jest dokładnie 32223km czyli tyle ile na stronie. Ja auto kupiłem 16 września, załatwiłem OC, blachy i auto odebrałem 27 września z salonu w Katowicach. Od tego dnia liczony jest przebieg czyli zrobiłem do dzisiaj 18tys km w 7 msc. 

Zadowolony? :) 

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, DjXbeat napisał(a):

Mue Culpa. Ja się machnąłem. Nie wiem skąd mi się utrwaliło że miałem początkowo 30248km. 

Tesla robiła przegląd 10 września i jest dokładnie 32223km czyli tyle ile na stronie. Ja auto kupiłem 16 września, załatwiłem OC, blachy i auto odebrałem 27 września z salonu w Katowicach. Od tego dnia liczony jest przebieg czyli zrobiłem do dzisiaj 18tys km w 7 msc. 

Zadowolony? :) 

Nie w pełni. Ponad 8 miesięcy nie 7. 

• 2 tygodnie później...